reklama
witajcie .
U nas coraz lepiej .
Nocki są super .
Te wszystkie górne ząbki ,które wyglądały z dziąsełek już ładnie podrosły ichyba zupełnie przestały boleć .
Nawyk budzenia młodej jednak pozostał i jak w zegarku budzi się po półcy ,ok 2.30 i po 6 rano na cyca .
Mamy kolejny postęp.
Karola trzymana za raczki zaczeła stawiać kroczki !!!!
Ufff i znów trochę do przodu :-):-)
Do tej pory trzymana za rączki podnosiła nóżki w górę
U nas rodzinna tragedia ...Żyć się nie chce ....
Boże dlaczego???
Tu pisać nie mogę za wiele
więcej na FB .
U nas coraz lepiej .
Nocki są super .
Te wszystkie górne ząbki ,które wyglądały z dziąsełek już ładnie podrosły ichyba zupełnie przestały boleć .
Nawyk budzenia młodej jednak pozostał i jak w zegarku budzi się po półcy ,ok 2.30 i po 6 rano na cyca .
Mamy kolejny postęp.
Karola trzymana za raczki zaczeła stawiać kroczki !!!!
Ufff i znów trochę do przodu :-):-)
Do tej pory trzymana za rączki podnosiła nóżki w górę
U nas rodzinna tragedia ...Żyć się nie chce ....
Boże dlaczego???
Tu pisać nie mogę za wiele
więcej na FB .
anik.
Mama Krzysia :)
Witajcie,
nocka dzisiaj średnia - mały strasznie płakał - chyba znowu ząbki, bo zasnął po Ibufenie i spał do rana już bez placzu... Ale i tak się wyspałam, teraz piję kawkę, Krzyś drzemie... Pewnie za niedługo się obudzi, bo już dość długo śpi. Pochwalę się - wygrałam dzisiaj dla Krzysia w konkursie album
T.Mobile ma dzisiaj awarię, wiec nigdzie dodzwonić się nie mogę
Pieszczoszka zakładaj facebooka, będziesz na bieżąco
Kattul - wysłałam zaproszenie
nocka dzisiaj średnia - mały strasznie płakał - chyba znowu ząbki, bo zasnął po Ibufenie i spał do rana już bez placzu... Ale i tak się wyspałam, teraz piję kawkę, Krzyś drzemie... Pewnie za niedługo się obudzi, bo już dość długo śpi. Pochwalę się - wygrałam dzisiaj dla Krzysia w konkursie album
T.Mobile ma dzisiaj awarię, wiec nigdzie dodzwonić się nie mogę
Pieszczoszka zakładaj facebooka, będziesz na bieżąco
Kattul - wysłałam zaproszenie
azula
Fanka BB :)
Ja Fb nie chcę mam tyle czasu ile mam i jak zwykle żałuję ,że nie jestem rozklonowana bo w tym samym czasie kilka rzeczy bym mogła robić.Mam HBO-GO i se seriale ,filmy ,reportaże itp oglądam muszę czasem iść na spacer ,ugotować ,sprzątnąć no cóż i zaniedbuję nawet bb.Ale to nic i wy FB tez coraz bardziej zaniedbacie dzieci zaczną biegać i wszędzie pełno ich będzie mniej spać no i wiosna:-)As FB nie zakładam więc prosze na PW jakieś streszczenie jeśli masz ochotę oczywiście nie wiem co tam u Ciebie ale bardzo mi przykro:-tak:Fiore no 80 m mieszkanko to kolos ,a Ty piszesz małe w PL ludziska mieszkają na trzydziestu kilku z dziećmiWięc fajnie macie i na pewno zdążycie ,a układać będziesz jak już pomieszkiwać zaczniecie :-)
fiore
Azula,ja tak mieszkalam w PL do 15 r.z. w kawalerce,ja,brat,rodzice i zwierzaki.Wiec "znam bol".Teraz sie przenosze ze 128m2 (wlasnie przeczytalam w dok.) na 85m2.Mniejszy salon bedzie.Ale tak naprawde liczylam,ze znajdziemy cos tu w naszej miejscowosci obecnej,nawet o wiele mniejsze,czyli jakies 60m2,byle 2 sypialnie.Pierwsze i jedyne odpowiednie jakie znalezlismy,a jednak i nie bez problemow i wzielismy.Mamy zamiar tam zostac min.4 lata,ale ja juz niczego nie jestem pewna.
Leo wstal po drzemce i mruczac,przytulajac podusie i mrugajac oczkami w moja strone zacheca mnie do zabawy z nim.Zalotnik z niego niesamowity :-) To ide sie bawic z dziecmi,bo z mojego ogladania dvd nici,a net po dzisiejszym fb mnie lekko hm..dobil.
Leo wstal po drzemce i mruczac,przytulajac podusie i mrugajac oczkami w moja strone zacheca mnie do zabawy z nim.Zalotnik z niego niesamowity :-) To ide sie bawic z dziecmi,bo z mojego ogladania dvd nici,a net po dzisiejszym fb mnie lekko hm..dobil.
kattul - a ja wiem co chodzi z tymi naszymi mężczyznami..
Misiek nigdy nie słyszał budzika, zawsze musiałam go budzić, jak przestałam, bo każdą chwilę przy drzemce Bartka wykorzystywałam na sen, to jakoś nagle zaczął słyszeć. tak samo z dziećmi - jak płaczą nie słyszy, ale jakbym wyszła to nagle słyszy! to proste - jak ja jestem to przekonany, że ja wstanę nie rusza się i pewnie tak samo jest u Was - jak jesteś w domu to posprzątasz, a jak Cię nie ma to okazuje się nawet, że potrafi pralkę włączyć!
życie z mężczyzną nauczyło mnie sprytu - czasem trzeba ściemnić, że sobie rady nie dajesz, czegoś nie potrafisz i facet z przekonaniem, że bez niego nie dasz rady - robi o co prosisz
Pieszczoszka - ja odpuściłam całkowicie nk - nic ciekawego tak szczerze mówiąc, wszyscy się przerzucili na fb i faktycznie jest bardziej przejrzysty. do dziś go nie opanowałam, ale staram się, nawet się wciągnęłam w głupią grę, która mnie wykańcza, bo przejść nie mogę fb jest o tyle lepszy, że prowadzi się w nim rozmowę jak na gg, bez długiego pisania, prosto i przejrzyście
Fiore - ja w mieszkaniu jednopokojowym żyłam z rodzicami i trójką rodzeństwa! nie było tak źle, choć teraz sobie tego nie mogę wyobrazić..
odpoczywaj cholero!
anik - Krzyś no ident patent jak moja Hania! też dzisiaj miałam krzyki i płacze, ale u nas katar i ból gardła, ząbek jak się okazało też się przebił i 2 w drodze.. szaleństwo...
dla Krzysia ulgi:*
Misiek nigdy nie słyszał budzika, zawsze musiałam go budzić, jak przestałam, bo każdą chwilę przy drzemce Bartka wykorzystywałam na sen, to jakoś nagle zaczął słyszeć. tak samo z dziećmi - jak płaczą nie słyszy, ale jakbym wyszła to nagle słyszy! to proste - jak ja jestem to przekonany, że ja wstanę nie rusza się i pewnie tak samo jest u Was - jak jesteś w domu to posprzątasz, a jak Cię nie ma to okazuje się nawet, że potrafi pralkę włączyć!
życie z mężczyzną nauczyło mnie sprytu - czasem trzeba ściemnić, że sobie rady nie dajesz, czegoś nie potrafisz i facet z przekonaniem, że bez niego nie dasz rady - robi o co prosisz
Pieszczoszka - ja odpuściłam całkowicie nk - nic ciekawego tak szczerze mówiąc, wszyscy się przerzucili na fb i faktycznie jest bardziej przejrzysty. do dziś go nie opanowałam, ale staram się, nawet się wciągnęłam w głupią grę, która mnie wykańcza, bo przejść nie mogę fb jest o tyle lepszy, że prowadzi się w nim rozmowę jak na gg, bez długiego pisania, prosto i przejrzyście
Fiore - ja w mieszkaniu jednopokojowym żyłam z rodzicami i trójką rodzeństwa! nie było tak źle, choć teraz sobie tego nie mogę wyobrazić..
odpoczywaj cholero!
anik - Krzyś no ident patent jak moja Hania! też dzisiaj miałam krzyki i płacze, ale u nas katar i ból gardła, ząbek jak się okazało też się przebił i 2 w drodze.. szaleństwo...
dla Krzysia ulgi:*
Martusia22267
mi to lepiej się jakoś na fb pisze teraz bo tam szybciej i w ogóle więc więcej tam się udzielam na bb głównie doczytuję.
Mały szamie obiadek właśnie więc jednym okiem moge w lapku pobuszować;-)
Mały szamie obiadek właśnie więc jednym okiem moge w lapku pobuszować;-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
anik. no t-mobile ma awarie i mnie tez dzis trafia!!!
as tez prosze o streszczenie na pw .Czuje ,że dużo mnie omija przez brak fb
No i Seba mnie zmotywował i dzisiaj godzine biegałam na orbitreku
as tez prosze o streszczenie na pw .Czuje ,że dużo mnie omija przez brak fb
No i Seba mnie zmotywował i dzisiaj godzine biegałam na orbitreku
fiore
Dzisas...przez 3/4 filmu (ogladam Australie z Nicole Kidman) Leo siedzial wpatrzony jak "sroka w gnat",a teraz "mamma dai",dostal chlebek,dostal picie i nic...kreci sie wierci i ciagle mamma,jak nie reaguje to wola "papa papa i tata tata"(tate i siostre)-skubaniec jeden ;-) A V zasnela przy Puchatku i spi tak juz 2h.Na szczescie,przynajmniej tylko jedno marudzi.
Dzien sie dluzy.
zasnal na dywanie
Dzien sie dluzy.
zasnal na dywanie
Ostatnia edycja:
reklama
dawno mnie nie bylo ale brak czasu na co kolwiek. Mlody jak tylko widzi ze matka ma kompa to jest pierwszy i wali w klawiature juz 2 razy zepsol klawisze wiec wole nie korzystac z kompa. Do tego biedaczek moj meczy sie bo ida mu zabki 6 naraz przez to dopadl go kaszelek 4 dni mial wysoka tem.
Tak sie cieszylam ze idzie wiosna bo zonkilki mi zakwitly a tu od dzis zimno mam nadzieje ze snieg nie sadnie.
Fiore kciuki za przeprowadzke i zebys szybciutko sie zaklimatyzowala w nowym domku.
As &&& oby bylo lepiej
Za wszystkie potrzebujace i chorujace &&&&&&
Oj chyba musze sobie fb zalozyc moze tam bedzie latwiej wpasc na chwilke i sie odezwac.
Tak sie cieszylam ze idzie wiosna bo zonkilki mi zakwitly a tu od dzis zimno mam nadzieje ze snieg nie sadnie.
Fiore kciuki za przeprowadzke i zebys szybciutko sie zaklimatyzowala w nowym domku.
As &&& oby bylo lepiej
Za wszystkie potrzebujace i chorujace &&&&&&
Oj chyba musze sobie fb zalozyc moze tam bedzie latwiej wpasc na chwilke i sie odezwac.
Podziel się: