reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

hej dziewczyny bardzo dziękuję za życzenia podczytałam was ale uciekam do mojego świętować hi hi :-)

my szczepimy sanepidowskimi młoda płacze strasznie ale niestety takie mamy czasy i takie pensje ze na niewiele nas stać

Buziam wszystkie na dobranoc i dziękuje dzisiaj za wsparcie :****************

reklama
hehe moja wieczorem teraz przed zasnieciem marudziła bo chciała isc na raczki (takie marudzenie do wytrzymania ) i wołała ałaaaa...heheh

mam pytanko znacie jakies fajne miejsca w górach gdzie moglibysmy sie wybrac tak na 7 dni , okazało się ze W dostanie urlop we wrzesniu i myslimy nad wyjazdem ...
moga byc nawet takie zorgazowane ,tzn z wyzywieniem ....

W ZG przeszła burza... fajowe błyskawice były :D

Młody mi przed jej rozkręceniem dostał takiego histerycznego szału że 40 min nie mogłam dać sobie z nim rady. Ani na rękach, ani na cycku. Cały czas wył że aż mój Sebastian usłyszał z piwnicy przez 4 drzwi zamknięte.
Na siłę przystawiłam go do cycka w końcu i czekałam aż na nim zaśnie bo już nie widziałam innego wyjścia.
Teraz przepisuję schemat rozszerzenia diety malucha dla mojej koleżanki. Wkleję go wam na temacie później.

buziam :*

Ja tylko z meldunkiem ,że żyjemy .Chyba już na tyle mnie znacie,że jak jest śliczna pogoda to wolimy spędzać czas na powietrzu ale pamiętamy i całujemy wszystkie majowe bobaski:happy::-D:tak:

Azula, dobra kobieto, gdzie jest śliczna pogoda??? 30 stopni to piekło, a nie pogoda... Ja zima urodzona i zimą przy otwartym oknie spię - lato to zło, wielkie zło...

Mysio - no mój dziś wieczorem też odryknął swoje pół godzinki... Miałam tez w tym tygodniu szczepić, ale odwołałam, bo w taki upał mu tego nie zrobię, no i w weekend byc może nie będzie Leszka, więc musiałabym walczyć sama z ewentualnym problemem poszczepiennym - zaszczepimy za tydzień.

reklama
Do góry