reklama
Byłam w przychodni, jutro mam rano zrobić badanie beta - HCG i jeśli wszystko dobrze pójdzie to może uda mi się też dostać na wizytę do lekarza, jeśli nie, to w sobotę dopiero ... denerwuję się troszkę, ale chciałabym żeby to już było za mną... trzymajcie kciuki, miłego wieczorka
witamy witamyWitam, chciałam sie pochwalić ze tez w maju bede mamusią :-) Dowiedzialam sie robiąc test 31 sierpnia a 7 wrzesnia potwierdzil ciąze gin Maluszek ma całe 6 mm To dopiero pocztaek ale juz sie stresuje
Anastazzja
Fanka BB :)
dziewczyny! mam do sprzedania mniej więcej takie spodenkiProduct Detail | H&M PL rozmiar 38 nowe z metką kupiłam je z myślą o tej sesji jesiennej, ale zmieszczę się jeszcze w swoje normalne spodnie więc myślę, że może jakiejś mamie się przyda jeśli któraś byłaby zainteresowana to mogę wrzucić zdjęcia spodni, zmierzyć je itd chciałabym za nie 60 zł + koszty przesyłki jeśli któraś jest zainteresowana to pisać na priva śmiało
Drota, witam serdecznie i gratuluję
Dziura, gratuluję Bliźniaków będziemy mialy o czym rozmawiac ja takze bede kupowała blizniaczy wozek Stas bedzie mial w maju poltora roku i jeszcze bedzie "sie wozil"
Trzymam kciuki za nas wszystkie
Ja takze sie dzis smuce Mam dzis druga rocznicę slubu a maz musial wyjechac sluzbowo, wraca w czwartek. Mielismy wczoraj romantyczna kolacją ale ja wolałabym miec go dzis w domu.
Dziura, gratuluję Bliźniaków będziemy mialy o czym rozmawiac ja takze bede kupowała blizniaczy wozek Stas bedzie mial w maju poltora roku i jeszcze bedzie "sie wozil"
Trzymam kciuki za nas wszystkie
Ja takze sie dzis smuce Mam dzis druga rocznicę slubu a maz musial wyjechac sluzbowo, wraca w czwartek. Mielismy wczoraj romantyczna kolacją ale ja wolałabym miec go dzis w domu.
reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Suzi cieszę się, że się podoba…..
Kurcze a na skurcze to nie wiem co Ci poradzić bo ja też zawsz brałam magnez.
Dido dziękuję bardzo. Wiesz, ja w temacie bliźniąt zupełnie nie rozeznana. Owszem były w rodzinie ale po sobie się tego nie spodziewałam. Walczyliśmy o jedną dzidzię a tu proszę…
Martaik to Ty też spodziewasz się bliźniąt czy po prostu rok po roku?
Kurcze a na skurcze to nie wiem co Ci poradzić bo ja też zawsz brałam magnez.
Dido dziękuję bardzo. Wiesz, ja w temacie bliźniąt zupełnie nie rozeznana. Owszem były w rodzinie ale po sobie się tego nie spodziewałam. Walczyliśmy o jedną dzidzię a tu proszę…
Martaik to Ty też spodziewasz się bliźniąt czy po prostu rok po roku?
Podziel się: