reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny wielkie dzięki za wsparcie - już powoli dochodzi do mnie,ze ta cc ,mnie chyba nie ominie , z drugiej strony nie chciałabym zadnych komplikacji i dzidzia najwazniejsza . U mnie wskazaniem jest większy brzuszek od glowki - mala kluska mi w brzuchu urosła :-) i wole od razu mieć chyba ta cc niż w trakcie by miało zacząć zanikac tętno , to wtedy dopiero stres .

reklama
Dziewczyny , a jeszcze z innej beczki - czy jak mialyscie cc to wasi mezowie dostali 14dni zwolnienia na opieke nad dzieckiem starszym czy zona czy cos takiego? bo wiem,ze jest cos takiego ale jak czytam o tym to wiele nie mogę wydumać :-)

Agara - zycze duzo sily i wytrwalosci. Wierze ze rehabilitacja przyniesie rezultaty!

Joasia - przepraszam ze narobilam Ci smaku. Ale powiem Ci ze gofry nie poprawily mi humoru - ja chce juz rodzic!!!!!

Marja zdecydowanie najważniejsze dziecko każdy ból mija.
MOj maz miał 14 dni na nowo narodzonego od momentu urodzenia liczył sie czas tych 14 dni, jak wyjdziecie w 5 dobie, to zostanie mu 9 dni.
Agara co z Twoim maleństwem , pamiętam że bardzo chora byłas podczas ciazy i operacje chyba miałas , to wynik tego?

Agara kochanie nie wiem co Ci powiedzieć, bardzo jest mi przykro z powodu twojego maleństwa ale pamiętaj że ono też bardzo pragnie być kochane, jest ci na pewno ogromnie ciężko i żadne słowa nie sprawią że będzie łatwiej, jednak na forum jest wiele mam z dzieciaczkami które mają problemy zdrowotne, na pewno znajdziesz tu dużo wsparcia w trudnych chwilach ... Trzymaj się słońce i pisz do nas po to jesteśmy tutaj :*

I tego życzę wszystkim ja niestety tyle szczescia nie miałam :( nigdy nie przepuszczałam że narodziny dziecka mogą być tak smutne .... :-(

a macie jakieś wsparcie?
A synek na pewno dostarczy wam masę radości.

Wiolonczela duzo lepiej, ale musiałam też odstawić soję, Matylda za czosnkiem nie przepada. No i codziennie po tej jednej butli mm delikatnie ją wysypuje, więc będę musiała lekarza o bebilon pepti poprosić, lub coś w tym rodzaju.

Na razie usiłuję ćwiczyć cyce laktatorem i je pobudzić, ale Ptysia nie lubi konkurencji

Joasia - przepraszam ze narobilam Ci smaku. Ale powiem Ci ze gofry nie poprawily mi humoru - ja chce juz rodzic!!!!!

PolaTola nic sie nie stalo, najwyzej bede sie slinic przez sen :-) Twoje 3 dni poslizgu to jeszcze nie tak zle, ja mysle ze do stukniecia 41tc sie wyklujemy. Dziewczyny na innym watku nie mialy wcale objawow, a jak juz sie zaczely to byly to te wlasciwe porodowe. Takze wszystko jest mozliwe :tak: &&&&&&&&&&&

Zapominajka, a Nan Pro HA? Nam pediatra poleciła, ale.stwierdziłam, że nie będę na zapas kupować, bo Mati MOŻE MIEĆ KIEDYŚ ALERGIĘ. Bzdury... Jak ma.mieć, to i tak nic nie poradzę. No i Nan Ha kosztuje ponad trzy dychy za 350 g, a zwykły niecałe 20... A Bebilon Pepti to jaki? Z koma piszę, niewygodnie mi się sprawdza :p

Agara, psychicznie czujesz się już troszkę lepiej, niż ostatnio? Mocno ściskam!

reklama
HEJKA

Agara - to przykre ale musisz dac sobie rade dla twojego synka on potrzebuje milosci... Jesli czujesz ze nie bedziesz mogla pokochac i ciezko ci z akceptacja, to moze zapisz sie do jakiegos specjalisty, dobrego psychoologa.. Mi pewnie tez bylo by ciezko z akceptacja i ciezko bylo by mi zyc i na bank wyladowala bym w psychiatryku ale cos bym robila w tym kierunku zebym byla mimo tego szczesliwa i ja i dziecko. A jak Twoj partner, rodzina.... pomagaja Ci? Wspieraja Cie? Wygadaj sie nam to tez ponaga, posraramy sie pomoc jak tylko mozemy.

DZISIAJ MOJE BABY MA 2 TYG ;))) ahh kiedy to zlecialo przeciez ja wczoraj rodzilaaaaaaaaam ;Oooo

dwupaki - ja nam nadal zacisniete &&&& oby szybko bylo PO, a tak w ogole to chyba malo was zostalo 4? 5?

Zauwazylam ze malo osob juz tu przesiaduje i o wiele wiecej dzieje sie na fb tak ze kto jeszcze nie dołączył do nas to pisać wiadomość prv do marciosz ze swoimi danymi i wtedy ona wysyła zaproszenie. Na fb wszystko jest prywatne i tylko nasza grupa widzi co kto i kiedy pisze.

CC TO ZBAWIENIE chociaż nigdy nie miałam ale z opowieści koleżanek i brata żony, poród sn jest wiele gorszy........ Szkoda że mnie nie zabrali na stół by mnie rozkroic ;( takie porody w meczarni nie powinny mieć miejsca w tych czasach.

Ostatnia edycja:
Do góry