reklama
Cortina
Fanka BB :)
Zostałam ulubienica położnych patologii hahaha
Się śmiały jak weszłam uradowana ze wyglądam jakbym na wczasy przyjechała a nie PC
A ja przebiegla cortina potwierdzilam ze ja do spa i mam przydomek turystka moja pizama z misiem i różowy szlafroczek je urzekly śmieją siez mojego brzucha ;-)
Pani dr mnie zbadala szyjka miękka skrocona, rozwarcie na palec
Wg ich usg szpitalnego Cortin ma 3100-3200 G, łożysko w 2 st dojrzalosci :-)
Lorenoa dzięki za opis ;-)
Się śmiały jak weszłam uradowana ze wyglądam jakbym na wczasy przyjechała a nie PC
A ja przebiegla cortina potwierdzilam ze ja do spa i mam przydomek turystka moja pizama z misiem i różowy szlafroczek je urzekly śmieją siez mojego brzucha ;-)
Pani dr mnie zbadala szyjka miękka skrocona, rozwarcie na palec
Wg ich usg szpitalnego Cortin ma 3100-3200 G, łożysko w 2 st dojrzalosci :-)
Lorenoa dzięki za opis ;-)
Zanetka_22
Cortina no to wesoło tam masz.:-) Chyba napisy na pościeli nie są tak przerażające?
Poli to może niedługo Twój Leoś będzie już na świecie. Ja też mam rozstępy nad pępkiem one wyszły właśnie na początku... I w sumie pod pępkiem też
Idę robić z mamą pączki.;-) Pycha, już chce je jeść
Poli to może niedługo Twój Leoś będzie już na świecie. Ja też mam rozstępy nad pępkiem one wyszły właśnie na początku... I w sumie pod pępkiem też
Idę robić z mamą pączki.;-) Pycha, już chce je jeść
sylwia_m18
Cortina nieźle się będą miały z tobą koleżanki z sali i położne :-) To też sobie weznę jaśka na wszelki wypadek.
Muszę się wam pochwalić że odszedł mi dzisiaj czop!
I już 3 dzień moje dziecie leniwie się rusza, może zbiera siły?
Muszę się wam pochwalić że odszedł mi dzisiaj czop!
I już 3 dzień moje dziecie leniwie się rusza, może zbiera siły?
kwasia
moje dziecię też ostatnio leniwe...chociaż jak mu się zbierze na kopniaka to takiego solidnego odejścia czopu nie zauważyłam ale za to mi się mokro w majciochach zrobiło od wczoraj i to mega mokro...ale nie wydaje mi się żeby to były wody więc póki co czekam dalej...
a tymczasem pączki przyszły a ciasto na faworki i oponki już czeka żeby je rozwałkować i usmażyć :-)
a tymczasem pączki przyszły a ciasto na faworki i oponki już czeka żeby je rozwałkować i usmażyć :-)
reklama