reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
kasiadz- ja tez tu zostaje - podoba mnie sie;)
martuszka- juz nic nie wspomne o pomidorowce (ups znow to powiedzialam)...
na przeprosiny
imgres
:cool2:

pewne słowa wzbudzają niezbyt miłe skojarzenia, ale myślę, że nie można oceniać tego typu wypowiedzi, tym bardziej, że całość postu sugerowała że nacik jest wzburzona swoim stanem i samopoczuciem...

ja na swoje Gwiazdy mówie zołzy albo gizdy - to drugie bardziej z gwary - w stanach wyczerpania nerwowego nieraz zdarzyło mi się pomyśleć albo pod nosem powiedzieć mniej miło... a kocham je najmocniej na świecie!

nosz kurcze ja tu sie mecze z telefonem i o gizdach pisze, a Bella ma swoja Natalke!!!

Bella Gratulacje Kochana:)))) wszystkiego dobrego dla Ciebie i maleństwa ( choc wcale taka mała nie jest!)

reklama
Do góry