reklama
perelka86
Fanka BB :)
agacia gratuluje
Zapominajka daje link mnie sie ta kurteczka podoba
*** Ekstra Kurtka na zimę 'M' Super Nowość *** (2646104239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zapominajka daje link mnie sie ta kurteczka podoba
*** Ekstra Kurtka na zimę 'M' Super Nowość *** (2646104239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
perelka86 - gdzie ta kurtka ma być ciążowa?
na moją ciążę to będzie raczej to:
NOWA KURTKA CLUBA M (2634407064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale tak serio, to fajne mają te kurtki na allegro, może na jakieś 44 się skuszę, kto wie
na moją ciążę to będzie raczej to:
NOWA KURTKA CLUBA M (2634407064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale tak serio, to fajne mają te kurtki na allegro, może na jakieś 44 się skuszę, kto wie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja właśnie oglądam allegro i nic co na ciążę by się nadawało mi się nie podoba :-(
Chyba zostanę przy sposobie Lorelain i zakupię ponczo
Chyba zostanę przy sposobie Lorelain i zakupię ponczo
aniaczek
Fanka BB :)
Witajcie weekendowo
W ciągu dnia tyle piszecie, że wieczorkiem sporo czasu zajmuje mi nadrobienie, w pracy niestety nie zawsze mam czas zajrzeć na forum.
Sun7 nie jesteś sama, ja też nie mam żadnych mdłości jak na razie. Jeżeli chodzi o głód to mam tak, ze około 17 straszny głodomor mnie łapie a tak bez zmian.
Lorelain ja też niestety mam głupie lęki, ale to chyba większość z nas tak ma.
Alfa1973 witaj i gratuluje mi właśnie stopy strasznie marzną teraz w ciąży.
Piszecie dziewczyny o powrocie do pracy, ja pewnie wrócę jak najszybciej się da ponieważ ja pracuje praktycznie jakbym pracowała u siebie.
Demonique witaj oby tym razem było wszytsko ok.
Maggy77 i Alfa właśnie najważniejsze na ile się czujecie, a tu na forum akurat najważniejsze jest to co nas łączy czyli nasze fasolinki.
Ide z moim pieseczem na spacerek.
W ciągu dnia tyle piszecie, że wieczorkiem sporo czasu zajmuje mi nadrobienie, w pracy niestety nie zawsze mam czas zajrzeć na forum.
Sun7 nie jesteś sama, ja też nie mam żadnych mdłości jak na razie. Jeżeli chodzi o głód to mam tak, ze około 17 straszny głodomor mnie łapie a tak bez zmian.
Lorelain ja też niestety mam głupie lęki, ale to chyba większość z nas tak ma.
Alfa1973 witaj i gratuluje mi właśnie stopy strasznie marzną teraz w ciąży.
Piszecie dziewczyny o powrocie do pracy, ja pewnie wrócę jak najszybciej się da ponieważ ja pracuje praktycznie jakbym pracowała u siebie.
Demonique witaj oby tym razem było wszytsko ok.
Maggy77 i Alfa właśnie najważniejsze na ile się czujecie, a tu na forum akurat najważniejsze jest to co nas łączy czyli nasze fasolinki.
Ide z moim pieseczem na spacerek.
reklama
weronika25
Zaciekawiona BB
Dziewczyny podnosze temat:-)
Moze ktoras z was wypowie sie..
Mam pytanie mialyscie jakies objawy ciazy przed spodziewana @?? ktora nie nadeszla oczywiscie
.. ja podejrzewam u siebie ciaze..do @ pozostalo 3-4 dni..
Moze ktoras z was wypowie sie..
Mam pytanie mialyscie jakies objawy ciazy przed spodziewana @?? ktora nie nadeszla oczywiscie
Podziel się: