reklama
domikcw
Fanka BB :)
oooo to dziadostwo jest!!! nie dośc, ze na początku jest czerwone i brzydkie to potem jest białe i wyglada jak blizna...wiem coś o tym powodzenia z walkaz tym cholerstwem!
Poli bidulko, co chwilę coś cię dopada. Tulam na pocieszenie.
No w końcu się zmobilizowałam i pozamawiałam rzeczy dla siebie do szpitala. Zostanie mi jeszcze odwiedzić drogerię i aptekę i chyba będzie już wszystko.
No w końcu się zmobilizowałam i pozamawiałam rzeczy dla siebie do szpitala. Zostanie mi jeszcze odwiedzić drogerię i aptekę i chyba będzie już wszystko.
kwasia
też cierpię przez te paskudne rozstępy i nie wiem co z nimi począć, smaruje się jakimiś kremami ale guzik to daje, czasami mam wrażenie, że są coraz większe aż mi się czasem płakać chce, moja siostra dwoje dzieci urodziła i nie dość, że chuda to ani jednego rozstępa, moja mam urodziła dzieci 5 i też rozstępów nie ma a ja???? Po kim niby to mam na brzuchu na szczęście nie mam ani jednego (tfu tfu odpukać) ale za to mam na biodrach i udach i nie wiem co gorsze, bo jakbym miała na brzuchu to jednocześciowy stroj na plaże i nie widać a przy moich to nie ma szans żeby jakkolwiek je zasłonić, chyba musiałabym mieć sukienkę do połowy ud, a znajdź tu taki strój ehhh ciężka sprawa. Mam nadzieję, że jak zbledną to będą mniej widoczne, później zaczne stosować jakąś maść na blizny bo te kremy na rozstępy to na mnie nic nie działają...
aaaa chcialam poodkurzać zanim usiądę do prasowanka (o ile w ogóle się za to zabiorę:/ ) bo mąż posprzątał choinkę i trochę igieł leży i co? mój genialny mąż mi wyrwał odkurzacz bo stwierdził, że to za ciężkie zajęcie dla mnie!!
normalnie bym się cieszyła bo odkurza sam, ale kurde nie jestem kaleką tylko w ciąży i próbuję się czymś zająć, a ten mi nie pozwala!
kasiadz
ja też mam rozstępy na biodrach i udach ale jakoś mnie to nie przeraża i nie martwię się strojem kąpielowym bo nie mam potrzeby żeby inny się za mną oglądali i podziwiali moją super figurę, w końcu mam już rodzinę
kasiadz
a tam poczekaj aż przytulisz maleństwo, to zapomnisz o rozstępach a z czasem staną się jaśniejsze i mniej widoczne;-)
martuszka5
Dziewczynki,
pewnie bedę tu mniej do Was zagladac, bo wczoraj po wizycie u gin kazała mi się zgłosić na ip na ktg (zalecenie obserwacja: albo wizyty w ip i ktg albo szpital). Myslałam że mnie nie zostawią- ALE ZOSTAWILI! I leżę sobie tutaj
Rodzić nie rodzę, nie ma żadnych objawów, a zostawili mnie bo mam dużo wód plodowych- w górnej granicy i będą kontrolować czy nie przybywa.
Obawiam się że poleże tu 2 tygodnie ((((
W szpitalu jest tak gorąco (nie można zakręcić kaloryfera, ani otworzyc okna) że juz mnie głowa rozbolała koszmarnie gorąco!! (
pewnie bedę tu mniej do Was zagladac, bo wczoraj po wizycie u gin kazała mi się zgłosić na ip na ktg (zalecenie obserwacja: albo wizyty w ip i ktg albo szpital). Myslałam że mnie nie zostawią- ALE ZOSTAWILI! I leżę sobie tutaj
Rodzić nie rodzę, nie ma żadnych objawów, a zostawili mnie bo mam dużo wód plodowych- w górnej granicy i będą kontrolować czy nie przybywa.
Obawiam się że poleże tu 2 tygodnie ((((
W szpitalu jest tak gorąco (nie można zakręcić kaloryfera, ani otworzyc okna) że juz mnie głowa rozbolała koszmarnie gorąco!! (
reklama
patik80
eh rozstępy - ja mam fazy raz nawet nie myślę o nich , raz sie wkurzam...moja mama tez urodzila 4 dzieci i nie ma ani jednego, a mnie kazda kolejna ciąża wzbogacila o kolejne... emkowi nie przeszkadzaja i pokazuje mi na kazdym kroku że mu sie podobam wiec w gruncie rzeczy olać je hehe byle schudnąć bo pingwinem zostac nie chce!