reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Gosiu ja tez siedze na laweczce i nikt mnie z niej nie zgoni:-D
A co do pogody to mialam juz napisac na FB ze chyba jakas czarownica z Ciebie, bo tylko napisalas ze zazdroscisz i przylazly chmury a teraz leje i wieje jak na Irlandie przystalo:-D
Ale wam zazdroszcze dziewczyny tego dluzszego maciezynskiego(juz to pisalam:p) ja w sierpniu powrot chyba zalicze do pracy.
Patik- brawo dla Jaska:)))
A my wracajac dzisiaj z nad morza mielismy wypadek maly samochodowy, Irys wiechal nam w tyl samochodu(w sumie wiechal to za malo powiedziane- pier***l z taka predkoscia ze hej) Nasze auto duze wiec nie tak bardzo zniszczone ale jego auto sie zlozylo w pol. Bylismy u lekarza i na szczescie Szymonkowi nic sie nie stalo, ale mamy go obserwowac przez nastepne kilka dni. A ja na wlasne zyczenie wypisalam sie przed chwila ze szpitala, bo cos mi sie stalo z szyja i chcieli mnie na noc zostawic. Zrobili mi przeswietlenie i szyja ok, prawdopodobnie tylko miesnie mam ponaciagane ale chcieli mi rano zrobic jeszcze skan glowy ale powiedzialam ze nie moge zostac bo mam 4 miesieczne dziecko w domu i poplakalam sie, wiec kazali mi podpisac oswiadczenie ze zdaje sobie sprawe z zagrozenia i pozwolili jechac do domku.
Ale musze sie wam pochwalic, ze M poradzil sobie z kluska swietnie- malenstwo wykapane, nakarmione i slodko spi:) Ale co sie strachu najadlam to moje!

Ostatnia edycja:
reklama
witam się :)
nadrobię Was po niedzieli bo teraz wielkie przygotowania do chrztu mamy i czasu brak na cokolwiek...tak więc będę później :)

Gosiu ja tez siedze na laweczce i nikt mnie z niej nie zgoni:-D
A co do pogody to mialam juz napisac na FB ze chyba jakas czarownica z Ciebie, bo tylko napisalas ze zazdroscisz i przylazly chmury a teraz leje i wieje jak na Irlandie przystalo:-D
Ale wam zazdroszcze dziewczyny tego dluzszego maciezynskiego(juz to pisalam:p) ja w sierpniu powrot chyba zalicze do pracy.
Patik- brawo dla Jaska:)))
A my wracajac dzisiaj z nad morza mielismy wypadek maly samochodowy, Irys wiechal nam w tyl samochodu(w sumie wiechal to za malo powiedziane- pier***l z taka predkoscia ze hej) Nasze auto duze wiec nie tak bardzo zniszczone ale jego auto sie zlozylo w pol. Bylismy u lekarza i na szczescie Szymonkowi nic sie nie stalo, ale mamy go obserwowac przez nastepne kilka dni. A ja na wlasne zyczenie wypisalam sie przed chwila ze szpitala, bo cos mi sie stalo z szyja i chcieli mnie na noc zostawic. Zrobili mi przeswietlenie i szyja ok, prawdopodobnie tylko miesnie mam ponaciagane ale chcieli mi rano zrobic jeszcze skan glowy ale powiedzialam ze nie moge zostac bo mam 4 miesieczne dziecko w domu i poplakalam sie, wiec kazali mi podpisac oswiadczenie ze zdaje sobie sprawe z zagrozenia i pozwolili jechac do domku.
Ale musze sie wam pochwalic, ze M poradzil sobie z kluska swietnie- malenstwo wykapane, nakarmione i slodko spi:) Ale co sie strachu najadlam to moje!

Martik załatwiaj odszkodowanie. Annaroksana za naciągniety mięsień w okolicy żeber dostała 5 tyś euro. Dolicz do tego stres pourazowy u Szymka I coś tam jeszcze i będziesz mogła sobie "wydłużyć" macierzyńskie ;-) Tylko znajdź kogoś kto Ci dobrze sprawą odszkodowania pokieruje i powie co robić - jak nie wiesz to zadzwoń do Annyroksany - ona w tym jest baaaaaardzo obeznana :)

Tylko nie czekaj, bo to trzeba działać JUŻ.

Przepraszam, ze tak na szybko i nic więcej nie napiszę, ale nie wyrabiam z Antkiem, więc tylko czytam...

Ostatnia edycja:
ja tez tylko wpadłam buziaki przesłac. idę się zbierac bo na weselko wyruszamy:)

MARTIK jeee dobrze, że Wam sie nic nie stało!
CORTINA WOW!! ile Ci sie tego nazbierało?? jak Ty to zrobiłaś??:-D

odezwe się po weekendzie. buziole:8

Hello,
ja dziś zrobiłam pierwszego w życiu killera i czuje się superrrrrr:))

Patik ekstra, że Jasio tak nadrabia.

Pochwalę się i ja (pozazdrościłam Patik) Natka dziś już prawie się przekręciła, już, już noge nawet oderwała i była na boku i buuum wróciła na brzuszek hahahaah
No i pierwszy raz jadła dziś kurczaczka:))

Martik ale macie przeżycia, dobrze, że wszystk oki:*

Cortina we wrześniu?? wychowawczy jeszcze masz?
ja planuje powrót dopiero w wrzesień 2015 lun nawet 2016 ... ale czy mi się uda;/

Hej laseczki u mnie szalone dwa dni bo odwiedzili nas moi rodzice, więc was tylko podczytywałam, ale na szczęście nie naskrobałyście za wiele :-)

Co do ćwiczeń to po skalpelu nie nadaję się się do niczego :-( mam taaaaaaaaaakie mega zakwasy, że siadanie i wstawanie to dla mnie sport ekstremalny :baffled: trochę mnie to zniechęciło do dalszych ćwiczeń, ale nie poddam się tak łatwo. Jedyne co mnie martwi to na końcówce skalpela (te ćwiczenia typowo na brzuch) nie była w stanie zrobić żadnego ćwiczenia, bo strasznie mnie bolało w miejscu cięcia, co mnie troszkę wystraszyło. Dziewczyny ćwiczące po cc też was boli brzuch?

Bella super :-) gratulacje

Martik dobrze, że z wami ok, ale pewnie strachu się najadłaś co niemiara.

A co do naszej Pani Prezes to z tego co pamiętam to ona pani nauczycielka więc pewnie dopiero po wakacjach na nowy rok szkolny zawita do pracy :tak:

Smoniczka ja też tak mialam, po skalpelu, że bolało mnie po cc i też dlatego do mnie nie przemawiał, do tego po pierwszych 2 terningach nogi miałam jak z waty i dosłownie jak galareta mi latały, nie mogłam po schodach wejść a na następny dzień zakwasy, że szok... killer mi sie bardziej podoba bo jak i w mel b jest cardio a ja lubie jak się dużo dzieje w ćwiczeniach:)) nie poddawaj się a każdy następny trening będzie fajniejszy i przyjemniejszy:))

Bella właśnie ja znam siebie i wiem że jak odpuszczę to polegnę na całej lini więc może dzisiaj tego kilera spróbuję :tak: albo coś innego tylko może krótszy jakiś trening, żeby się tak na początku nie forsować.

EDIT: No i machnęłam pół kilera i jestem szczęśliwa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hello!

Ja dziś zrobiłam sobie mega krzywdę :angry: :-( oparzyłam paluchy parą z czajnika, do tego stopnia, że mam dwa wielkie bąble, czerwoną, piekąca skórę....Boli..!:-:)angry: I to jeszcze prawa ręka....:crazy:
patik- wysypka jest,ale dziś na słońce starałam się nie wychodzić, to tak bardzo nie swędzi:no: Ale jutro...jak będzie tak cieplutko..to napewno się nie powstrzymam od wystawienia ciała na smażalnie;-):-D
No i gratuluje Jasiutkowi takiej sprawności :-D Kochany spryciarz:-D:rofl2:
bella- gratki dla Malutkiej :-D Jeszcze troszkę a nóż się uda! :tak::-D
Mój Szymi też coś kombinuje z obrotami,ale jak do tej pory najlepiej wychodzi mu turlanie się po łóżku;-) Wczoraj np. był obrót o 180stopni w łóżeczku...:baffled:Zaglądam do niego, patrze:szok: a ten figlarz tam gdzie nóżki, głowa i zadowolony ogląda sobie zasłone nad łóżeczkiem:baffled: W ogóle to taki ranny ptaszek z niego,że masakra:angry: 6,6.30 a on już nie poleży, tylko dre się,żeby wstawać, bo on już nie chcę spać...:angry::crazy: No i trza wstawać, bo jaśni panicz każe;-):-p
Dobra...idę oglądać "Opole" :biggrin2:....Młody śpi..mam trochę woloności ;-):biggrin2::nerd:

Do góry