reklama
Martusia22267
Fanka BB :)
ja usg mam co wizytę w sumie to miałam już 5 na pewno z tym że na pierwszym jeszcze nie potwierdzono mi ciąży. Ja chodzę do gina prywatnie więc to pewnie dlatego on ma super wyposażony gabinet.
Wiloka idealnie napisała waszych sporach i kłótniach to nie po to jest to forum najlepiej by było jak by był osobny wątek "spory i kłótnie majówek" ;-)bo coraz więcej tego jest i nie potrzebnie zaśmiecany jest główny wątek...
Wiloka idealnie napisała waszych sporach i kłótniach to nie po to jest to forum najlepiej by było jak by był osobny wątek "spory i kłótnie majówek" ;-)bo coraz więcej tego jest i nie potrzebnie zaśmiecany jest główny wątek...
suzi1
Kocham Cię synuś
idealny pomyslWiloka idealnie napisała waszych sporach i kłótniach to nie po to jest to forum najlepiej by było jak by był osobny wątek "spory i kłótnie majówek" ;-)bo coraz więcej tego jest i nie potrzebnie zaśmiecany jest główny wątek...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja usg miałam robione co najmniej 5/6 razy juz a jestem prawie w 15tyg ciazy. Ale tak jak kiedys wczesniej wspomniałam....plamiłamna czerwono pare razy i moze dlatego mam wizyty co 2 tygodnie bo jak na razie musze brac tabletki na podtrzymanie ciazy ale juz 14 listopada sie dowiem czy w koncu moge je odstawic
WIOLKA1509
suzi wspolczuje przejsc ale tym razem bedzie dobrze i pewnie masz racje ze przez to jestes tak kontrolowana i bardzo dobrze niech gin pilnuje ciebie i twojej fasolci
pieszczoszka pewnie masz racje i trzymam &&&&&&&&&&&&&&& aby okazalo sie ze leki na podtrzymanie nie sa wcale wam juz potrzebne
a dziewczyny ktoras ma ochote na kapusniak? serwuje prosze siadac do stolu:-)
pieszczoszka pewnie masz racje i trzymam &&&&&&&&&&&&&&& aby okazalo sie ze leki na podtrzymanie nie sa wcale wam juz potrzebne
Stokrotka812
Witaj [FONT="]Akwa, [/FONT]gratuluję[FONT="].[/FONT] Zapraszamy do dyskusjiCześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa i chciałam się dołączyć do majowych Mam
Mamą zostanę po raz pierwszy w okolicach 8 maja.
Wiolka czasem jest tak, że lekarz robi tylko 3 USG w trakcie ciąży, to zależy od gina.dziewczyny a swoja droga jak czesto macie robione USG? bo ja mialam jak narazie raz w 10 tyg a kolejne mowil mi gin ze dopiro okolo 22 tyg
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że juz koniec z tymi tabletkamija usg miałam robione co najmniej 5/6 razy juz a jestem prawie w 15tyg ciazy. Ale tak jak kiedys wczesniej wspomniałam....plamiłamna czerwono pare razy i moze dlatego mam wizyty co 2 tygodnie bo jak na razie musze brac tabletki na podtrzymanie ciazy ale juz 14 listopada sie dowiem czy w koncu moge je odstawic
Witaj na forumCześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa i chciałam się dołączyć do majowych Mam
Mamą zostanę po raz pierwszy w okolicach 8 maja.
Jeśli to było genetyczne to spoko,ale jeśli nie to powinnaś mieć do 14 tyg zrobione USG genetyczne z pomiarami.dziewczyny a swoja droga jak czesto macie robione USG? bo ja mialam jak narazie raz w 10 tyg a kolejne mowil mi gin ze dopiro okolo 22 tyg
Pomysł dobry ,tylko nie powinno się zakładać nowych wątków ,bo się bałagan na forum robi ;-)Wiloka idealnie napisała waszych sporach i kłótniach to nie po to jest to forum najlepiej by było jak by był osobny wątek "spory i kłótnie majówek" ;-)bo coraz więcej tego jest i nie potrzebnie zaśmiecany jest główny wątek...
Ja miałam do tej pory 3 x USG ,a teraz mam 22 listopada ,więc po miesiącu i trochę od ostatniego .
Teraz będę miała to genetyczne i niestety trochę za późno,ale mój gin wyjeżdzą i wraca dopiero 21 do Polski.
suzi wspolczuje przejsc ale tym razem bedzie dobrze i pewnie masz racje ze przez to jestes tak kontrolowana i bardzo dobrze niech gin pilnuje ciebie i twojej fasolci
ale narobiłaś smaka z tym kapuśniakiem, ja poproszę:-).
ja w środę do gina i też mam nadzieję, że w końcu przestanę brać luteinę, bo niedobrze mi się robi na samą myśl o niej 3 razy dziennie, blee. ale wiecie, co wymyśliłam? luteina pod język, a na język landrynek. zupełnie inne odczucie hehe, a obowiązek spełniony:-). zawsze tak robię.
reklama
Suzi1, a Ty bierzesz duphaston? słyszałam, że jest o wiele droższy niż luteina. ja za luteinę na receptę (to chyba zniżka 70%) płacę trochę ponad 3zł za 30 tabletek. biorę 3 razy dziennie, czyli na 10 dni.Mnie gin powiedzial ze zmniejszymy dawke po 16 tyg ciazy, mam nadzieje ze zjedzie w dol z tymi lekami Kupa kasy na to idzie
Podziel się: