reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej dziewczyny

Faktycznie "życie" przeniosło się na fb pewnie głównie dlatego, że tam łatwiej o konwersację. no ale tutaj też regularnie zaglądam, doczytuję tylko mało piszę bo z drugiej strony też niewiele się dzieje.

Ula raczkuje na całego i nie straszne jej ani panele ani płytki. Ulubioną rozrywka ostatnio stało się "przeglądanie" tatusiowych płyt.

Wiosny dalej nie widać, może śnieg ją zakrył ;-) Jutro idziemy z podopiecznymi na kręgle (miła odmiana od codziennych zajęć w pracy) i aż jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Sama nigdy nie grałam więc zaliczę kolejny pierwszy raz ;-):-D

No i tyle u nas. Buziaki dla wszystkich.

reklama
Katasza...trzymaj plyty tatusia,bo jak sie do nicj Ulcia dostanie to oj!;-)
No wlasnie,Pieszoszka,to jak dolaczasz?
Ja na razie korzystam,bo raz to juz robic w domu nie moge,dzieciaki sie soba zajmuja ja ich tylko dogladam,pewnie niebawem pozostane juz bez netu na troche,wiec co mam nie korzystac?:-p
Moze mi ktos odpowiedziec,czy zamknieta wodka ma waznosc?

Fiore- płyty mają jedynie wartość sentymentalną. Porosły warstwą kurzu, którą dokładnie usunęłam jak tylko zobaczyłam pierwsze oznaki zainteresowania.

Chyba straciłam motywację do pisania na forum, coraz mniej postów, wszystkie przenoszą się na fb, ogólnie nieciekawie:-( Szkoda...

reklama
Do góry