reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam, chciałam sie pochwalić ze tez w maju bede mamusią :) :-) Dowiedzialam sie robiąc test 31 sierpnia a 7 wrzesnia potwierdzil ciąze gin :) Maluszek ma całe 6 mm :) To dopiero pocztaek ale juz sie stresuje;)

reklama
Zapisalam sie na forum by cos sie od was koleżanek dowiedziec bo kolejna moja wizyta u gin dopiero za tydzien :tak:

Byłam w przychodni, jutro mam rano zrobić badanie beta - HCG i jeśli wszystko dobrze pójdzie to może uda mi się też dostać na wizytę do lekarza, jeśli nie, to w sobotę dopiero ... denerwuję się troszkę, ale chciałabym żeby to już było za mną... trzymajcie kciuki, miłego wieczorka

dziewczyny!:) mam do sprzedania mniej więcej takie spodenki:)Product Detail | H&M PL rozmiar 38:) nowe z metką:) kupiłam je z myślą o tej sesji jesiennej, ale zmieszczę się jeszcze w swoje normalne spodnie:) więc myślę, że może jakiejś mamie się przyda:) jeśli któraś byłaby zainteresowana to mogę wrzucić zdjęcia spodni, zmierzyć je itd;) chciałabym za nie 60 zł + koszty przesyłki:) jeśli któraś jest zainteresowana to pisać na priva śmiało:)

Drota, witam serdecznie i gratuluję:)
Dziura:), gratuluję Bliźniaków:) będziemy mialy o czym rozmawiac:) ja takze bede kupowała blizniaczy wozek:) Stas bedzie mial w maju poltora roku i jeszcze bedzie "sie wozil":):):)
Trzymam kciuki za nas wszystkie:)
Ja takze sie dzis smuce:( Mam dzis druga rocznicę slubu a maz musial wyjechac sluzbowo, wraca w czwartek. Mielismy wczoraj romantyczna kolacją ale ja wolałabym miec go dzis w domu.

reklama
Suzi cieszę się, że się podoba…..
Kurcze a na skurcze to nie wiem co Ci poradzić bo ja też zawsz brałam magnez.

Dido dziękuję bardzo. Wiesz, ja w temacie bliźniąt zupełnie nie rozeznana. Owszem były w rodzinie ale po sobie się tego nie spodziewałam. Walczyliśmy o jedną dzidzię a tu proszę…

Martaik to Ty też spodziewasz się bliźniąt czy po prostu rok po roku?

Do góry