reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
u mnie dokładnie tak samo

jutro mam planową wizytę u gine to zapytam czy jest coś co mogę jeszcze ale jakoś mi się nie wydaje

co chwilę w tej ciaży coś się przypałęta, w 7 tyg. przeszłam anginę - miałam nadzieję, ze to koniec męczenia maluszka, schudłam wtedy prawie 4 kg

myślałam, że do końca ciąży nic już nie złapię, ale przy takiej pogodzie i tylu ludziskach chorych nie da się czasem wirusów uniknać

współczuję Wam tych przeziębień, kurujcie się szybciutko żebyście np z gorączką na porodówce nie wylądowały! ja się własnie tego boję, żeby nie rodzić w pierwszym/drugim dniu jakiegoś mojego przeziębienia, bo wtedy umieram :baffled: ale tfu tfu o dziwo nie przyplątało się do mnie żadne przeziębienie w tym sezonie :-) w zeszłym roku chorowałam chyba ze 3 razy, ale tak to jest jak się wyjdzie z bloku z super szczelnymi oknami gdzie 25 stopni to normalka i zamieszka w domku gdzie normą jest 20-21 stopni ;) teraz coś piec zabardzo szaleje i mam 23 stopnie i siedzę w krótkim rękawku bo mi gorąco!

dziś nad ranem chyba pierwszy raz miałam porządne skurcze przepowiadające z bólami jak na okres :baffled: nieprzyjemne uczucie, na szczęście po kilku razach przeszło, jutro wybieram się na ktg, ciekawe czy jakieś skurcze wyjdą... a wczoraj miałam kłucia w... pochwie :baffled: miałyście tak? jakby mi ktoś szpilkę wbijał, tak co jakieś 3 minuty, okropne! :baffled: :-(

coś spokojnie z porodami, szykujecie się wszystkie na luty?? :> :-D

Megi- ja mam takie klucia od jakiegos czasu, lekarz powiedzial ze to oznaka skracajacej sie szyjki. Dokladnie jakby ktos mi tam szpilki wbijal:szok:

MagiPegi ja też dzisiaj pierwszy raz mam dziwne pobolewania podbrzusza jak na okres... Wcześniej miałam tylko twardnienie brzucha, ale bezbolesne. A moja mała chyba dzisiaj wyjdzie bokiem brzuszka, bo się tak wierci, że aż to nieprzyjemne.:szok:
Kłucia w pochwie też miewam, i to już od pewnego dosyć dawna, lekarz jednak stwierdził, że to normalne.

Kwasia, interesujący ten filmik o uspokajaniu dzieci. :tak:

Oj biedne Wy z tymi choróbskami, jak nie Wasze dzieciaczki to Wy się męczycie z tymi wirusami. Ja jak na razie zdrowa jak ryba i oby tak pozostało, bo nie wiem jak mi się będzie z katarem rodziło, gdyby miało mnie coś dopaść...

reklama
Lucy baaardzo Ci dziekuje Kochana;******

Marta ja mala dokarmiam i czasem mi z tym zle, ale istotne jest aby mala soe najadla! Nawal mialam raptem 2 dni a potem d...a, pokarmu mam coraz mniej lub moze tyle samo ale Natka chce wiecej i wiecej!!

Qrcze dziewczynki AnnaRoksana i Agisan zdrowia zycze dla dziewczynek!!!! Te okropne zarazki!!! Mam nadzieje, ze coreczki lepiej sie czuja:****

Laski chcialabym juz zobaczyc nowe info o kolejnych cudownych lutowych maluszkach:)

Agaod biurokracja mowisz ... My juz 3 raz jestesmy w urzedzie gminy po becikowe, bo co pani to inne dokumenty!!! Szok normalnie, dzis jak zadzwonilam do urzedu to pani sama nie wiedziala co mam wlasciwie przyniesc://

Ostatnia edycja:
Do góry