reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
czesc dziewczyny a ja wam napisze tyle ze czytam was caly czas ale ciezko mi sie przelamac i napisac bo ciagle sie o cos sprzeczacie a ten watek przeciez ma byc taki nasz azyl , w ktorym sie mozemy podzielic swoimi radosciomi oraz zmartwieniami... nie bierzcie tak wszystkiego do siebie bo nie ma co sie tak denerwowac, wydaje mi sie ze zycie w realu przysparza wystarczajaco duzo negatywnych emocji i nie ma co jeszcze ich mnozyc tutaj
pozdrawiam wszystkie serdecznie
akwa gratulacje i spokonej ciazy
pozdrawiam wszystkie serdecznie
akwa gratulacje i spokonej ciazy
suzi1
Kocham Cię synuś
Wielkie gratulację;-) Będzie nam bardzo miło;-)Cześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa i chciałam się dołączyć do majowych Mam
Mamą zostanę po raz pierwszy w okolicach 8 maja.
Kurczaki a ja jeszcze do wizyty mam 10 dni :-(
I mam takie pytanko od kiedy robi się usg przez brzuszek
Suzi1 ja miałam przez brzuszek w 12 tyg i 0 dni i wszystko było widać (oprócz płci oczywiście). niesamowite. Nie wiem, jak to powinno być, bo pierwszy raz w ciąży jestem i nigdy nie miałam dopochwowego, bo u mnie w gabinecie nie ma usg;-/ a to w 12 tyg to było genetyczne.
Witamy nową Mamę! gratulacje i wszystkiego najlepszego!Cześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa i chciałam się dołączyć do majowych Mam
Mamą zostanę po raz pierwszy w okolicach 8 maja.
WIOLKA1509
dziewczyny a swoja droga jak czesto macie robione USG? bo ja mialam jak narazie raz w 10 tyg a kolejne mowil mi gin ze dopiro okolo 22 tyg
suzi1
Kocham Cię synuś
Wiolka ja mialam juz chyba 5x usg. Pierwsze w 4tc potem w 5 i potem co 3 tyg jak chodze na wizytedziewczyny a swoja droga jak czesto macie robione USG? bo ja mialam jak narazie raz w 10 tyg a kolejne mowil mi gin ze dopiro okolo 22 tyg
Witam Was znów po przerwie ale zmogły mnie straszne mdłości w sumie to fatalnie się czułam ostatnio
Raz jak tu zajrzałam to się przeraziłam ciągle tu jakieś sprzeczki dajcie spokój bo to forum po coś innego jest chyba....
witam nowe mamy
życzę powodzenia na wizytach sama mam w środę i już chodzę w kółko nerwowo
wikasik trzymam kciuki
martaik ściskam mocno i życzę wszystkiego dobrego
pozdrawiam wszystkie majówki i życzę nam żeby na forum znów zrobiło się przyjemnie:-)
Raz jak tu zajrzałam to się przeraziłam ciągle tu jakieś sprzeczki dajcie spokój bo to forum po coś innego jest chyba....
witam nowe mamy
życzę powodzenia na wizytach sama mam w środę i już chodzę w kółko nerwowo
wikasik trzymam kciuki
martaik ściskam mocno i życzę wszystkiego dobrego
pozdrawiam wszystkie majówki i życzę nam żeby na forum znów zrobiło się przyjemnie:-)
ja też miałam tylko jedno do tej pory w 12 tyg, a teraz to dopiero w 22 chyba. Myślę, że to zależy od lekarza i wyposażenia gabinetu. Ja chodzę państwowo i rarytasów w gabinecie nie ma, wiec nawet nie ma usg. w odpowiednim czasie dostaje się skierowanie, wiec myślę, ze przez całą ciążę będę miała jakieś 3 usg. jak ktoś chodzi do gabinetu, gdzie jest usg na miejscu, to może ma częściej, bo co szkodzi zajrzeć jak usg pod nosem:-)dziewczyny a swoja droga jak czesto macie robione USG? bo ja mialam jak narazie raz w 10 tyg a kolejne mowil mi gin ze dopiro okolo 22 tyg
reklama
WIOLKA1509
suzi a ty prywatnie chodzisz czy na NFZ? bo ja na NFZ i pewnie dlatego .fajnie masz ze tak czeto widzisz swojego maluszka... w pierwszej ciazy mialam tylko jedno usg , mieszkalismy w Irlandii i tak taki system obowiazuje
agasim zeby bylo smiesznie to tam gdzie chodze jest usg w gabinecie a ja usg mialam robione w szpitalu( przez tego samego lekarza do ktorego chodze na wizyty) i badz tu czlowieku madry:-)
agasim zeby bylo smiesznie to tam gdzie chodze jest usg w gabinecie a ja usg mialam robione w szpitalu( przez tego samego lekarza do ktorego chodze na wizyty) i badz tu czlowieku madry:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: