reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Jakie wy biedne z ta bezsennoscia jestescie, ja zasypiam ok 22.30, potem pobudka o 2 i 6 na siusiu i o 8mej budzi mnie psisko na przytulanki;-), ale mam wrazenie, ze moglabym spac 24 godziny na dobe.

Gosiu to wlasnie moj GP zaproponowal mi to badanie na GBS za 70 euro, ale chyba zapytam w szpitalu, z tym ze wizyte mam dopiero 29go i nie wiem czy to nie bedzie zbyt pozno.
Zanetka jak tam zakup szlafroka? ;-) ja bylam wczoraj na miescie i niestety nic nie kupilam, ale widzialam sie z kolezanka ktora rodzila 3 miesiace temu w tym samym szpitalu i ona powiedziala ze nie brala szlafroka tylko bluze z kapturem meza:))) jest to jakies wyjscie z sytuacji.
Dziewczyny ja dzisiaj na sniadanie zjadlam 5 paczkow:szok:... jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze przez 8 miesiecy przytylam 7kg a kolejne 7 dorzuce sobie w ostatnim... chyba musze do pracy wrocic, siedzenie w domu zdecydowanie nie sluzy mojej wadze hehhe.
Ale mi sie teskni za sniegiem dziewczynki... zeby tak chociaz na kilka dni tu cos spadlo...
milego dnia:)

reklama
a ja w ostatnim miesiącu ograniczyłam jedzenie słodyczy i chipsów i powiem Wam, że przytyłam tylko 1 kg w tym 500g to Robert masy nabrał :-) chociaż przyznam się, że trochę podjadałam krówek ;-)a mąż się śmieje i mówi, że nie mam się czym przejmować bo przecież nie jem słodyczy jak lekarz kazał tylko krówki :-D a krówka to krówka :-D

kwasia grunt to miec dobre wytłumaczenie przed samym sobą.... ja tam sie nie ograniczam- jem raczej wszystko, a wagą będę się martić o ciąży.

widzę, że kurierzy maja pełne ręce roboty... ja tez sie doczekałam na swojego- przywiózł prezent dla babci na imieniny które ma w sobotę. Jestem zadowolona z zakupu:)

na sniadanie były płatki z mlekiem... ale jakos mi nie podeszły. teraz czas na obiad i yu bedą roladki z pieczaeką:)

Hej mamuńki :-)

Powiem wam jedno: SPAŁAM CAŁĄ NOC :tak::-):cool2: jestem prze szczęśliwa, wyspana i mam takiego powera, że jak tylko wstałam to zaczęłam sprzątać :-)
Właśnie zauważyłam, że mój psiur leży w kupce śmieci, które przed chwilą zamiotłam :wściekła/y::szok: pewnie zaraz mi to rozwlecze po całym domu, ech ;-)

Ja też czekam na paczuszkę z allegro i wtedy będę mogła się zacząć pakować.

Wczoraj tak sobie pomyślałam o Belli i Marcie i tak mi się zamarzyło, żeby już być po porodzie i mieć swoją kluseczkę przy sobie :tak:

A u was jak?, żadna nie jest chętna na brąz??? :-D

Martik. Jak byłam na patologii teraz dziewczyna miala taki długi blezer na guziki i też pomyślałam, że to niezły pomysł - mało miejsca zajmuje, łatwo spakować, za gorąco w czymś takim też nie będzie.

Coś mnie dzisiaj głowa boli. Na dodatek z czterech przesyłek, na które czekam nie dotarła żadna...

Pociesza mnie fakt, że może dopadnę dziś najpyszniejsze w mieście napoleonki - oczywiście jeśli mąż stanie na wysokości zadania ;)

No i dziś na suwaczki 34 tc, tyle że wg szpitalnych rachunków oficjalnie dopiero w niedzielę. Ale co tam i tak mi nieco raźniej.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Ja dzisiaj spałam dobrze, ale ciężko było mi zasnąć, chyba mieliśmy za ciepło w pokoju, mimo intensywnego wietrzenia wierciłam się z lewego na prawy bok, a jak już tak mi się fajnie zasypiało to Mały jakoś się tak przeciągał czy nie wiem co tam robił ale czułam taki ucisk na pęcherz, że myslałam, że już nie dobiegnę do WC. Ogólnie jakoś mnie uciska na żołądek i opiera się o żebra, uroczo :D

Dzisiaj rano byłam na pobraniu krwi, a o 15.45 wizyta, już się nie mogę doczekać :)

A ja wizytuję dopiero 28:(( jeszcze ponad tydzień buuu..Karuzela właściwa przyszła, namęczyłam się nieźle by ją złożyć ale teraz pięknie "wisi" nad łóżeczkiem:-) Od kilku dni jeszcze więcej chodzę siq, ale nie zauważyłam, by brzuch sie obniżył:eek:
Agisan, mnie wieczorem głowa bolała, współczuję:no:
Smoniczka, brawo;)

agisan nie pisz o napoleonkach bo zaślinię klawiaturę :confused:
ja czekam na wyniki tego testu z glukozy i jeśli się okaże, że jednak jest ok to się rzucę na jakieś kremówki czy coś takiego :-D a jak niestety wynik będzie zły to się załamie :-( jak moja lekarka do jutra nie zadzwoni do mnie to w sumie powinnam się cieszyć, ale sama do niej zadzwonię się upewnić czy jest ok.
martik ja też bym chciała trochę śniegu, a tu nic. w październiku chociaż na szczycie gór sobie trochę leżało, a teraz zero - taka to jest ta nasza zima :sorry2:

reklama
siemka tasiemka :-D

jestem po fryzierez, 3 razy ladniejsza sie zrobilam hahaha :-D:cool2:
szkoda ze nie urodzilam u fryziera moze bym miala -50% albo bezplatne wizyty :-p ?

cos wam produkcja spadla, rodzicie ?? :-D

jesssooo laski zaczynam odczuwac presje, a pytanie "urodzilas?" doprowadza mnie do szalu :eek::confused::wściekła/y::no:

czujecie jak pachnie moja mizeria ??? jesssso jaka mam ochote na ogora w smietanie :-D

Do góry