reklama
nadika
Fanka BB :)
ja też byłam złożyć wniosek o dodatkowy macierzyński, potem rodzicielski. A do pracy nie wracam bo jakiś czas temu wygrałam w sądzie sprawę z moim pracodawcą więc pewnie nie będę tam mile widziana
Ja na razie o te 4 napisalam....bo moje kadry nie wiedziały co dalejjestem pierwsza u mnie z tym urlopem i sie pogubily
Lorena tak samo jak o 4 tygodnie piszesz o te dwa i o rodzicielski...na fb na matki I kwartału masz przykład...
Lorena tak samo jak o 4 tygodnie piszesz o te dwa i o rodzicielski...na fb na matki I kwartału masz przykład...
[FONT="] Lorena ja napisałam tak
WNIOSEK O UDZIELENIE DODATKOWEGO URLOPU MACIERZYŃSKIEGO[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Na podstawie art. 182¹ª K.p. zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie mi dodatkowego urlopu macierzyńskiego na syna ......... urodzonego .......... r. w wymiarze 6 tygodni bezpośrednio po wykorzystaniu urlopu macierzyńskiego. [/FONT]
[FONT="]Jednocześnie oświadczam, że z dodatkowego urlopu macierzyńskiego nie będzie korzystał ojciec dziecka.
[/FONT]
[FONT="]WNIOSEK O UDZIELENIE URLOPU RODZICIELSKIEGO[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Na podstawie art. 182¹ª K.p. zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie mi urlopu rodzicielskiego na syna ............. urodzonego ................... r. w wymiarze 20 tygodni bezpośrednio po wykorzystaniu dodatkowego urlopu macierzyńskiego. [/FONT]
[FONT="]Jednocześnie oświadczam, że z urlopu rodzicielskiego nie będzie korzystał ojciec dziecka.[/FONT]
WNIOSEK O UDZIELENIE DODATKOWEGO URLOPU MACIERZYŃSKIEGO[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Na podstawie art. 182¹ª K.p. zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie mi dodatkowego urlopu macierzyńskiego na syna ......... urodzonego .......... r. w wymiarze 6 tygodni bezpośrednio po wykorzystaniu urlopu macierzyńskiego. [/FONT]
[FONT="]Jednocześnie oświadczam, że z dodatkowego urlopu macierzyńskiego nie będzie korzystał ojciec dziecka.
[/FONT]
[FONT="]WNIOSEK O UDZIELENIE URLOPU RODZICIELSKIEGO[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Na podstawie art. 182¹ª K.p. zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie mi urlopu rodzicielskiego na syna ............. urodzonego ................... r. w wymiarze 20 tygodni bezpośrednio po wykorzystaniu dodatkowego urlopu macierzyńskiego. [/FONT]
[FONT="]Jednocześnie oświadczam, że z urlopu rodzicielskiego nie będzie korzystał ojciec dziecka.[/FONT]
reklama
Ooo ja nie napisalam tak ladnie, a jedynie: w zwiazku z urodzeniem dnia ...corki Natalii prosze o przyznanie mi dodatkowego urlopu macierzynskiego w wymiarze 2 tyg. Od dnia.... I info, ze maz nie bedzie go bral. Urlop rodzicielski tak samo tylko bez tygodnii i bez daty od kiedy... Jak bedzie klopot maja dzwonic do mnie