reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Przeczytałam stos stron i nadrobiłam :tak:i nie mam siły na nic, idę pod prysznic a potem się zobaczy, pewnie Laura obudzi się na cyca;-) Byłam dziś z D. na koncercie zespołu Feel, nawet fajnie grali choć nie przepadam za tego typu muzyką:-)dostałam dziś masę czekoladek (chyba wszyscy zapomnieli, że ja matka karmiąca):-pmuszą na mnie poczekać...te czekoladki, nikomu nie oddam:-) Tylko mama i D. wiedzieli co robią i od nich dostałam rafaello, które wszamałam na poczekaniu:-D
Orchidea, witaj, sliczną masz córcię:tak:

reklama
Ja standardowo nie śpię ale chyba zaraz skitram się na swoją stronę wyrka,żeby M. się położył już spać, bo jakiś taki niedorobiony dzisiaj chodzi ;-)
Moja mama powiedziała mi dzisiaj,że brzuch mam wysoko i pewnie jeszcze co najmniej tydzień pochodzę:-p ehhh...ja sie tam nie znam ale młody mi obija jajniki. Może na zapas co bym mu nie fundowała rodzeństwa :confused:;-):-D

Nadika a w maju będzie jeszcze sens tego USG, bo przecież ciemiączko zarasta. Dawid miał to USG jak miał ze 2-3 miesiące i doktorowa mówiła, że nie wie czy da radę jeszcze zrobić :-(

Orchideo przepiękne imię wybrałaś :-) ogarniajcie się i dawajcie znać na bieżąco co u Was.

dziewczyny nie to żebym była subiektywna, ale naprawdę te nasze lutowe dzieciątka to wyjątkowo ładne są :tak:

a i w ogóle to miałam Was ochrzanić, zostawić was na parę godzin i robi się czytania na pół nocy :szok: i nie dałam rady Was nadrobić, bo uciekam już spać, bo raniutko wizyta, a tak mi się nie chce :baffled: znowu się przy goleniu nagimnastykowałam i nie mam sił.

Dzień dobry :happy2:

No to można powiedzieć, że się wyspałam, co więcej nawet już śniadanko pochłonęłam :tak:
A obudził mnie ból jak na okres :baffled: (już zapomniałam jak to jest) na szczęście szybko przeszło.

Witam się i ja.

Zasnęłam ok. 22 od 2-4 mała szalała to sobie rozmyślałam a o 7 oczy jak 5 zł to wstałam...

Nic mi się nie chce a buuuu.

To która dziś rodzi? 15 taka fajna data.

Moja poczeka chyba do terminu bo chce mieć dwie 13 w dacie urodzenia 1.3.13r. brrr

Miłego dnia wam

witam się i ja...
humorek wczoraj rewelacyjny to mi nocka odpłaciła :-D przez pół nocy nie umiałam spać...udało mi się zasnąć coś po 3.00 a i tak już nie śpię. Miałam tak masakryczną zgagę, że nawet sobie sprawy nie zdawałam, że taką można mieć i że to aż tak męczące...aż mi się płakać chciało ehhhh maskara...ale na szczeście przeszło :-)

Cześć Wam, kurcze kiedy ja Was poczytam??? Nie mam czasu na nic:/ Liczę, że dziś Was nadrobię. U mnie pojawił się problem z opuchlizną krocza z 1 strony, tylko nie wiem czy to strona nacięta czy pęknięta..Mieliśmy też problemy z karmieniem synka, bo nie umiał łapać piersi i strasznie płakał. dokarmiałam go minimalnie sztucznym, ale nie chciał go- woli cyca. teraz jest już ok, tylko karmienie trwa minimum godzinę, z każdego cycka ciągnie po 3 razy hehe. W nocy Leoś budzi się co 3, 4 godziny..

A słuchajcie...Wasze dzidzie też mają krew w pieluszce????:confused::angry::baffled:Jestem przerażona..Oglądałam jajeczka i siusiaka, i nie ma żadnych ranek, obtarć, nicccc...Są idealne. Dzwoniłam do położnej, powiedziała, że to mogą być zmiany hormonalne. Że często u dziewczynek się pojawiają po porodzie....Eh

O 10 mamy położną, więc szybko sprzatam chatkę z grubsza. Pozdrawiam!!!!!

ps. Schudłam na starcie ponad 8 kg:) Więc do zrzucenia zostało 10:szok:

reklama
Dzień dobry!

A wiecie co mnie dziś piknęło? Ja chcę znowu nosić pomalowane paznokcie u stóp!!! Nie maluję od dawna, bo wiadomo do szpitala nie wolno, a na ostatnią chwilę jak będę zmywać to żółte będą. A ja pożądam koloru! Poodkładałam nawet impulsywnie do PCK szarobure swetry i chcę coś żywszego!!! Nie ciepię tej końcówki zimy, na dodatek z wielkim brzuchem...

Za kogo dziś trzymamy kciuki?

Do góry