reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

hej dziewczyny bardzo dziękuję za życzenia podczytałam was ale uciekam do mojego świętować hi hi :-)

my szczepimy sanepidowskimi młoda płacze strasznie ale niestety takie mamy czasy i takie pensje ze na niewiele nas stać

Buziam wszystkie na dobranoc i dziękuje dzisiaj za wsparcie :****************

reklama
hehe moja wieczorem teraz przed zasnieciem marudziła bo chciała isc na raczki (takie marudzenie do wytrzymania ) i wołała ałaaaa...heheh

mam pytanko znacie jakies fajne miejsca w górach gdzie moglibysmy sie wybrac tak na 7 dni , okazało się ze W dostanie urlop we wrzesniu i myslimy nad wyjazdem ...
moga byc nawet takie zorgazowane ,tzn z wyzywieniem ....

W ZG przeszła burza... fajowe błyskawice były :D

Młody mi przed jej rozkręceniem dostał takiego histerycznego szału że 40 min nie mogłam dać sobie z nim rady. Ani na rękach, ani na cycku. Cały czas wył że aż mój Sebastian usłyszał z piwnicy przez 4 drzwi zamknięte.
Na siłę przystawiłam go do cycka w końcu i czekałam aż na nim zaśnie bo już nie widziałam innego wyjścia.
Teraz przepisuję schemat rozszerzenia diety malucha dla mojej koleżanki. Wkleję go wam na temacie później.

buziam :*

Ja tylko z meldunkiem ,że żyjemy .Chyba już na tyle mnie znacie,że jak jest śliczna pogoda to wolimy spędzać czas na powietrzu ale pamiętamy i całujemy wszystkie majowe bobaski:happy::-D:tak:

Azula, dobra kobieto, gdzie jest śliczna pogoda??? 30 stopni to piekło, a nie pogoda... Ja zima urodzona i zimą przy otwartym oknie spię - lato to zło, wielkie zło...

Mysio - no mój dziś wieczorem też odryknął swoje pół godzinki... Miałam tez w tym tygodniu szczepić, ale odwołałam, bo w taki upał mu tego nie zrobię, no i w weekend byc może nie będzie Leszka, więc musiałabym walczyć sama z ewentualnym problemem poszczepiennym - zaszczepimy za tydzień.

reklama
Do góry