reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Oj ja tez bardzo chciła bym bliźniaki ale się na to nie zapowiada :-( oby jedno było całe i zdrowe :tak:;-)

reklama
:-) u mnie też chyba nic nie zapowiada bliźniaków, w rodzinie ani męża ani mojej nie było ciąży mnogiej, chyba, że coś nas zaskoczy;-) zobaczymy;-)jak mija wieczorek ? :-)

Dziewczynki, gratuluję świeżym forumowiczkom! I mam pytanie ...
Czuję ból w podbrzuszu, tak jakbym miała pierwszy dzień okresu, czasami jest mocniejszy, czasami słabszy, pojawia się też w nocy. Wiem, że to może być rozciąganie macicy, ale wolę jak mnie uspokoicie. Wizyta u ginekologa dopiero 26 września, a może udać się wcześnie??? Jak myślicie???:baffled:

Staram się, ale to moja pierwsza ciąża, więc czuję wszystko podwójnie :D i chciałabym, żeby wszystko było w porządku. Już nie mogę się doczekać wizyty u gina,żeby potwierdził, że wszystko jest ok. Poza tym chyba jeszcze nie dowierzam, że się udało :D

Dziura:), gratuluję Bliźniaków:) będziemy mialy o czym rozmawiac:) ja takze bede kupowała blizniaczy wozek:) Stas bedzie mial w maju poltora roku i jeszcze bedzie "sie wozil":):):) .

marta nie opłaca ci się, serio, kup lepiej taką dostawkę żeby mógł jeździć na stojąco, bo jak ci Staś zacznie chodzić to nie będzie chciał jeździć w wózku, moim zdaniem nie warto inwestować w duży wózek, no chyba że któraś z dziewczyn ma doświadczenie z taką przerwą między maluchami i mnie poprawi, ja wiem że u nas małolat jak miał mniej więcej półtora roku w ogóle zrezygnował z wózka

Hej ja mam druga wizyte 21 wrzesnia mam nadzieje ze wtedy juz cos wicej bede widziec U mnie tez jest to pierwsza ciąza i strasznie sie denerwuje nie moge spac po nocach i wydaje mi sie ze wszystko mnie boli:eek:

Dziura:), u nas najprawdopodobniej jedno, bardzo chcialam dwa Maluszki, ale po cc bezpieczniej jedno:) u nas rok po roku:) Poza tym nie mamy na to wplywu:)
Fioletowa, Mój Stas jest leniem, w wozku pojezdzi pewnie dluzej, nie mniej jednak widzialam taka dostawke do siedzenia, takie krzeselko ktore dopina sie z boku, wiec moze zdecyduje sie na to rozwiazanie.Sama nie wiem jak to będzie...

Fioletowa, Przepraszam, może nie powinnam tego pisać...ale przed chwilką przeczytałam o Twoim Michałku...jestem w szoku:(:(:( wspolczuje Tobie bardzo, bardzo mocno:( Dlaczego takie rzeczy się dzieją? To niewyobrażalne!!! Ściskam Cię mocno. Mam nadzieję, ze wszystkie donosimy ciążę, ale co do Ciebie jestem pewna, Twój Michałek już z powrotem jest w Twoim brzuszku... i zostanie w nim az do maja, gdy szczesliwie się urodzi, bedzie zdrowy i szczesliwy.

reklama
:-) u mnie też chyba nic nie zapowiada bliźniaków, w rodzinie ani męża ani mojej nie było ciąży mnogiej, chyba, że coś nas zaskoczy;-) zobaczymy;-)jak mija wieczorek ? :-)
U mnie zaraz mężulek będzie i przywiezie kebaby:D

Hej ja mam druga wizyte 21 wrzesnia mam nadzieje ze wtedy juz cos wicej bede widziec U mnie tez jest to pierwsza ciąza i strasznie sie denerwuje nie moge spac po nocach i wydaje mi sie ze wszystko mnie boli:eek:

Kochana to jest moja 4 ciąża i dokładnie tak samo reaguję, więc spokojnie to jest całkiem normalne :tak: My kobietki już tak mamy :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nasze wizyty kochane:)

Do góry