reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Witam mamusie;-)

Ja już nie mam siły do tego spania:-( zasnęłam o 5 a wstałam jakieś 15 minut temu. (wstałam bo musiałam) Jestem nie do życia. Najgorsze, że w żaden sposób nie mogę się przestawić, a w sumie to też nie jest za dobrze, że śpię po 4 godziny:-( ech tak źle i tak niedobrze.
Na 11 mam SR a mała tak się rozpycha, że nie wiem jak ja tam zajadę. W sumie szpital mam blisko i mogłabym iść na pieszo, ale chyba bym się tylko zasapała jak parowóz.

Ciężkie jest życie oreczki:-(

reklama
A ja mam chyba zgage ;/ nie wiem bo nigdy nie miałam uczucie mam wieczorem jakbym połkła tabletke i ona nie chciała przejsc przez przełyk ( tak jak kiedys połknełam aspiryne co sie w wodzie rozpuszcza ;) pozatym tez niemoge spac, ale jak widze ze mąz spi to ide zrobic zborzówke i potem zasypiam jak kamien, pozatym wkurza mnie to niespanie bo cały czas mysle juz nie o długach czy rachunkach bo dzis mąz na szkolenie BHP pojechał do nowej pracy :D ale o tym jak bede lezała z małą w szpitalu jak bede ją myc i wogóle jak sie nie moge doczekac :) A rozpycha sie w tym małym brzuchu :D

Jak tylko mąz przyjedzie z BHP to jedziemy na gina zobaczyc co wariatka w brzuszku robi :):) I mam nadzieje ze zadnych tabletów mi nie przepisze ;/ Ani zadnej luteiny i wogóle, witaminki moze tylko :p

reklama
Bella - no widzisz, fikaj, brykaj, zastąp salową w sprzątaniu a urodzisz jeszcze szybciej :-D

Witam się i ja.

Jakaś niedospana dziś.

Poczytałam was, ale nie pamiętam co komu.

Puls mam dziś 130-140 i słabo mi a pocę się jak niedźwiedź w upalny dzień.

Malunia narazie w dobrej pozycji po czkawunię wysoko czuć a nie w dole brzucha, no i inaczej mi się siedzi, nikt mi głowy w żebra nie pcha.

Jedynie wydzieliny od wieczora mam tyle,że czuje się jak bym siku popuszczała :szok:

Miłego dnia wam.

Do góry