reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam mamusie;-)

Ja już nie mam siły do tego spania:-( zasnęłam o 5 a wstałam jakieś 15 minut temu. (wstałam bo musiałam) Jestem nie do życia. Najgorsze, że w żaden sposób nie mogę się przestawić, a w sumie to też nie jest za dobrze, że śpię po 4 godziny:-( ech tak źle i tak niedobrze.
Na 11 mam SR a mała tak się rozpycha, że nie wiem jak ja tam zajadę. W sumie szpital mam blisko i mogłabym iść na pieszo, ale chyba bym się tylko zasapała jak parowóz.

Ciężkie jest życie oreczki:-(

reklama
A ja mam chyba zgage ;/ nie wiem bo nigdy nie miałam uczucie mam wieczorem jakbym połkła tabletke i ona nie chciała przejsc przez przełyk ( tak jak kiedys połknełam aspiryne co sie w wodzie rozpuszcza ;) pozatym tez niemoge spac, ale jak widze ze mąz spi to ide zrobic zborzówke i potem zasypiam jak kamien, pozatym wkurza mnie to niespanie bo cały czas mysle juz nie o długach czy rachunkach bo dzis mąz na szkolenie BHP pojechał do nowej pracy :D ale o tym jak bede lezała z małą w szpitalu jak bede ją myc i wogóle jak sie nie moge doczekac :) A rozpycha sie w tym małym brzuchu :D

Jak tylko mąz przyjedzie z BHP to jedziemy na gina zobaczyc co wariatka w brzuszku robi :):) I mam nadzieje ze zadnych tabletów mi nie przepisze ;/ Ani zadnej luteiny i wogóle, witaminki moze tylko :p

reklama
Bella - no widzisz, fikaj, brykaj, zastąp salową w sprzątaniu a urodzisz jeszcze szybciej :-D

Witam się i ja.

Jakaś niedospana dziś.

Poczytałam was, ale nie pamiętam co komu.

Puls mam dziś 130-140 i słabo mi a pocę się jak niedźwiedź w upalny dzień.

Malunia narazie w dobrej pozycji po czkawunię wysoko czuć a nie w dole brzucha, no i inaczej mi się siedzi, nikt mi głowy w żebra nie pcha.

Jedynie wydzieliny od wieczora mam tyle,że czuje się jak bym siku popuszczała :szok:

Miłego dnia wam.

Do góry