Ja tez juz w pracy. I tez sie zastanawialam kiedy powiedziec o ciazy. Przy poprzedniej powiedzialam od razu pi pozytywnym tescie bo mialam czasem tak w pracy,ze musialam dzwignac cos czasem wiec mi zmienili grafik od razu. A teraz mam spokojnie i bez zagrozen wiec w sumie mi sie nie spieszy. Jedyne co to wiem,ze bede miala pewnie taryfe ulgowa i wiecej legalej "sciemy" ale chyba jeszcze poczekam z ta info,bo pracuje tylko 2 dni w tyg wiec zle nie mam.
reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
Widzę, że nie jestem sama z tym gorącem ;-) my już powoli mamy dość pracy, a tu jeszcze do 16 daleko:-( 3majcie się
ojj ja tez odliczam minuty do 16 ..najgorsze ze przychodza takie chwile ze oczy same mi leca i jestem w stanie zasnac przed komputerem
wiki.25
mama kochanych brojków
annte nie chcesz sie zamienic??? ja jeszcze 2 godzinki a jutro 6 rano pobudka...
wiki.25
mama kochanych brojków
dziewczynki czy ktoras tam molestowala juz zeby nas przeniesli jako podforum ;-) ??
Kiedy nie byłam w ciąży Staś spał do 10, a teraz kiedy jestem spi do 7, czy cos z tego rozumiecie? Robi mi na zlosc? Teraz mogłabym spac na okrągło...
Wiem, wiem, nie mam zle, nie pracuję ale spac i tak sie chce.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty u lekarzy czekam na dobre wiesci
Wiem, wiem, nie mam zle, nie pracuję ale spac i tak sie chce.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty u lekarzy czekam na dobre wiesci
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
A witam się pięknie!
Suzi bete robiłam w czwartek i dzis powtórka. Mało tego..było usg, które wykazało dwoje dzieciaczków.
Suzi bete robiłam w czwartek i dzis powtórka. Mało tego..było usg, które wykazało dwoje dzieciaczków.
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
A jaką miałaś betę? kurcze ale fajnie Naturalnie się udalo czy przez stymulacje?A witam się pięknie!
Podziel się: