reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja tez juz w pracy. I tez sie zastanawialam kiedy powiedziec o ciazy. Przy poprzedniej powiedzialam od razu pi pozytywnym tescie bo mialam czasem tak w pracy,ze musialam dzwignac cos czasem wiec mi zmienili grafik od razu. A teraz mam spokojnie i bez zagrozen wiec w sumie mi sie nie spieszy. Jedyne co to wiem,ze bede miala pewnie taryfe ulgowa i wiecej legalej "sciemy" ale chyba jeszcze poczekam z ta info,bo pracuje tylko 2 dni w tyg wiec zle nie mam.

reklama
Kiedy nie byłam w ciąży Staś spał do 10, a teraz kiedy jestem spi do 7, czy cos z tego rozumiecie? Robi mi na zlosc?:):):) Teraz mogłabym spac na okrągło...
Wiem, wiem, nie mam zle, nie pracuję:) ale spac i tak sie chce.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty u lekarzy:) czekam na dobre wiesci:)

reklama
Do góry