reklama
poli0105
Fanka BB :)
ale pustki ja mam skurze co ok 20 min, jakieś dziwne, podobne do wzdęć
domikcw
ooooooooo a co Was wywiało?? nocnej zmiany nie było na raz wszystkie rodzicie??
bolą mnie cyce w nocy z jednego się polało. Obudzila mnie mokra koszulka. Ale czemu tylko z jednego?? jeden się tylko szykuje na karmienie, a drugi przyspał
brzuszek twardy i wieczorami boli. Maż opier*********** mnie za gotowanie obiadu i forsowanie się. Zrobił mi kierunek łoże, więc się slucham. Dziś wizyta
gratuluje zdanych egzaminów!!!
barbhp no to poszalałaś z tym szpitalem! odpoczywaj. dobrze, że już wszystko ok.
Dziewczyny dzięki za odpowiedz. Super, że tak dobrze połóg znosicie. Oby wszystkim tak nam szło
a reszcie to zdrówka życzę, bo coś ciągle Was choroby nawiedzają
bolą mnie cyce w nocy z jednego się polało. Obudzila mnie mokra koszulka. Ale czemu tylko z jednego?? jeden się tylko szykuje na karmienie, a drugi przyspał
brzuszek twardy i wieczorami boli. Maż opier*********** mnie za gotowanie obiadu i forsowanie się. Zrobił mi kierunek łoże, więc się slucham. Dziś wizyta
gratuluje zdanych egzaminów!!!
barbhp no to poszalałaś z tym szpitalem! odpoczywaj. dobrze, że już wszystko ok.
Dziewczyny dzięki za odpowiedz. Super, że tak dobrze połóg znosicie. Oby wszystkim tak nam szło
a reszcie to zdrówka życzę, bo coś ciągle Was choroby nawiedzają
sylwia_m18
domikcw mi też jak się leje to tylko z jednego.
Jakoś od wczoraj tu pusto chyba dziewczyny się szykują na porody ;-)
Studentką gratuluję zdanych egzaminów i życzę powodzenia na następnych a
Chorym szybkiego powrotu do zdrowia
Jakoś od wczoraj tu pusto chyba dziewczyny się szykują na porody ;-)
Studentką gratuluję zdanych egzaminów i życzę powodzenia na następnych a
Chorym szybkiego powrotu do zdrowia
ja się porannie melduję, że do porodu się jeszcze nie szykuję :-( wczorajsze ktg 'prawidłowe', skurczy brak, a jak leżałam podpięta pod to ktg to po 10min myślałam że im tam zejde, babka mnie zostawiła, duchota straszna, kaloryfer na fulla, okna zamknięte, rolety podniesione i słońce jeszcze grzeje, masakra po 20 min przyszła to mi otworzyła okno i od razu lepiej się poczułam
noc miałam spokojną, brzuch bolał tylko przy przekręcaniu się z boku na bok, no i to spojenie i pachwina no i się tak turlam jeszcze, za chwilę się zbieram do mamy, później ma mnie przyjaciółka odwiedzić a wieczorkiem będę w końcu pakować torbę do szpitala
miłego dnia wszystkim życzę! no i jakiegoś porodu!
noc miałam spokojną, brzuch bolał tylko przy przekręcaniu się z boku na bok, no i to spojenie i pachwina no i się tak turlam jeszcze, za chwilę się zbieram do mamy, później ma mnie przyjaciółka odwiedzić a wieczorkiem będę w końcu pakować torbę do szpitala
miłego dnia wszystkim życzę! no i jakiegoś porodu!
Ania1973G
Witam się i ja.
Zasnęłam ok 2 wstałam przed 8.
Głowa mnie boli, duszno mi, słabo, jakieś liche skurcze czasem są, plecy bolą... za oknem wieje,pada, plucha na całego aż z łózka się wyjść nie chce.
Rodzic laski bo nudno tutaj...
Zasnęłam ok 2 wstałam przed 8.
Głowa mnie boli, duszno mi, słabo, jakieś liche skurcze czasem są, plecy bolą... za oknem wieje,pada, plucha na całego aż z łózka się wyjść nie chce.
Rodzic laski bo nudno tutaj...
agaod
Witam i ja po śniadanku przecudownym:-)
Dzisiaj od 4 do 6 tuliłam moją dziecinkę bo spać nie chciała , płakała i kurczyła nóżki tak jakby ją brzuszek bolał, podałam kropelki i jak ręką odjął, ale co się napociłam to się napociłamo 7 pojechaliśmy po mój akt urodzenia, teściowa przyszła popilnować wnusi, nadaliśmy małej drugie imię przy wypisywaniu aktu urodzenia i jest Laura Helena mówiłam, że jak podrośnie to ojca będzie gonić za tą Helę ale bardzo mu zależało bo babcia tak miała więc niech mu będzie
która ma ochotę się rozpakować? niech coś zacznie się dziać poli, sądząc po Twoich postach, powinnaś być następna;-);-)
Dzisiaj od 4 do 6 tuliłam moją dziecinkę bo spać nie chciała , płakała i kurczyła nóżki tak jakby ją brzuszek bolał, podałam kropelki i jak ręką odjął, ale co się napociłam to się napociłamo 7 pojechaliśmy po mój akt urodzenia, teściowa przyszła popilnować wnusi, nadaliśmy małej drugie imię przy wypisywaniu aktu urodzenia i jest Laura Helena mówiłam, że jak podrośnie to ojca będzie gonić za tą Helę ale bardzo mu zależało bo babcia tak miała więc niech mu będzie
która ma ochotę się rozpakować? niech coś zacznie się dziać poli, sądząc po Twoich postach, powinnaś być następna;-);-)
paol1nka
To u mnie tak samo z godzinami spania, jak u Ciebie Ania. Teraz dziecię ogląda bajkę, więc chwila spokoju. No i wyruszamy do chirurga z podejrzeniem przepukliny, a później do mamy i siostrzenicy, która przyjechała na ferie. Małż znowu wybył, zazdroszczę mu że nie ma spiny, że ja jestem w 9tym miesiącu. Jakoś nic się nie przejmuje. Fajnie. A ja się czuję jak tykająca bomba zegarowa, byle jeszcze 1-1,5 tygodnia wytrzymać, później niech się dzieje.
Miłego dzionka, mimo dupnej pogody!
Miłego dzionka, mimo dupnej pogody!
reklama
poli0105
Cześć czołem, ja noc miałam do d... do tego wstałam skoro świt.. Mąż mnie załamał, bo się przeziębił na całego!!!!Nie chorował chyba z 4 lata, i akurat teraz go wzięło. Po południu idzie do lekarza..Do tego wczoraj asystentka fryzjera była cała zasmarana i chuchała na mnie podczas mycia głowy...Więc faszeruję się prenalanem i rutinoscorbinem na zaś..Biorę się za sprzątanie, po południu mam gości. Już 4 dzień mega aktywny, więc liczę, że w przyszłym tygodniu rozwarcie będzie już odpowiednieSkurcze dziwne w nocy miałam, podobne do bolesnych wzdęć, ale regularne były więc wyczytałam, że to te właściwe juz...Miłego dnia wszystkim!!!!