reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

hej :-) my nareszcie domku po ciężkim dniu pracy, miłego popołudnia, a właściwie już wieczorka zaraz;-)
ps.co do podforum to trzeba gdzieś tam napisać coby utworzyli, ale ja nie mam pojęcia co i jak

reklama
Suzi pierwszą miałam 12800 z groszami a dziś 23400 tez z groszami. Niestety nie tak całkiem naturalnie. Jestem po 3 iui, kuracji hormonalnej itd. A w szczęśliwym cyklu po półrocznej przerwie dostałam najzwyklejszy w świecie clo. I sie udało. Ale Ty widzę, że swoje przeżyłaś. Współczuję Ci bardzo. Ja niestety też straciłam córeczkę w 24 tygodniu.

Suzi pierwszą miałam 12800 z groszami a dziś 23400 tez z groszami. Niestety nie tak całkiem naturalnie. Jestem po 3 iui, kuracji hormonalnej itd. A w szczęśliwym cyklu po półrocznej przerwie dostałam najzwyklejszy w świecie clo. I sie udało. Ale Ty widzę, że swoje przeżyłaś. Współczuję Ci bardzo. Ja niestety też straciłam córeczkę w 24 tygodniu.
O matko to mega wielka Betka :-) Pieknie:tak:
WIdzisz czasami zwykłe CLo zdziala cuda :tak:
Kiedy masz wizytke?
Ja własnie zaczynam sie stresować i obgryzać pazury :confused2:

i zapomnialam Wam napisać że dziś do 15 spalam, oczywiście z przerwami :tak: no i mam dzień płaczka :sorry: siedzę sama w domku, oglądam mecz i beczeć mi się chce :eek:
MASAKRA jakaś:tak:

Suzi a więc dziś byłam u gina a teraz dopiero w następny poniedziałek mam zrobić bete czy dalej rośnie. Usg dopiero koło 8-9 tygodnia żeby sprawdzić czy serduszka biją no i może uda się zobaczyć dwie owodnie bo dziś gin widział tylko jedną.
Kochana a małża gdzie masz? Bo mój wyobraź sobie wyjechał zapracować na inv a tu 2 tygodnie po jego wyjeździe taka Ci niespodzianka. No i też siedzę sama, ale ja to dniami i nocami

Ja też beczę, sądzę że emocje opadają powolutku

hej :-) my nareszcie domku po ciężkim dniu pracy, miłego popołudnia, a właściwie już wieczorka zaraz;-)
ps.co do podforum to trzeba gdzieś tam napisać coby utworzyli, ale ja nie mam pojęcia co i jak

ja pisalam ale zadnej odpowiedzi jeszcze nie dostalam, to bylo ze 2-3 dni temu

Dziura w skarpecie :-) no to zaciskam za kolejna wizytke&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja te płaczki już mam 2/3 raz :szok: ot tak sobie :confused2: A mój emek w pracy siedzi:-(

A co widzialaś dzis na usg? ja chyba w czwartek powinnam widzieć już serduszko?
Hej Czarnula:* Spokojnie jak bedzie pora to nas przeniosą ;-)

Suzi a ja to nie widziałam nic, tylko gin mówi, że widac dwie sztuki i szukał długo serduszek. Ale skupił się i gdzies tam dojrzał dwie migoczące kropeńki.
W takim razie ja trzymam &&& za Twoje usg.
A i ja zaczęłam od wątku starankowego a tam dziewczyny mówia na mnie Dziura, śmiesznie było ale się przyzwyczaiłam. Tak piszę, żeby było Ci wygodnie pisać.Ale pisz jak chcesz, mnie obojętnie

Ja sie zakochałam w tym nicku :-D jest bardzo pocieszajacy :tak:
Za kciuki jeszcze nie dziekuję :tak::*
I wiecie co w 2 łydkach czuję skurcze. Cały czas mnie trzymają :szok: Koszmar jakis, a biore codziennie magnez!

reklama
DziuraWskarpecie,gratulacje.
To beda blizniaki.Fajnie:-)
Moje blizniaki,maja juz 7 lat.
Tylko ,ze ja o tym,ze beda 2 dowiedzialam sie w 3 miesiacu.
Nie spodziewalam sie tego zupelnie.
Choc u mnie w rodzinie bylo duzo blizniakow.
Moja prababcia miala 3 razy pod rzad blizniaki.

Dziewczyny trzymam kciuki &&&&&&&&& za wizyty

A ja od rana mdlosci.Do tego glowa mnie boli i nic mi sie nie chce;-)

Do góry