Yolanta
Kicia
A w Gorzowie ;-) Wiesz, Falubaz jedyne co ma fajne to logo ;-) (chociaż tak serio, to nigdy fanką żużlu nie byłam, mało gorzowska jestem ;-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Upał swoje zrobił, w dzień młody spał slicznie, teraz za to już prfzy cycku zaczął marudzić i odryknął swoje pół godzinki. Powrót do horroru sprzed miesiąca. Ale uspokoił się w końcu i już samodzielnie zasnął w łóżeczku. W domu mam 30,5 stopnia, na dworze 20, bo burza była. Nie wiem kiedy to się skończy - ja malca rozumiem, sama chodzę i klnę ten upał - jak pracowałam i miałam 2 tygodnie urlopu to żaby z nieba leciały, a jak urodziło mi się dziecko to kuźwa lato stulecia - czuję się oszukana, nie znoszę upałów, zwłaszcza mieszkając w bloku. Strzelam focha na pogodę...
Czekajcie - żebym dobrze zrozumiała - jak ja teraz szczepię szczepionką 5w1 to rozumiem, że płatne szczepienia będą tylko te powtórzenia na błonicę, tężca, krztuśca, polio i hib?? Tzn 3 teraz i 4-ta za rok? Kazda inna szczepionka w kalendarzu szczepień to znowu wybór czy darmową czy płatną??