Franca czy Ty mówisz o szpitalu na Żelaznej w Warszawie? Powiedz mi, bo jedna rzecz mnie zastanawia-miałaś zaklepaną położną...czy to normalne tam jest? Skąd znałaś tą położną? Czy to dużo kosztuje?
Mój lekarz prowadzący tam pracuje i poleca mi ten szpital, ale ja chodzę do niego do enel medu, a nie do szpitala i nie wiem co zrobić żeby mnie tam przyjęli. Czy ta położna tylko pomaga Ci się dostać do szpitala czy też potem jest przy Tobie jakoś inaczej się opiekuje?
Nawet nie wiedziałam,że można sobie zaklepać położną...a to mój pierwszy poród, więc może to być fajne
Mój lekarz prowadzący tam pracuje i poleca mi ten szpital, ale ja chodzę do niego do enel medu, a nie do szpitala i nie wiem co zrobić żeby mnie tam przyjęli. Czy ta położna tylko pomaga Ci się dostać do szpitala czy też potem jest przy Tobie jakoś inaczej się opiekuje?
Nawet nie wiedziałam,że można sobie zaklepać położną...a to mój pierwszy poród, więc może to być fajne
Tak, tam właśnie rodziłam i mimo, że poród miałam bardzo kiepski (krwotok, zaniki tętna młodego i vacum) to szpital chwalę i polecam.
Ja zarówno za pierwszym razem jak i teraz miałam zaklepaną położną prywatną i nie miałam problemów żeby się dostać mimo, że był tłok. Poziom opieki super, warunki bardzo fajne, wszystko nowe, czyste.Teraz dodatkowo jeszcze mój lekarz też jest z Zośki. Mam nadzieję, że będzie ok. Za Twoje przyjęcie też trzymam kciuki
A synkowi to na pewno na dobre wyjdzie, ja to strasznie bym chciała żeby mój tak miał a nie po mamusi "przepraszał, że żyje". Na razie jest zdystansowany, ale zdanie własne ma jak najbardziej. Pożyjemy zobaczymy