paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Pieszczoszka a dlaczego tylko tyle? My płacimy 500 zł za jedno szczepienie. Na razie był na jednym, 30 sierpnia ma drugie, a potem jeszcze jedno...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to najprawdopodobniej asymetria. Trzeba będzie trochę ćwiczen porobic, poukładac odpowiednio. Powinna lekarka dac skierownaie na rehabilitacje to wtedy rehabilitantka pokaze jak ćwiczyc w domubo Laura ma tak ,że z dołu idzie równiusieńko a później odchyla sie w bok...i nie wiem czy to normalne.. W srode idziemy na szczepienie wiec zapytam..
obawiam się, ze tylko WZW jest darmowe. Tej lekarce najprawdopodobniej chodziło ot o, ze ta konkretna, która do tej pory dzieciaki dostawały za rok będzie powtórzona. Bo to kilka dawek jest tej samej (hib, polio, krztusiec i tężec).Ale teraz będą kolejne szczepionki, z innym składem i o innej nazwie, bo na co innego ale tez odpłatne. Ale i tak hib, polio... sa jeszcze raz w tym roku. w sumie 4 razy, wiec jeszcze na pól roku czeka was wydatektak kupuje szczepionke.. no ja tez się najeździłam. Aż wkońcu znalazłam w aptece ziko i okazało się,że mają 25zł taniej niż wszędzie i zawsze mają szczepionki na stanie
całe szczęście ostatnie płatne szczepienie .. następne dopiero za rok
no tak, to racja, zapomniałam, że ona miesiac starsza od mojej ale na 13-14 miesęcy ejst jeszcze odra, świnka i różyczkaDziewczyny u Pieszczoszki się wszystko zgadza- teraz będzie szczepienie w 5 miesiącu a kolejne za rok, bo przy Infanrixie Hexa nie szczepi się wzw w 7 miesiącu.
u nas cena od 170 do 220 w zależności od apteki. ja teraz też zamawiam w aptece przy przychodni żeby nie kombinować z przewożeniem w te upały.
Paulinka- a czym ty szczepisz?
Zapomniałam wcześniej Wam napisać że moj Ali namiętnie wzywa jakąś Anie Ciągle slysze Ania,Ania lub Nie nie nie...