ale do tej pory nikt nic nie wychwycił?Bo przecież neanatolog badał małą?Zawsze lepiej skonsultować się z lekarzem, może ona balansuje ciałkiem mocniej na tą stronę i stąd może to wrażenie. A lepiej idź do lekarza, bo trudno cokolwiek powiedzieć , na oko to wiesz można tylko zmyślać;-) napewno jest wszystko dobrze.
reklama
Patina26
Fanka BB :)
A ty pieszczoszka kupujesz szczepionke sama ? jesli tak to dostałas ją w aptece normalnie , bo ostatnio u nas były takie problemy szukałam dwa miesiace po wszystkich aptekach az wreszcie dwa dni przed szczepieniem dostalam w malej apteczce , mieli jedna szt..teraz znowu mam recepte i niewiem czy juz zacząc jezdzic ...
co do szczepien z ciekawosci są jakies mamy które zdecydowły się w końcu nie szczepić swoich maluchów (As to wiem)...
co do szczepien z ciekawosci są jakies mamy które zdecydowły się w końcu nie szczepić swoich maluchów (As to wiem)...
anik.
Mama Krzysia :)
Mój też ma problemy ze spaniem dzisiaj i też rączki są najlepsze... i jeszcze leżenie bez pampersa
Pieszczoszka, nie przyglądałam się kręgosłupowi Krzysia.... a pediatra go badała i nic nie stwierdziła )
Pieszczoszka, nie przyglądałam się kręgosłupowi Krzysia.... a pediatra go badała i nic nie stwierdziła )
Flaurka
Fanka BB :)
Ja nie moge sama kupować szczepionki (choc chciałam, bo mam kilka stówek na kartach upominkowych z apteki DOZ), w te upały trzeba ja transportowac w lodówce, a mamy tego nie przestrzegają i przychodnie najczęściej kupują same. W sumie w DOZ moja szczepionka kosztuje 140 a ja płacę 125 w przychodni, więc nie jest źle.
No mój młody znowu spi, 3 spanie dziś zalicza - postanowił chyba przespac ten koszmar, jaki nam to lato funduje.
No mój młody znowu spi, 3 spanie dziś zalicza - postanowił chyba przespac ten koszmar, jaki nam to lato funduje.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
tak kupuje szczepionke.. no ja tez się najeździłam. Aż wkońcu znalazłam w aptece ziko i okazało się,że mają 25zł taniej niż wszędzie i zawsze mają szczepionki na stanie
całe szczęście ostatnie płatne szczepienie .. następne dopiero za rok
Ostatnia edycja:
anik.
tak kupuje szczepionke.. no ja tez się najeździłam. Aż wkońcu znalazłam w aptece ziko i okazało się,że mają 25zł taniej niż wszędzie i zawsze mają szczepionki na stanie
Szczepienia kojarzonymi są inaczej rozłożone w czasie niż te z NFZ????
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
anik. tz???
ja za szczepionke wszędzie płaciłam 220-250zł a teraz w ziko płacę 195/199zł
ps. Laura miała szczepienia co 6tyg
ja za szczepionke wszędzie płaciłam 220-250zł a teraz w ziko płacę 195/199zł
ps. Laura miała szczepienia co 6tyg
anik.
Piszesz, że kolejne dopiero za rok, a wg kalendarza, który mam w książeczce kolejne szczepienie czeka nas 5-6 miesiąc, potem w 7 wzw B (3 dawka), a dopiero następne to 13-14 miesiąc... Krzyś też był szczepiony co 6 tygodni, pod koniec września mamy kolejne szczepienie, a potem w 7 miesiącu wzw
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Mój seba był po receptę i zaczepił jakaś lekarkę i dał jej książeczkę i pyta ile jeszcze tych szczepień a ona teraz ostatnie a następne za rok... i powiedziała ze ona jest wcześniakiem i ona tez wcześniej miała cos dawane.. S nie zapamiętał wszystkiego..dowiem sie w srode co i jak
Podziel się: