reklama
Dziewczynki, gratuluję świeżym forumowiczkom! I mam pytanie ...
Czuję ból w podbrzuszu, tak jakbym miała pierwszy dzień okresu, czasami jest mocniejszy, czasami słabszy, pojawia się też w nocy. Wiem, że to może być rozciąganie macicy, ale wolę jak mnie uspokoicie. Wizyta u ginekologa dopiero 26 września, a może udać się wcześnie??? Jak myślicie???
Czuję ból w podbrzuszu, tak jakbym miała pierwszy dzień okresu, czasami jest mocniejszy, czasami słabszy, pojawia się też w nocy. Wiem, że to może być rozciąganie macicy, ale wolę jak mnie uspokoicie. Wizyta u ginekologa dopiero 26 września, a może udać się wcześnie??? Jak myślicie???
Staram się, ale to moja pierwsza ciąża, więc czuję wszystko podwójnie i chciałabym, żeby wszystko było w porządku. Już nie mogę się doczekać wizyty u gina,żeby potwierdził, że wszystko jest ok. Poza tym chyba jeszcze nie dowierzam, że się udało
Dziura, gratuluję Bliźniaków będziemy mialy o czym rozmawiac ja takze bede kupowała blizniaczy wozek Stas bedzie mial w maju poltora roku i jeszcze bedzie "sie wozil" .
marta nie opłaca ci się, serio, kup lepiej taką dostawkę żeby mógł jeździć na stojąco, bo jak ci Staś zacznie chodzić to nie będzie chciał jeździć w wózku, moim zdaniem nie warto inwestować w duży wózek, no chyba że któraś z dziewczyn ma doświadczenie z taką przerwą między maluchami i mnie poprawi, ja wiem że u nas małolat jak miał mniej więcej półtora roku w ogóle zrezygnował z wózka
Dziura, u nas najprawdopodobniej jedno, bardzo chcialam dwa Maluszki, ale po cc bezpieczniej jedno u nas rok po roku Poza tym nie mamy na to wplywu
Fioletowa, Mój Stas jest leniem, w wozku pojezdzi pewnie dluzej, nie mniej jednak widzialam taka dostawke do siedzenia, takie krzeselko ktore dopina sie z boku, wiec moze zdecyduje sie na to rozwiazanie.Sama nie wiem jak to będzie...
Fioletowa, Mój Stas jest leniem, w wozku pojezdzi pewnie dluzej, nie mniej jednak widzialam taka dostawke do siedzenia, takie krzeselko ktore dopina sie z boku, wiec moze zdecyduje sie na to rozwiazanie.Sama nie wiem jak to będzie...
Fioletowa, Przepraszam, może nie powinnam tego pisać...ale przed chwilką przeczytałam o Twoim Michałku...jestem w szoku wspolczuje Tobie bardzo, bardzo mocno Dlaczego takie rzeczy się dzieją? To niewyobrażalne!!! Ściskam Cię mocno. Mam nadzieję, ze wszystkie donosimy ciążę, ale co do Ciebie jestem pewna, Twój Michałek już z powrotem jest w Twoim brzuszku... i zostanie w nim az do maja, gdy szczesliwie się urodzi, bedzie zdrowy i szczesliwy.
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
U mnie zaraz mężulek będzie i przywiezie kebaby:-) u mnie też chyba nic nie zapowiada bliźniaków, w rodzinie ani męża ani mojej nie było ciąży mnogiej, chyba, że coś nas zaskoczy;-) zobaczymy;-)jak mija wieczorek ? :-)
Hej ja mam druga wizyte 21 wrzesnia mam nadzieje ze wtedy juz cos wicej bede widziec U mnie tez jest to pierwsza ciąza i strasznie sie denerwuje nie moge spac po nocach i wydaje mi sie ze wszystko mnie boli
Kochana to jest moja 4 ciąża i dokładnie tak samo reaguję, więc spokojnie to jest całkiem normalne My kobietki już tak mamy :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nasze wizyty kochane
Podziel się: