reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam

Orchideo - jak tam? oby lepiej.

Kaja - to mały uparty nie chce wyjść.

Widzę nocna zmiana jak zwykle na posterunku.

Ja też jem co popadnie w te ostatnie dni...

Spałam jak suseł od 23-9 z jedna mała pobudką o 1,30

Poskakałam wieczorem na łóżku jak na piłce i nawet jakieś skurcze były ale znikły więc chyba bym musiała tak z 2 fdni bez przerwy skakać.

Manie mam po wczorajszej wizycie i wciąż sprawdzam czy oby małe kolanka czuć koło zeber z prawej strony.

Do tego pokręciłam i pobujałam biodrami by malusia weszła głowa niżej i juz nie wyszła ale chyba nie miała narazie ochoty sie chować ku wyjściu...

Pogoda ok. Słonko świeci więc pomykam na jakiś szoping, potem pobiegam po schodach a sex narazie odpuszczam.

Nie ma co leżeć na kanapie bo do 42 tyg sie mała nie wyprowadzi z brzucha, nie ma że boli trzeba aktywnie ostatnie dni spędzic

Miłego dnia wam...

reklama
hej hoł.
po nocnych kręciołach witam się z rańca.
Słońce wyszło jupi:-)
Co by tu dzisiaj, hmmm???? Macie jakieś pomysły na spędzenie dnia?:happy2:
Która dzisiaj rozwiązuje pieczęć?
Tym mniej zadowolonym dzisiaj wysyłam promienie słoneczne optymistyczno-pobudzające:-):tak::-D

Hej,

co do jedzenia: wczoraj o 22 gotowałam pierogi, pół paczki z truskawami wciągnęłam. Dzisiaj był problem z pobudką, tzn. i tak muszę wstawać ok7, żeby Młodą uczesać do przedszkola, ale później padam. No i dopiero teraz się zwlekłam, wciągnęłam tościki i za chwilę idę się ogarniać. Dzisiaj odbieram wyniki GBS (trzymać kciuki!!!) i prezent dla małża muszę kupić, aaaaaaa i tort zamówić.

na_cik- jak to bez badania? to co to za wizyta? dziwne...
cortina, klowee- no aż takiej bezsenności to baaaaaaaaaaardzo współczuję :/
Ania- że też Tobie się chce cokolowiek... Ja jestem tak zmęczona ostatnio, że nie mam siły na żadne akcje wypędzające malucha. Zobaczymy jak będę śpiewać bliżej 40tc...

Dobry!

U mnie w nocy delikatne skurcze się pojawiły, po czym zmyły ;)
Za to brzuch dziś dziwnie ciągnie i dźga pod pępkiem.

My dziś planujemy prawdopodobnie ostatnią wyprawę w starym składzie - Palmiarnio nadchodzimy!!!

Smok mi się właśnie wygotowuje w garnku, czyli ostatni brakujący element torby szpitalnej za chwilę będzie gotowy.

Orchidea. Co tam u Was?

Cortina ja rezerwuję 10 luty, bo 9 i 10 chciałabym być w szkole:-) póki co nie prowadzę działań przyspieszających, bo w sumie jakoś specjalnie nie narzekam na ciążę, na filmie przysypiałam wczoraj przed 22, a ledwo wstałam o 10, jedną przerwę na siku koło 6 miałam, ale ja to jak zamykam oczy to zasypiam w sekundę, ogarnę trochę, obiadek zrobię i za naukę się biorę :baffled:

Pomocy ;/

Dostałam wynik badan na paciorkowca i nie rozumiem ;/ jednego nie wychodowano (agalactiae) czy jakos tak a tego drugiego pyogenes gr A wychodowano , to mam czy nie mam ;/ Bo w necie nie umiem znalesc

Cześć:)
Widzę, że coraz więcej dzieciaczków się pojawia na świecie. Ale jak na razie mamy przewagę chłopców.:baffled:
Wczoraj dostałam pocztą wyniki GBS i wynik ujemny:-) :-D

Co to terminu ja mam w karcie ciąży wpisane dwa, wg OM na 14.02 i wg USG na 18.02 i w szpitalu mam się wstawić jeśli do 18.02 nie urodzę.

Ania super, że mała w końcu ułożyła się główką w dół.:tak:

Dobra uciekam od Was:-D Idę do koleżanki na herbatę;-)

reklama
Do góry