reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

To zakladaj ;-)
Plecy poszly w 4 dupy.Dzis wiecej juz nie zrobie.Wlasnie jem obiad.
Wichura,pada snieg,to nie pada i nie przytyka,cos wiosny nie czuc :dry:

reklama
witajcie .

U nas coraz lepiej .
Nocki są super .
Te wszystkie górne ząbki ,które wyglądały z dziąsełek już ładnie podrosły ichyba zupełnie przestały boleć .
Nawyk budzenia młodej jednak pozostał i jak w zegarku budzi się po półcy ,ok 2.30 i po 6 rano na cyca .
Mamy kolejny postęp.
Karola trzymana za raczki zaczeła stawiać kroczki !!!!
Ufff i znów trochę do przodu :tak::-):-)
Do tej pory trzymana za rączki podnosiła nóżki w górę :-D:-D:-D

U nas rodzinna tragedia ...Żyć się nie chce ....
Boże dlaczego???
Tu pisać nie mogę za wiele
więcej na FB .

Witajcie,

nocka dzisiaj średnia - mały strasznie płakał - chyba znowu ząbki, bo zasnął po Ibufenie i spał do rana już bez placzu... Ale i tak się wyspałam, teraz piję kawkę, Krzyś drzemie... Pewnie za niedługo się obudzi, bo już dość długo śpi. Pochwalę się - wygrałam dzisiaj dla Krzysia w konkursie album :rofl2::rofl2:

T.Mobile ma dzisiaj awarię, wiec nigdzie dodzwonić się nie mogę :crazy::crazy::crazy:

Pieszczoszka zakładaj facebooka, będziesz na bieżąco

Kattul - wysłałam zaproszenie

Ja Fb nie chcę mam tyle czasu ile mam i jak zwykle żałuję ,że nie jestem rozklonowana bo w tym samym czasie kilka rzeczy bym mogła robić.Mam HBO-GO i se seriale ,filmy ,reportaże itp oglądam muszę czasem iść na spacer ,ugotować ,sprzątnąć no cóż i zaniedbuję nawet bb.Ale to nic i wy FB tez coraz bardziej zaniedbacie dzieci zaczną biegać i wszędzie pełno ich będzie mniej spać no i wiosna:-)As FB nie zakładam więc prosze na PW jakieś streszczenie jeśli masz ochotę oczywiście nie wiem co tam u Ciebie ale bardzo mi przykro:-:)tak:Fiore no 80 m mieszkanko to kolos ,a Ty piszesz małe w PL ludziska mieszkają na trzydziestu kilku z dziećmi:wściekła/y:Więc fajnie macie i na pewno zdążycie ,a układać będziesz jak już pomieszkiwać zaczniecie :-)

Azula,ja tak mieszkalam w PL do 15 r.z. w kawalerce,ja,brat,rodzice i zwierzaki.Wiec "znam bol".Teraz sie przenosze ze 128m2 (wlasnie przeczytalam w dok.) na 85m2.Mniejszy salon bedzie.Ale tak naprawde liczylam,ze znajdziemy cos tu w naszej miejscowosci obecnej,nawet o wiele mniejsze,czyli jakies 60m2,byle 2 sypialnie.Pierwsze i jedyne odpowiednie jakie znalezlismy,a jednak i nie bez problemow i wzielismy.Mamy zamiar tam zostac min.4 lata,ale ja juz niczego nie jestem pewna.
Leo wstal po drzemce i mruczac,przytulajac podusie i mrugajac oczkami w moja strone zacheca mnie do zabawy z nim.Zalotnik z niego niesamowity :-) To ide sie bawic z dziecmi,bo z mojego ogladania dvd nici,a net po dzisiejszym fb mnie lekko hm..dobil.

kattul - a ja wiem co chodzi z tymi naszymi mężczyznami..
Misiek nigdy nie słyszał budzika, zawsze musiałam go budzić, jak przestałam, bo każdą chwilę przy drzemce Bartka wykorzystywałam na sen, to jakoś nagle zaczął słyszeć. tak samo z dziećmi - jak płaczą nie słyszy, ale jakbym wyszła to nagle słyszy! to proste - jak ja jestem to przekonany, że ja wstanę nie rusza się i pewnie tak samo jest u Was - jak jesteś w domu to posprzątasz, a jak Cię nie ma to okazuje się nawet, że potrafi pralkę włączyć!
życie z mężczyzną nauczyło mnie sprytu - czasem trzeba ściemnić, że sobie rady nie dajesz, czegoś nie potrafisz i facet z przekonaniem, że bez niego nie dasz rady - robi o co prosisz:)

Pieszczoszka - ja odpuściłam całkowicie nk - nic ciekawego tak szczerze mówiąc, wszyscy się przerzucili na fb i faktycznie jest bardziej przejrzysty. do dziś go nie opanowałam, ale staram się, nawet się wciągnęłam w głupią grę, która mnie wykańcza, bo przejść nie mogę:) fb jest o tyle lepszy, że prowadzi się w nim rozmowę jak na gg, bez długiego pisania, prosto i przejrzyście:)

Fiore - ja w mieszkaniu jednopokojowym żyłam z rodzicami i trójką rodzeństwa! nie było tak źle, choć teraz sobie tego nie mogę wyobrazić..
odpoczywaj cholero!

anik - Krzyś no ident patent jak moja Hania! też dzisiaj miałam krzyki i płacze, ale u nas katar i ból gardła, ząbek jak się okazało też się przebił i 2 w drodze.. szaleństwo...
dla Krzysia ulgi:*

mi to lepiej się jakoś na fb pisze teraz bo tam szybciej i w ogóle więc więcej tam się udzielam:tak: na bb głównie doczytuję.
Mały szamie obiadek właśnie więc jednym okiem moge w lapku pobuszować;-)

Dzisas...przez 3/4 filmu (ogladam Australie z Nicole Kidman) Leo siedzial wpatrzony jak "sroka w gnat",a teraz "mamma dai",dostal chlebek,dostal picie i nic...kreci sie wierci i ciagle mamma,jak nie reaguje to wola "papa papa i tata tata"(tate i siostre)-skubaniec jeden ;-) A V zasnela przy Puchatku i spi tak juz 2h.Na szczescie,przynajmniej tylko jedno marudzi.
Dzien sie dluzy.

o_O zasnal na dywanie

Ostatnia edycja:
reklama
dawno mnie nie bylo ale brak czasu na co kolwiek. Mlody jak tylko widzi ze matka ma kompa to jest pierwszy i wali w klawiature juz 2 razy zepsol klawisze:wściekła/y: wiec wole nie korzystac z kompa. Do tego biedaczek moj meczy sie bo ida mu zabki 6 naraz:szok: przez to dopadl go kaszelek 4 dni mial wysoka tem.
Tak sie cieszylam ze idzie wiosna bo zonkilki mi zakwitly a tu od dzis zimno :wściekła/y: mam nadzieje ze snieg nie sadnie.
Fiore kciuki za przeprowadzke i zebys szybciutko sie zaklimatyzowala w nowym domku.
As &&& oby bylo lepiej
Za wszystkie potrzebujace i chorujace &&&&&&

Oj chyba musze sobie fb zalozyc moze tam bedzie latwiej wpasc na chwilke i sie odezwac.

Do góry