Bella usg robimy, żeby zobaczyć czy ma reflux i ze względu na brak apetytu pojje troche około 40-50 ml a potem jest ryk na cały blok:-( Mniej więcej od tyg jest taki cyrk ale u nas może to być przez ból uszka ale pewna nie jestem:-( a nie daj Boże jak mu chce podać do picia coś innego niż mleko, Kuba pluje, drze się ale pediatra każe na siłe przepajać aż strzykawka poszła w ruch bo teraz jak podaje mu antybiotyk to godz po podaniu musze mu dać osłone. Czy Wasze dzieciaczki chętnie piją wode, herbatki itp? ja już próbowałam wszystkiego i nic mu przez gardło nie przechodzi a i czy jak karmicie tylko mm to na siłe przepajacie czy jak nie chce to nie zmuszacie?
Madziku a spróbuj Damiana kłaść na brzuszku i klepać w pupe- u nas to pomaga no i przepajanie na siłę i myśle, że dzięki temu robi kupe raz dziennie;-)
Któraś pisała o zielonych kupach- u nas tez tak było ale teraz jest ok pomogło odstawienie sab simplexu albo podawanie cebionu- pewna nie jestem bo jednego dnia obie rzeczy zrobiłam;-)
Madziku a spróbuj Damiana kłaść na brzuszku i klepać w pupe- u nas to pomaga no i przepajanie na siłę i myśle, że dzięki temu robi kupe raz dziennie;-)
Któraś pisała o zielonych kupach- u nas tez tak było ale teraz jest ok pomogło odstawienie sab simplexu albo podawanie cebionu- pewna nie jestem bo jednego dnia obie rzeczy zrobiłam;-)
Ostatnia edycja: