reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Patina trzymam kciuki żebyście się jutro dowiedzieli czy to dziewczynka czy chłopiec :)
Dziewczyny mam pytanie odnośnie body, czy kupujecie tylko kopertowe i rozpinane po całej długości, czy takie zwykłe wkładane przez głowę też? Koleżanka odradza mi takie zwykłe ze względu na małą praktyczność i się tak zastanawiam bo one sa takie piękne :)

ja kupowałam dla Xaviera takie normalne wkładane przez głowę i nigdy chyba nie miałam z nimi większego problemu :)

reklama
Kurczaki a ja jeszcze do wizyty mam 10 dni :szok::-(
I mam takie pytanko od kiedy robi się usg przez brzuszek :confused:

suzi z tym usg to wydaje i się, że to już zależy od gina bo ja przez brzuszek jeszcze nie miałam jak na razie tylko dopochwowe na ostatniej wizycie też bo gin mówił , że woli mi jeszcze takie zrobić bo dzidziuś jeszcze malutki a on dokładniej widzi czy wszystko jest ok i może sprawdzić przezierność karkową itd. A z tego co mówił to teraz w środę będe mić robione to usg przez brzuszek, zobaczymy.

Patina trzymam kciuki żebyście się jutro dowiedzieli czy to dziewczynka czy chłopiec :)
Dziewczyny mam pytanie odnośnie body, czy kupujecie tylko kopertowe i rozpinane po całej długości, czy takie zwykłe wkładane przez głowę też? Koleżanka odradza mi takie zwykłe ze względu na małą praktyczność i się tak zastanawiam bo one sa takie piękne :)
Ja miałam i takie i takie.
To zależy kto co lubi i jak mu wygodniej ubierać jest dziecko.

Kurczaki a ja jeszcze do wizyty mam 10 dni :szok::-(
I mam takie pytanko od kiedy robi się usg przez brzuszek :confused:
Na USG dopiero 22 :baffled::baffled:
To jak lekarz robi USG zależy tylko od niego .
Niektórzy lekarze robią już na genetycznym i wewnętrzne i zewnętrzne ,a niektórzy dopiero od połówkowego .

suzi z tym usg to wydaje i się, że to już zależy od gina bo ja przez brzuszek jeszcze nie miałam jak na razie tylko dopochwowe na ostatniej wizycie też bo gin mówił , że woli mi jeszcze takie zrobić bo dzidziuś jeszcze malutki a on dokładniej widzi czy wszystko jest ok i może sprawdzić przezierność karkową itd. A z tego co mówił to teraz w środę będe mić robione to usg przez brzuszek, zobaczymy.
NO ciekawe jak mi zrobi za te 10 dni :-) Doczekać się nie mogę:zawstydzona/y:

Dziewczyny mam jeszcze małe pytanko - niedługo idziemy z mężem w odwiedziny do znajomych, którzy mają małego synka (w październiku skończył 2 latka). Podpowiedzcie - co mogę mu kupić na prezent (tak do 50zł). Szukam i szukam, ale nic ciekawego nie znalazłam. Może macie jakieś ciekawe pomysły?

podejrzewam, że przez brzuszek bo to już będzie 16 tyd więc pewnie tak.No zgadzam się, że oczekiwanie do kolejnej wizyty jest okropne!:-( a im bliżej tego dnia tym gorzej:no:

reklama
Ojj tak to czekanie jest okropne:wściekła/y:

Ale mi mąż poprawił humor :-D kupi mi w knajpce na wynos placek po węgiersku :-):-):-) Kurtka na wacie ale sie ciesze, tak mi sie go chcialo:-D
No i tak w ogóle to jeszcze w śpiochach biegam:zawstydzona/y:

Do góry