reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Weronika - objawy dokładnie takie same jak prze @ ... jak się niecierpliwisz to rób codziennie rano teścik aż pokażą się II kreseczki, może już jutro będzie widać ;-)

ja się czuje masakrycznie ... całe gardło mam zawalone :confused2:

Witam
Dzis caly dzien prawie na dzialeczce dopiero zasiadam na dluzej przy kompie, a tu tyle do nadrobienia ehhh
Zglodnialam, maz szykuje tosty z serem yupiiii :-D:-D:-D

Zauwazylam ze mowilyscie o powrotach do pracy po macierzynskim, ja wrocilam jak mala miala ok 7,5 miesiaca, mielismy nianie i w sumie to nie bylo takie zle rozwiazanie. Nie mam w mojej okolicy zlobka niestety,a dojezdzanie z mala 20 km do prywatnego zlobka sie niestety nieoplacalo

No nic zabieram sie za dalsza lekture

Dobrywieczor ale wy duzo piszecie:-) troche patrzalam w telefonie po 3 godzinach niestety juz sie pogubilam :-D .
Weronika-test jest lepszy :tak:i 99% mnie np.bolaly boki miednica i tyl krzyz i troszke na @
Witam nowe majoweczki :))

Ostatnia edycja:
minervaa chyba cie zarazilam tymi pierogami:D

Ta kurteczka biala mi sie najbardziej podoba ze wszystkich ona jest na obwod brzucha 104 bodajze ale sa wieksze rozmiary:)

Weronika
tak jak dziewczyny pisały pozostaje zrobic test najlepiej bhcg:)

Ostatnia edycja:
alfa, ja jestem 75-ty, ale luuuuzik... mam lat 18 + Vat:-D

weronika, testuj!!!!!

ziiiiimnoooooo mi..... i zmierzyłam cisnienie sobie dzisiaj 105/70 - zaczyna sie czas ameby;-)

Iownka widze ze probujesz dogryzac jak nie z kurtka to to samo bylo ze zdjeciem mojego babla napisalam ze mała Emilka bo sobie tak nazwalam a ty juz wykrzynikami zaczelas mnie atakowac a skad wiesz czy to ona itp niestety tak to odbieram wykrzynik czyli podniesiony ton

reklama
Ale dziewczynki wybiegacie daleko w przyszłość, macierzyński, kurtki zimowe, powrót do pracy, ja się boje tak marzyć, może mi sie to zmieni po pierwszym trymestrze i jak bardziej uwierzę w Fasolkę.

Dziś bylam na chwilkę nawet w sklepie dziecięcym w innej sprawie niż dzieci i tak tylko nieśmiało zerknełam na wózki stojące obok mnie i uciekłam szybko żeby nie kusiło oglądanie.

Do góry