reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Weronika - objawy dokładnie takie same jak prze @ ... jak się niecierpliwisz to rób codziennie rano teścik aż pokażą się II kreseczki, może już jutro będzie widać ;-)
ja się czuje masakrycznie ... całe gardło mam zawalone
ja się czuje masakrycznie ... całe gardło mam zawalone
biedroneczka1980
Witam
Dzis caly dzien prawie na dzialeczce dopiero zasiadam na dluzej przy kompie, a tu tyle do nadrobienia ehhh
Zglodnialam, maz szykuje tosty z serem yupiiii
Zauwazylam ze mowilyscie o powrotach do pracy po macierzynskim, ja wrocilam jak mala miala ok 7,5 miesiaca, mielismy nianie i w sumie to nie bylo takie zle rozwiazanie. Nie mam w mojej okolicy zlobka niestety,a dojezdzanie z mala 20 km do prywatnego zlobka sie niestety nieoplacalo
No nic zabieram sie za dalsza lekture
Dzis caly dzien prawie na dzialeczce dopiero zasiadam na dluzej przy kompie, a tu tyle do nadrobienia ehhh
Zglodnialam, maz szykuje tosty z serem yupiiii
Zauwazylam ze mowilyscie o powrotach do pracy po macierzynskim, ja wrocilam jak mala miala ok 7,5 miesiaca, mielismy nianie i w sumie to nie bylo takie zle rozwiazanie. Nie mam w mojej okolicy zlobka niestety,a dojezdzanie z mala 20 km do prywatnego zlobka sie niestety nieoplacalo
No nic zabieram sie za dalsza lekture
Dobrywieczor ale wy duzo piszecie:-) troche patrzalam w telefonie po 3 godzinach niestety juz sie pogubilam .
Weronika-test jest lepszy i 99% mnie np.bolaly boki miednica i tyl krzyz i troszke na @
Witam nowe majoweczki )
Weronika-test jest lepszy i 99% mnie np.bolaly boki miednica i tyl krzyz i troszke na @
Witam nowe majoweczki )
Ostatnia edycja:
perelka86
minervaa chyba cie zarazilam tymi pierogami
Ta kurteczka biala mi sie najbardziej podoba ze wszystkich ona jest na obwod brzucha 104 bodajze ale sa wieksze rozmiary
Weronika tak jak dziewczyny pisały pozostaje zrobic test najlepiej bhcg
Ta kurteczka biala mi sie najbardziej podoba ze wszystkich ona jest na obwod brzucha 104 bodajze ale sa wieksze rozmiary
Weronika tak jak dziewczyny pisały pozostaje zrobic test najlepiej bhcg
Ostatnia edycja:
alfa, ja jestem 75-ty, ale luuuuzik... mam lat 18 + Vat
weronika, testuj!!!!!
ziiiiimnoooooo mi..... i zmierzyłam cisnienie sobie dzisiaj 105/70 - zaczyna sie czas ameby;-)
Bardzo niskie cisnienie widze 75 rocznik moj M jest z tego rocznika :-):-)
perelka86
Iownka widze ze probujesz dogryzac jak nie z kurtka to to samo bylo ze zdjeciem mojego babla napisalam ze mała Emilka bo sobie tak nazwalam a ty juz wykrzynikami zaczelas mnie atakowac a skad wiesz czy to ona itp niestety tak to odbieram wykrzynik czyli podniesiony ton
reklama
aniaczek
Ale dziewczynki wybiegacie daleko w przyszłość, macierzyński, kurtki zimowe, powrót do pracy, ja się boje tak marzyć, może mi sie to zmieni po pierwszym trymestrze i jak bardziej uwierzę w Fasolkę.
Dziś bylam na chwilkę nawet w sklepie dziecięcym w innej sprawie niż dzieci i tak tylko nieśmiało zerknełam na wózki stojące obok mnie i uciekłam szybko żeby nie kusiło oglądanie.
Dziś bylam na chwilkę nawet w sklepie dziecięcym w innej sprawie niż dzieci i tak tylko nieśmiało zerknełam na wózki stojące obok mnie i uciekłam szybko żeby nie kusiło oglądanie.
Podziel się: