reklama
kasiadz
Fanka BB :)
no kurcze dziewczyny oblegają kurorty ale aż dziwne że żadna nie rozpakowana, obstawiałam że na początku roku zaczniemy się sypać a tu nic, ciekawe która pierwsza:-)
paol1nka
ło rety - Martuszka- trzymaj się! może skoro jesteś tak dobrze podlana i teraz Cię tam podgrzewają, to szybciej wypuścisz Młode? Jak w szklarni? A tak serio- wyśpij się, odpocznij, bo co innego można tam robić?
Bella, oby wywołanie było szybkie i skuteczne &&&&&
Gosia B., nie dość, że biegam ze sobą do lekarza to jeszcze ogarniam chorobę córki, w tym tygodniu byłam po recepty dla niej i skierowanie na badania a dziś byłam z nią na pobraniu krwi, więc jest bosko, w przyszłym tygodniu mam 3 wizyty, KTG +pobranie krwi, kolejna to usg i na koniec wizyta u ginki.
marta-l, &&&& oby wszystko było ok, coś kiedyś pisałaś o przeczuciu porodu 11 stycznia, to dziś, więc do roboty
Madziku, my dla córki łóżeczko kupiliśmy pod koniec sierpnia i przez ponad miesiąc stało tylko "towarzysko", żeby się z nim oswoiła, a spała jeszcze w swoim starym, jak już uznaliśmy, że się z nim oswoiła, to położyliśmy ją spać do nowego i od pierwszej nocy pokochała łóżko dla dużego dziecka, a stare łóżeczko kazała złożyć szok, po drugiej nocy faktycznie je złożyliśmy i śpi w nowym łóżku od października bez problemu.
Gosia B., nie dość, że biegam ze sobą do lekarza to jeszcze ogarniam chorobę córki, w tym tygodniu byłam po recepty dla niej i skierowanie na badania a dziś byłam z nią na pobraniu krwi, więc jest bosko, w przyszłym tygodniu mam 3 wizyty, KTG +pobranie krwi, kolejna to usg i na koniec wizyta u ginki.
marta-l, &&&& oby wszystko było ok, coś kiedyś pisałaś o przeczuciu porodu 11 stycznia, to dziś, więc do roboty
Madziku, my dla córki łóżeczko kupiliśmy pod koniec sierpnia i przez ponad miesiąc stało tylko "towarzysko", żeby się z nim oswoiła, a spała jeszcze w swoim starym, jak już uznaliśmy, że się z nim oswoiła, to położyliśmy ją spać do nowego i od pierwszej nocy pokochała łóżko dla dużego dziecka, a stare łóżeczko kazała złożyć szok, po drugiej nocy faktycznie je złożyliśmy i śpi w nowym łóżku od października bez problemu.
poli0105
Dziewczynki,
pewnie bedę tu mniej do Was zagladac, bo wczoraj po wizycie u gin kazała mi się zgłosić na ip na ktg (zalecenie obserwacja: albo wizyty w ip i ktg albo szpital). Myslałam że mnie nie zostawią- ALE ZOSTAWILI! I leżę sobie tutaj
Rodzić nie rodzę, nie ma żadnych objawów, a zostawili mnie bo mam dużo wód plodowych- w górnej granicy i będą kontrolować czy nie przybywa.
Obawiam się że poleże tu 2 tygodnie ((((
W szpitalu jest tak gorąco (nie można zakręcić kaloryfera, ani otworzyc okna) że juz mnie głowa rozbolała koszmarnie gorąco!! (
oj Ty biedna( a co oznacza, jeśli wód jest dużo? Myślałam, że jak mało jest to niedobrze...
kasiadz- mój mąż akceptuje wszystkie moje niedoskonałości..Ale jestem młoda i chcę być atrakcyjna zwłaszcza dla niego..Mam już rozstępy po okresie dojrzewania na udach i biodrach, miałam więc nadzieję, że na brzuchu mnie oszczędzi..Ale jak ja mam brzuch gigant to nic dziwnego....
Ostatnia edycja:
Martuszka trzymaj się tam. Masz już 36 tc, za tydzień możesz rodzić, a Ty masz wskazania do cc prawda?
jejku Lorena jak Ci zazdroszczę, że mała śpi sama wieczorem każę mu się położyć do łóżeczka i wskakuje do niego, czytam mu bajkę, a on bez problemu zasypia, a w nocy jak się przebudzi to jest kosmos, musi się do mnie przytulać i koniec. Uwielbiam jak się wtula, ale przyjdzie drugie nie możemy spać wszyscy razem, a nie chcę by wtedy poczuł się odrzucony:-(
jejku Lorena jak Ci zazdroszczę, że mała śpi sama wieczorem każę mu się położyć do łóżeczka i wskakuje do niego, czytam mu bajkę, a on bez problemu zasypia, a w nocy jak się przebudzi to jest kosmos, musi się do mnie przytulać i koniec. Uwielbiam jak się wtula, ale przyjdzie drugie nie możemy spać wszyscy razem, a nie chcę by wtedy poczuł się odrzucony:-(
martuszka5
Dzieki dziewczyny!
Cortina, co mówią? Dzis jak sie zgłosiłam na IP moja doktor przyszła z bananem na twarzy "że załatwia mi miejsce na patologi".
Tez mi kurcze powód do zadowolenia
Nic nie mówią. Leże dopiero kilka godzin.
Słuchajcie mój M. jest wspaniały! Jutro napisze co odwalil, mało nie urodziłam ze śmiechu.
W domu mamy internet z kabla a on teraz przyjechał i kupił mi......internet bezprzewodowy żebym tu mogła z Wami pisać!:-)
W szpitalu koszmarne rzeczy to:
-gorąco, chyba z 50 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-jedzenie to jakas MASAKRA!
-łozko twarde, boli kręgosłup, pupa, biodra i wszystko!!!
Cortina, co mówią? Dzis jak sie zgłosiłam na IP moja doktor przyszła z bananem na twarzy "że załatwia mi miejsce na patologi".
Tez mi kurcze powód do zadowolenia
Nic nie mówią. Leże dopiero kilka godzin.
Słuchajcie mój M. jest wspaniały! Jutro napisze co odwalil, mało nie urodziłam ze śmiechu.
W domu mamy internet z kabla a on teraz przyjechał i kupił mi......internet bezprzewodowy żebym tu mogła z Wami pisać!:-)
W szpitalu koszmarne rzeczy to:
-gorąco, chyba z 50 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-jedzenie to jakas MASAKRA!
-łozko twarde, boli kręgosłup, pupa, biodra i wszystko!!!
reklama
patik80
martuszka - trzymaj się dzielnie kochana! i dawaj znać co i jak, oki?
marta -l na wieści od Ciebie też czekamy! jak ciśnienie? uspokoiło sie?
Gosia - masz troskliwego męża, to dobrze no nie? ciesz sie ze dba...prawdę mówiąc mój też nie pozwala nic ciężkiego podnieść, ostatnio jak zobaczyl mnie z koszem na bielizne to sie aż uniósł i doszło do sprzeczki bo stwierdziłam że przesadza
marta -l na wieści od Ciebie też czekamy! jak ciśnienie? uspokoiło sie?
Gosia - masz troskliwego męża, to dobrze no nie? ciesz sie ze dba...prawdę mówiąc mój też nie pozwala nic ciężkiego podnieść, ostatnio jak zobaczyl mnie z koszem na bielizne to sie aż uniósł i doszło do sprzeczki bo stwierdziłam że przesadza