Dzien dobry
Moje dziecko pierwszy raz od 2 dni zasnelo nie na moich rekach... Nawet nie mam jak tu pisac, bo moja kluska jest niemozliwa do opanowania w ciagu dnia ostatnio
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
. Wierci sie , kweka, placze calymi dniami... zasypa na 10 minut po czym sie budzi i nie spi przez 5 godzin chociaz widac, ze jest bardzo zmeczony- uspokaja sie tylko na rekach, mocno przytulony. Zamowilam wczoraj chuste, mam nadzieje ze szybko ja dostarcza bo nic zrobic nie moge, dopiero jak M wroci z pracy i on przejmie Szymka na rece
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Na szczescie w nocy spi ladnie i budzi sie 2-3 razy na jedzenie i przerwy na jedzenie tez juz sa coraz krotsze, wiec jakos funkcjonuje.
Wczoraj bylismy w osrodku zwazyc i sprawdzic malego krzykacza, przybral dokladnie 1 kg od powrotu do domku i wazy 4400:-)
Zanetka- moj maly tez mial taka wysypke i bylo dokladnie tak jak pisze martuszka- zaczelo sie od czola, potem policzki i nosek a na koncu broda i szyjka- zaczelo sie juz w 2 tyg i resztki sa jeszcze dzisiaj( pytalam o to wczoraj i polozna powiedziala ze to prawdopodobnie zmiany hormonalne i do 3go miesiaca powinno samo ladnie zniknac)
Gosia- ale masz fajnie, ja nawet wniosku jeszcze o paszport nie wyslalam. Dopiero dostalismy PPS, i wczoraj bylam na Gardzie popodbijac dokumenty. I bardzo sie wkurzylam bo nie podbili mi Form A, bardzo mloda i mila gardzistka wyslala mnie drzwi obok do immigration office, a pani w tym biurze powiedziala mi ze nie podbije bo na wykazie na koncu dokumentu nie ma nic ze Garda moze to zrobic, i kiedy zaczelam tlumaczyc, ze pytalam sie pana gardzisty przy pobieraniu wniosku czy moge u nich podbic i on powiedzial ze tak- to odpowiedziala mi ze pewnie chodzilo o aplikacje a nie o form A, wiec ja jej mowie, ze pytalam sie dokladnie o form A, bo wiedzialam ze takowa bede musial podbic i jej kolega powiedzial ze bez problemu, to powiedziala ze niestety tego kolegi dzisiaj nie ma i splawila nas z biura hehe.
U Was to wszystko jakos szybciej trwa, ja dopiero dzisiaj dostalam wniosek na Child Benefit:-)
I mialam odpisac kazdej cos, ale juz moja klucha kweka- wiec tylko szybko napisze- zycze wszystkim chorym powrotu do zdrowia. I dla dzieciaczkow i dla mamusiek wszystkiego dobrego!:-)