reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Właśnie dostałam takich 'kapiących' upławów, lekko białawych..:baffled: w dodatku bardzo mnie w krzyżach boli.
Może to ten czop odchodzi, albo wody się sączą:baffled:

reklama
kurczaki, nie pamiętam bo wyrzuciłam opakowanie, fajne to cudo na pierwsze dni, kiedy nie wiedziałam jak mała przystawiać i miała kłopoty ze złapaniem cyca ale teraz już nie używamy, lepiej się najada prosto z cyca..a no i dzięki tym osłonkom udało mi się uniknąć popękanych brodawek:-)

Jestem i ja. Po wizycie. generalnie bez badania "dowcipnego" więc nie wiem czy cokolwiek się ruszyło :wściekła/y:
To była ostatnia wizyta...i na koniec dostałam antybiotyk na pęcherz bo coś tam jej się nie spodobało. Co prawda jakiś taki śmieszny(28zł za 1 saszetkę :szok:) i napisane,że w ciąży można. Ehh...myślicie,że powinnam sobie zapodać po nim coś osłonowo? Chyba mam nawet w lekach jakiś biotyk...
A i dołączam do dziewczyn z dodatnim GBS :zawstydzona/y: czyli antybiotyk w szpitalu mnie też czeka...shit! :angry:

W selgrosie są zielone i białe nawilżane chusteczki 6 sztuk za 24 zł, to jest dobra cena:tak::-p

Wspomniałam dzisiaj M.o tym olejku rycynowym i stwierdził,że mam nie kombinować i jak młody będzie gotowy to wyjdzie. Chyba za tydzień popełnię ten olej za jego plecami ;-) chyba,że młody postanowi wyjść.

Moją kotę pogrzało w głowę i gryzie mnie dzisiaj w kolano:confused:

Więcej rzeczy nie pamiętam :-p

Siema z rana :-D

leze tak od 4:36 :confused: wypilam litr soku, pogralam na telefonie, Alek mnie skatowal od środka ;-) aktualnie marze o cieście 3bit, eklerku albo makowcu :-D

Masakra, czemu ja nie spie :shocked2:

dobra że ja nie śpię i synek czuwa to rozumiem, ale dzisiaj całą noc mój szanowny małżonek przesiedział z nami, już nie pamiętam kiedy trafiła mu sie taka bezsenna noc:no: więc wstał i pojechał do pracy, a ja dalej siedzę i pewnie niedługo będę odsypiać

No ja też mało spałam:tak:..zjadłam za to wszytko, co dobre było w domu..3 bita też bym zjadła..Wczoraj stwierdziłam, że ten ostatni tydzień jem ile chcę i co chcę..Całą ciążę starałam się jeść ostrożnie, a kg tyle przybyło, że szkoda gadać..A teraz to już mi obojętne :-p:no: Wieczorem już liczyłam, że po 3 herbatach z liści malin i masażu sutków coś zacznie się dziać bo dziwnie nisko podbrzusze ćmiło i wszystkie kości wokół bolały jakby Leo napierał, ale g...o:baffled::-p

Na_cik- dziwne, że gin Ci szyjki nie sprawdził? A mój o olejku też tak mówi.. a mnie ciągle kusi jednak:p
Klowee, współczuję, tez przerobiłam takie noce:/

poli mam tak samo :-) stwierdzilam ze :dry:rpieprze i te ostatki sobie pofolguje. jem drozdzowki i pow mezowi ze po wyplacie idziemy na wielkie rzarcie czyli frytki kotlet i durowki mmmmm..

A ja po wczorajszym dniu pełnym wrażeń usunęłam w miarę szybko. Teraz w sumie czuje sie wyspana, ale pewnie jakaś drzemka mnie dopadnie po drodze :)
Koło południa będę miała gości więc trzeba będzie sie z łóżka wygramolic i mieszkanie ogarnąć :p

reklama
Hejka
Ja niby śpię ale te wstawanie co godzina na siusiu zamęcza mnie strasznie.
Jutro lekarz więc denerwuję się troszkę i nic mi się nie chce:no: Objawów na poród nie ma nadal:zawstydzona/y:
Śnieżek u nas popadał a przecież my już tu kalendarzową wiosnę mamy:szok:

Orchideo trzymaj się kochana:-)
Całej reszcie zdróweczka:-D

Do góry