reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Ja coś nie mam dziś weny pisać... Chyba zaraz wskoczę do wyrka i spróbuje usnąć.
Błękitna Nadia to śliczne imię, też nad nim się zastanawialiśmy;-)

reklama
Orchidea Nadia przecudne imię...moja siostrzenica takie nosi i cudne dziecię z niej jest :-)

a ja dziś to jak kaleka łażę... do tego sobie chyba kolano skręciłam bo mnie okropnie boli...jakoś tak krzywo stanęłam i się wykręciło :-D do tego dojdzie, że z gipsem na porodówkę pojadę :-D:-D

dokładnie kwasia czuję się jak kaleka....mam nadzieję że to na dniach bo nie wytrzymam już dłużej. chce mi się już wyć. a dzis znowu telefony z cyklu urodziłaś, jak się czujesz? kota można dostać:sad:

do mnie dziś mama zadzwoniła z pytaniem czy jeszcze chodzę :-D do tego przyszły sąsiadki w odwiedziny i trochę pośmialiśmy (a nawet bardziej nić trochę) one troszkę popiły, ja niestety tylko przy herbatce, ale za to humor mam teraz rewelacyjny i nawet boląca noga, plecy, głowa i inne części ciała mi nie straszne...poczekajmy do jutra :-D:rofl2::laugh2:

Dreamuś. Te boleści to pewnie właśnie dlatego, że dziecię tak nisko i macica coś uciska. Trzeba mieć nadzieję, że jak nisko to wkróte zechce wyjść... Tego Ci życzę.

dreamus no to pewnie poród zbliża się już wielkimi krokami!! mnie też strasznie dobijały telefony z zapytaniem "i co pobiera Cie cos, będziesz rodzić?"
ja tam bóli nie miałam, jedynie w dniu porodu skurcze ale takie do zniesienia, a jak sie okazało na porodówce było już 8cm rozwarcia a na KTG brak skurczy.. każda chyba przechodzi to inaczej

kwasia zazdroszczę nastroju, tak trzymaj!:tak:

agisan aż się wzruszyłam...dziękuję za słowo wsparcia. Też mam nadzieję, że już tuż tuż, bo do 26go gdzie mam być na wizycie w szpitalu i wywołaniu, to ja nie wiem jak dotrwam.już chyba wolałam 3miesiące mdłości;):-)
nadika twoja wersja mi się bardzo podoba.

ehhhh postękałam Wam. dzięki.

ale mnie ta nasza słuzba zdrowia wkurza.. Daniel ma z zaleceniach ze szpitala by za 6 tyg stawić się na USG p/ciemiączkowe do szpitala. Dzwoniłam i oczywiście co? terminy odległe i zapisali nas dopiero na 08 maja. Po co piszą takie zalecenia jak i tak są one nierealne jeśli chodzi o termin.

no to faktycznie smiech na sali. jeszcze chodzi o takie malenstwa.phi. najlepiej to by ludzie musieli zalatwiac wszystko prywatnie. a i tam tez kolejki do dobrych specjalistow.

reklama
Jak tam mamuśki śpicie już?

Dreamus mnie też bolą plecy ale nie tak hardkorowo jak ciebie. Ja wystarczy że dłużej postoje to nie wyrabiam :'(

Nadika ta nasza służba zdrowia to jedno wielkie nieporozumienie

Do góry