reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

A ja siedzę i oglądam serial bo już nic lepszego ze sobą i tak nie zrobię ;-) dobrej nocki :tak: w końcu dzień zaczyna się w południe :-p

reklama
Od 3:45 jestem wyspana :eek:

Idę poczytać Patika opowieść moze mnie uspi :-p

Ciekawe jak się ma annaroksana ;-)

Cortina trzymam kciuki
Poli widze ze bierzesz sie za rodzenie
reszte doczytam pozniej
wczoraj o 11:20 przez cc urodzil sie moj synek 10/10, 58 cm, waga 3840.
maly ma sie dobrze, juz umie ssac piers zdolniacha. ja juz chodze, wczoraj okolo 23 pierwszy raz wstalam i wzielam prysznic, teraz lekko cmi rana po cc i kregoslup po kluciu. wczoraj nie pisalam bo do polnocy meczyly mnie mdlosci i wymioty.
Pozdrawiam Was serdecznie,
Lorena

Ostatnia edycja:
cortina u mnie bylo tak: zalozenie wenflonu w reke, znieczulenie podpajeczynowkowe w kregoslup, ciecie i podawanie w tym samym czasie co ciecie oxy

powodzenia Cortina!
no to super Lorena, że już mały jest z Tobą

a ja mam pierwszą ciężką noc w ciąży, od 04.20 nie jestem w stanie się położyć, usiadłam dopiero teraz, bo ból na to nie pozwalał wcześniej, mam wrażenie że to może dzisiaj, z godzinę temu już miałam męża budzić, że nie wytrzymuję bez znieczulenia i musimy do szpitala, więc podziwiam Was jak Wy te porody przeżyłyście, w toalecie to juz nawet światła nie gaszę, bo jestem tam co parę minut w przerwie na chodzenie po domu

Gratulacje Lorena! Ciesze sie bardzo ze wszystko poszlo pomyslnie :tak:

Cortina powodzenia! Niech sie rodzi pierwszy lutowy Olek:-D Moj sie nie spieszy ani troszke...

Dzis moze skonczy sie nareszcie remont naszej lazienki i bede mogla sie umyc po ludzku. Taka optymistyczna mysl na poczatek dnia:-)

A teraz czekam na 8 i ide sie wybrac w poszukiwaniu paczkow. W ktoryms szwedzkim sklepie musza byc takie w polskim stylu :dry:

Lorena super, że już masz malenstwo przy sobie :)

Ja jakoś w końcu zasnelam, teraz zjadlam sniadanko i czekam aż mi ktoś łaskawie pączusia podrzuci :)

Dzien dobry
Dzizassss, nie wierze... po 3 dniach udalo mi sie zalogowac i nie wyrzucilo mnie po 2 minutach z forum. To moj szczesliwy dzien;-), moze moja kluska sie namysli i wypelznie:happy2: bo u mnie- ciagle nic i nic i zero- cytujac klasyka disco polo:-p
Lorena- jeszcze raz gratulacje:)
Gosiu- dziekuje, za pamiec o mnie kochana:-)
Blekinge- powodzenia w szukaniu paczkow:tak: no i gratulacje z powodu zblizajacego sie konca remontu, zdazyliscie przed akcja;-):blink:
Kasiulec- to zaciskamy kciuki za Ciebie slonce, zeby juz nadszedl Twoj czas:-)
Annaroksana- a jak u Ciebie po nocce? Niech Twoja malutka narobi wstydu kolegom z Irlandii i pokaze jak sie to robi:-) &&&&
Agaod- gratki z powodu pepuszka:tak:
Cortina- czekamy na relacje, powodzenia&&&&
Smoniczka- ja moge podrzucic paczusia, ale na razie mam takie z dziurka w "amerykanskim stylu", takie prawdziwe polskie to dopiero o 10 moga zostac dostarczone:)
Milego dnia dziewczyny, uciekam dalej nadrabiac:-)

Ps- Poli a Ty nie mialas planow na wczoraj? :tak: widze, ze Leos tez ma swoje zdanie na temat daty jak i moja kluska hihi:tak:

Dzień dobry!

I jak tam? Rozchulały się maluszki i na świat pchają? Coś czuję, że dziś się pojawi kilku nowych obywateli ;)

Chciałabym się wybrać do Ikei po ostatnie gadżety dla Kostki, ale nie wiem czy mam jechać sama. Z kolei na towarzystwo nie mam co liczyć, więc... Aaaa, zobaczymy jak będzie mi dzisiaj szło.

Edit: Ha, 37 na suwaczku!!! Dodatkowy powód do objedzenia się pączkami ;)

Cortina. Ty się dziś meldujesz w Kurorcie? Wygodnego łóżka życzę! ;)) Trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Cortina - melduj ze SPA co tam u was

Annaroksana - jak tam?

Poli - a twój malec to rozkręca te skurcze czy jeszcze leniuszkuje?

Agaod - fajnie,że już pępuszka nie macie...

Kasiulec - pewnie lada chwila i na ciebie pora najdzie... z tym bieganiem do wc to nie zazdroszczę, szlag by mnie trafił

Lorena - gratulacje

Ja mykam na jakieś zakupy bo popołudniu wyruszamy znów te 150 km mamy audiencję u ordynatora oddziału gin-położ ze szpitala w którym chcemy rodzić :-D

Zabieram plan porodu i zobaczę na ile spełni moje zachcianki porodowe hehe

W przyszłym tyg spotkanie z połozną innego szpitala i zdecydujemy, który szpital w większym stopniu zapewni nam to na czym nam zależy podczas porodu

Miłego i słodkiego dnia wam

Może kilka pączusiów dziś wyskoczy ?

Do góry