reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Suzi pierwszą miałam 12800 z groszami a dziś 23400 tez z groszami. Niestety nie tak całkiem naturalnie. Jestem po 3 iui, kuracji hormonalnej itd. A w szczęśliwym cyklu po półrocznej przerwie dostałam najzwyklejszy w świecie clo. I sie udało. Ale Ty widzę, że swoje przeżyłaś. Współczuję Ci bardzo. Ja niestety też straciłam córeczkę w 24 tygodniu.
suzi1
Kocham Cię synuś
O matko to mega wielka Betka :-) PieknieSuzi pierwszą miałam 12800 z groszami a dziś 23400 tez z groszami. Niestety nie tak całkiem naturalnie. Jestem po 3 iui, kuracji hormonalnej itd. A w szczęśliwym cyklu po półrocznej przerwie dostałam najzwyklejszy w świecie clo. I sie udało. Ale Ty widzę, że swoje przeżyłaś. Współczuję Ci bardzo. Ja niestety też straciłam córeczkę w 24 tygodniu.
WIdzisz czasami zwykłe CLo zdziala cuda
Kiedy masz wizytke?
Ja własnie zaczynam sie stresować i obgryzać pazury
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Suzi a więc dziś byłam u gina a teraz dopiero w następny poniedziałek mam zrobić bete czy dalej rośnie. Usg dopiero koło 8-9 tygodnia żeby sprawdzić czy serduszka biją no i może uda się zobaczyć dwie owodnie bo dziś gin widział tylko jedną.
Kochana a małża gdzie masz? Bo mój wyobraź sobie wyjechał zapracować na inv a tu 2 tygodnie po jego wyjeździe taka Ci niespodzianka. No i też siedzę sama, ale ja to dniami i nocami
Ja też beczę, sądzę że emocje opadają powolutku
Kochana a małża gdzie masz? Bo mój wyobraź sobie wyjechał zapracować na inv a tu 2 tygodnie po jego wyjeździe taka Ci niespodzianka. No i też siedzę sama, ale ja to dniami i nocami
Ja też beczę, sądzę że emocje opadają powolutku
czarnula83
Fanka BB :)
hej :-) my nareszcie domku po ciężkim dniu pracy, miłego popołudnia, a właściwie już wieczorka zaraz;-)
ps.co do podforum to trzeba gdzieś tam napisać coby utworzyli, ale ja nie mam pojęcia co i jak
ja pisalam ale zadnej odpowiedzi jeszcze nie dostalam, to bylo ze 2-3 dni temu
suzi1
Kocham Cię synuś
Dziura w skarpecie :-) no to zaciskam za kolejna wizytke&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja te płaczki już mam 2/3 raz ot tak sobie A mój emek w pracy siedzi:-(
A co widzialaś dzis na usg? ja chyba w czwartek powinnam widzieć już serduszko?
Hej Czarnula:* Spokojnie jak bedzie pora to nas przeniosą ;-)
Ja te płaczki już mam 2/3 raz ot tak sobie A mój emek w pracy siedzi:-(
A co widzialaś dzis na usg? ja chyba w czwartek powinnam widzieć już serduszko?
Hej Czarnula:* Spokojnie jak bedzie pora to nas przeniosą ;-)
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Suzi a ja to nie widziałam nic, tylko gin mówi, że widac dwie sztuki i szukał długo serduszek. Ale skupił się i gdzies tam dojrzał dwie migoczące kropeńki.
W takim razie ja trzymam &&& za Twoje usg.
A i ja zaczęłam od wątku starankowego a tam dziewczyny mówia na mnie Dziura, śmiesznie było ale się przyzwyczaiłam. Tak piszę, żeby było Ci wygodnie pisać.Ale pisz jak chcesz, mnie obojętnie
W takim razie ja trzymam &&& za Twoje usg.
A i ja zaczęłam od wątku starankowego a tam dziewczyny mówia na mnie Dziura, śmiesznie było ale się przyzwyczaiłam. Tak piszę, żeby było Ci wygodnie pisać.Ale pisz jak chcesz, mnie obojętnie
reklama
DziuraWskarpecie,gratulacje.
To beda blizniaki.Fajnie:-)
Moje blizniaki,maja juz 7 lat.
Tylko ,ze ja o tym,ze beda 2 dowiedzialam sie w 3 miesiacu.
Nie spodziewalam sie tego zupelnie.
Choc u mnie w rodzinie bylo duzo blizniakow.
Moja prababcia miala 3 razy pod rzad blizniaki.
Dziewczyny trzymam kciuki &&&&&&&&& za wizyty
A ja od rana mdlosci.Do tego glowa mnie boli i nic mi sie nie chce;-)
To beda blizniaki.Fajnie:-)
Moje blizniaki,maja juz 7 lat.
Tylko ,ze ja o tym,ze beda 2 dowiedzialam sie w 3 miesiacu.
Nie spodziewalam sie tego zupelnie.
Choc u mnie w rodzinie bylo duzo blizniakow.
Moja prababcia miala 3 razy pod rzad blizniaki.
Dziewczyny trzymam kciuki &&&&&&&&& za wizyty
A ja od rana mdlosci.Do tego glowa mnie boli i nic mi sie nie chce;-)
Podziel się: