reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Weronika - objawy dokładnie takie same jak prze @ ... jak się niecierpliwisz to rób codziennie rano teścik aż pokażą się II kreseczki, może już jutro będzie widać ;-)

ja się czuje masakrycznie ... całe gardło mam zawalone :confused2:

Witam
Dzis caly dzien prawie na dzialeczce dopiero zasiadam na dluzej przy kompie, a tu tyle do nadrobienia ehhh
Zglodnialam, maz szykuje tosty z serem yupiiii :-D:-D:-D

Zauwazylam ze mowilyscie o powrotach do pracy po macierzynskim, ja wrocilam jak mala miala ok 7,5 miesiaca, mielismy nianie i w sumie to nie bylo takie zle rozwiazanie. Nie mam w mojej okolicy zlobka niestety,a dojezdzanie z mala 20 km do prywatnego zlobka sie niestety nieoplacalo

No nic zabieram sie za dalsza lekture

Dobrywieczor ale wy duzo piszecie:-) troche patrzalam w telefonie po 3 godzinach niestety juz sie pogubilam :-D .
Weronika-test jest lepszy :tak:i 99% mnie np.bolaly boki miednica i tyl krzyz i troszke na @
Witam nowe majoweczki :))

Ostatnia edycja:
minervaa chyba cie zarazilam tymi pierogami:D

Ta kurteczka biala mi sie najbardziej podoba ze wszystkich ona jest na obwod brzucha 104 bodajze ale sa wieksze rozmiary:)

Weronika
tak jak dziewczyny pisały pozostaje zrobic test najlepiej bhcg:)

Ostatnia edycja:
alfa, ja jestem 75-ty, ale luuuuzik... mam lat 18 + Vat:-D

weronika, testuj!!!!!

ziiiiimnoooooo mi..... i zmierzyłam cisnienie sobie dzisiaj 105/70 - zaczyna sie czas ameby;-)

Iownka widze ze probujesz dogryzac jak nie z kurtka to to samo bylo ze zdjeciem mojego babla napisalam ze mała Emilka bo sobie tak nazwalam a ty juz wykrzynikami zaczelas mnie atakowac a skad wiesz czy to ona itp niestety tak to odbieram wykrzynik czyli podniesiony ton

reklama
Ale dziewczynki wybiegacie daleko w przyszłość, macierzyński, kurtki zimowe, powrót do pracy, ja się boje tak marzyć, może mi sie to zmieni po pierwszym trymestrze i jak bardziej uwierzę w Fasolkę.

Dziś bylam na chwilkę nawet w sklepie dziecięcym w innej sprawie niż dzieci i tak tylko nieśmiało zerknełam na wózki stojące obok mnie i uciekłam szybko żeby nie kusiło oglądanie.

Do góry