reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej i tutaj

u nas nocka taka se :-p mały obudził sie już o 6.30...zadowolony i gotowy do zabawy :dry: dawno mu sie to nie zdarzyło :dry: oj baaardzo dawno więc średnio jestem wyspana:dry::baffled::angry::crazy::rofl2: może to przez katar :confused: kto odgadnie motywy mojego dziecka ....:dry::-D planów na dzisiaj brak wiec sie lenimy na całego :-)

ok idę oporządzić małego :-D bo siedzi mi na kolanach i skrzeczy :-p czas i siebie ubrac w coś innego niż piżama :-)

miłego dnia :***

reklama
Witam kobietki i od razy pytam co się z wami dzieję :confused::angry: pouciekałyście ?!?!?!

Lala spała od 20 do 8:00 :-D i jestem mega wyspana :) budziła się tylko na mleko/wode/herbate :)
U nas śniegu masa!!!!!! coraz bardziej żałuje,że nie zdecydowałam się na te sanki :-(

Pieszczoszka większośc piszę na Fb ....choć też czasem szału nie ma ale jest tam większy ruch niż tu ;-) załóż w końcu i nie marudź :-p naprawdę to nie zabiera aż tyle czasu jak ci się wydaję...bo jak tu nikt nie pisze to tam piszą więc jest czas na wszystko ;-)

no i nie oszukujmy się ....maludy nam zabierają najwięcej czasu ....to juz nie ten etap co sobie leżały grzecznie i gadały do siebie itp teraz trzeba je ganiać i pilnować co by sobie nic złego nie zrobiły ...przynajmniej mojego bo sam grzecznie nie usiedzi na miejscu hehe

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamuśki:-) Jakoś tak pustawo ostatnio. Kiedyś wchodząc rano w pracy na forum to raz, ze nie nadążałam doczytywać co napisałyście poprzedniego dnia to jeszcze nie nadążałam z czytaniem "świeżych postów":tak:

Młody wstał dzisiaj o 6 zwarty i gotowy do buszowania więc ja średnio wyspana. O 8 dziadek daje mu kaszkę, a on zasypia standardowo na siedząco w krzesełku. Więc ja się pytam czy nie mógłby jak normalny człowiek pospać chociaż do 7 ;-)

Muszę się wam pochwalić, ze wczoraj udało mi się wyjść ze znajomymi z pracy na piwo na miasto więc trochę odreagowałam. Dzisiaj za to tata mi mówi przy śniadaniu, że jak mnie nie było (w sensie nie wracałam po pracy do domu tylko od razu poszliśmy do pubu) to Krzych zupełnie inaczej się zachowuje. I z młodym się bawił, i odkurzył całe mieszkanie i pranie nawet zrobił :szok: A jak ja jestem to do oporu przed tv potrafi siedzieć.No i bądź tu mądry.

no nie ładnie fb wygrywa z bb:wściekła/y:;-)
Natala ja sie za bardzo boje ,że mnie wciągnie to wszystko.. nk,bb i do tego dojdzie fb to juz by była masakra a S by mnie zjadł :-p Już narzeka ,że na kompie za dużo siedzę a co jak dojdzie kolejna rzecz do ogarnięcia :-p
Lala tez mega ruchliwa ale z rana leci jej bajka więc siedzi grzeczne na lozku i ogląda:)
kattul fajnie,ze udało ci się wyjść na piwko :-D

Majorka wysyłam ci zaproszenia do znajomych - Natalia P. i jak przyjmiesz zaproszenie to bede mogla cie zaprosic do grupy bo inaczej sie nie da wysłac ;)

reklama
Do góry