reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Wiola ja chodzę prywatnie i pewnie macie racje ze wlasnie dlatego tak czesto mam usg:tak: no i podejrzewam że też ze względu na moją "historię";-)

reklama
ja usg mam co wizytę w sumie to miałam już 5 na pewno z tym że na pierwszym jeszcze nie potwierdzono mi ciąży. Ja chodzę do gina prywatnie więc to pewnie dlatego on ma super wyposażony gabinet.

Wiloka idealnie napisała waszych sporach i kłótniach to nie po to jest to forum najlepiej by było jak by był osobny wątek "spory i kłótnie majówek" ;-)bo coraz więcej tego jest i nie potrzebnie zaśmiecany jest główny wątek...:baffled:

ja usg miałam robione co najmniej 5/6 razy juz a jestem prawie w 15tyg ciazy. Ale tak jak kiedys wczesniej wspomniałam....plamiłamna czerwono pare razy i moze dlatego mam wizyty co 2 tygodnie bo jak na razie musze brac tabletki na podtrzymanie ciazy ale juz 14 listopada sie dowiem czy w koncu moge je odstawic:D

suzi wspolczuje przejsc ale tym razem bedzie dobrze i pewnie masz racje ze przez to jestes tak kontrolowana i bardzo dobrze niech gin pilnuje ciebie i twojej fasolci

pieszczoszka pewnie masz racje i trzymam &&&&&&&&&&&&&&& aby okazalo sie ze leki na podtrzymanie nie sa wcale wam juz potrzebne

a dziewczyny ktoras ma ochote na kapusniak? serwuje prosze siadac do stolu:-)

Mnie gin powiedzial ze zmniejszymy dawke po 16 tyg ciazy, mam nadzieje ze zjedzie w dol z tymi lekami:baffled: Kupa kasy na to idzie:angry:

Cześć Dziewczyny!

Jestem tu nowa i chciałam się dołączyć do majowych Mam :)
Mamą zostanę po raz pierwszy w okolicach 8 maja.
Witaj [FONT=&quot]Akwa, [/FONT]gratuluję[FONT=&quot].[/FONT] Zapraszamy do dyskusji :)
dziewczyny a swoja droga jak czesto macie robione USG? bo ja mialam jak narazie raz w 10 tyg a kolejne mowil mi gin ze dopiro okolo 22 tyg
Wiolka czasem jest tak, że lekarz robi tylko 3 USG w trakcie ciąży, to zależy od gina.
ja usg miałam robione co najmniej 5/6 razy juz a jestem prawie w 15tyg ciazy. Ale tak jak kiedys wczesniej wspomniałam....plamiłamna czerwono pare razy i moze dlatego mam wizyty co 2 tygodnie bo jak na razie musze brac tabletki na podtrzymanie ciazy ale juz 14 listopada sie dowiem czy w koncu moge je odstawic:D
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że juz koniec z tymi tabletkami :)

Cześć Dziewczyny!

Jestem tu nowa i chciałam się dołączyć do majowych Mam :)
Mamą zostanę po raz pierwszy w okolicach 8 maja.
Witaj na forum

dziewczyny a swoja droga jak czesto macie robione USG? bo ja mialam jak narazie raz w 10 tyg a kolejne mowil mi gin ze dopiro okolo 22 tyg
Jeśli to było genetyczne to spoko,ale jeśli nie to powinnaś mieć do 14 tyg zrobione USG genetyczne z pomiarami.:tak:

Wiloka idealnie napisała waszych sporach i kłótniach to nie po to jest to forum najlepiej by było jak by był osobny wątek "spory i kłótnie majówek" ;-)bo coraz więcej tego jest i nie potrzebnie zaśmiecany jest główny wątek...:baffled:
Pomysł dobry ,tylko nie powinno się zakładać nowych wątków ,bo się bałagan na forum robi ;-):-D:-D:-D:-D

Ja miałam do tej pory 3 x USG ,a teraz mam 22 listopada ,więc po miesiącu i trochę od ostatniego .
Teraz będę miała to genetyczne i niestety trochę za późno,ale mój gin wyjeżdzą i wraca dopiero 21 do Polski.:tak:

suzi wspolczuje przejsc ale tym razem bedzie dobrze i pewnie masz racje ze przez to jestes tak kontrolowana i bardzo dobrze niech gin pilnuje ciebie i twojej fasolci

pieszczoszka pewnie masz racje i trzymam &&&&&&&&&&&&&&& aby okazalo sie ze leki na podtrzymanie nie sa wcale wam juz potrzebne

a dziewczyny ktoras ma ochote na kapusniak? serwuje prosze siadac do stolu:-)

ale narobiłaś smaka z tym kapuśniakiem, ja poproszę:-).

ja w środę do gina i też mam nadzieję, że w końcu przestanę brać luteinę, bo niedobrze mi się robi na samą myśl o niej 3 razy dziennie, blee. ale wiecie, co wymyśliłam? luteina pod język, a na język landrynek. zupełnie inne odczucie hehe, a obowiązek spełniony:-). zawsze tak robię.

reklama
Mnie gin powiedzial ze zmniejszymy dawke po 16 tyg ciazy, mam nadzieje ze zjedzie w dol z tymi lekami:baffled: Kupa kasy na to idzie:angry:
Suzi1, a Ty bierzesz duphaston? słyszałam, że jest o wiele droższy niż luteina. ja za luteinę na receptę (to chyba zniżka 70%) płacę trochę ponad 3zł za 30 tabletek. biorę 3 razy dziennie, czyli na 10 dni.

Do góry