reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

witaj Dreamus a gdzie wkupne ??? :rofl2:
hahaha kolejny lutowy ogonek :-D

ide modlic sie o rychly porod dla Belli ! Bella jak urodzisz dzieki moim modla to nie wiem jak mi sie odwdzieczysz :eek::-D:rolleyes2:
gorzej jak ja urodze w tej niewygodnej lawce w kosciele :rofl2:

a wczoraj ksiadz jak byl po koledzie to mowi "dawno w parafi jozefa nie mialem" chyba oszalal !!!!!! Jozia mi tu sugeruje :rofl2::-p

do potem !

aaaaa arbuza mi sie strasznie chce :zawstydzona/y:

reklama
my wróciliśmy do domu, bo do kościoła się nie zmieściliśmy w południe, a o siedzeniu to nawet nie było co marzyć, ciągle czytam o tej cholestazie i mam wrażenie, że to mam :wściekła/y: oprócz swędzenia dopadły mnie jeszcze wymioty(a podobno czasami występują one przy cholestazie) szkoda, że wizyta dopiero za tydzień, a nie jutro

Kasiulec jak masz wątpliwości to leć z rana do laboratorium i zrób próby wątrobowe, ja robiłam ALAT, ASPAT za 12zlotych w sumie. Niewiele kosztuje a bedziesz wiedziec czy wynik w normie. Mnie wyszly wyniki prawidlowe choc nadal od czasu do czasu czuje swędzenie. ale to pewnie od czego innego.

ale popuchly mi nogi, po prostu masakra, jakbym teraz musiala wyjsc z domu to nie wloże żadnych butów:(

dzisiaj wyprasowałam wszystkie Jaśkowe ubranka. Teraz czekam na paczke z allegro, jak dojda pieluszki tetrowe i przescieradełka to szybkie pranie i kolejna tura prasowania z pościelą i kocykami.

Ania - pilnuj małej, niech juz zostanie w odpowiedniej pozycji

Witam nową mamę :)

Ja już w domu (po odwiedzinach u mamy na ur- dzielnie się trzyma przed jutrzejszym dniem). Zmęczona jestem okropnie. Odebrałam od niej po parę sztuk najmniejszych ciuszków, więc teoretycznie mogłabym pakować torbę, ale oczywiście mi się nie chce:no:

witam nowa mame :-) ja znowu bez polskich znakow;-)
ale mnie plecy bola w krzyzu najbardziej :-( mialam wlasnie 3 skurcze po 10 min kazdy lekko bolesny ale krotkie a maz wlasnie do kolegi jedzie byle zaraz nie musial wracac;-)

Hello:-)

Witam nową mamunię :-) rozgość się i pisz dużo:tak:

Ja jutro idę na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia. Mam nadzieję, że nockę prześpię normalnie i dam radę się wygramolić z łóżka przed 11 :zawstydzona/y:

Ania super, że mała się przekręciła. Moja w sumie szaleje jak głupia po brzuchu, ale nie wiem czy jakoś diametralnie zmieniła pozycję.

Agisan jak tam już w domku???

Bella co tam u Ciebie???

witam nową mamuśkę :)

melduje się po kilkustronicowej nieobecności no ale jak mąż w domu to nie ma kiedy porządnego posta napisać :D teraz mąż do pracy poszedł a ja padam i chyba zaraz spać pójdę - pominę fakt, że dziś i tak pól dnia przespałam... ;P

mam dziś jakiś taki nijaki dzień, mam na coś ochotę ale sama nie wiem na co...wszędzie mnie nosi a mimo to padam ze zmęczenia, coś czuje, że i w nocy nie pośpię za dobrze...

wcinam cały czas żurawinę bo mi lekarz zalecił na drętwienie rąk i opuchnięcia i stwierdził, że jak po tym nie przejdzie to będzie mi musiał przepisać jakieś leki, ale szczerze to ta żurawina nie pomaga i boję się, że będę musiała kolejne tabletki łykać...grrr nie chcę, już i tak odstawiłam żelazo bo się fatalnie czułam po nim ale chyba będę musiała ponownie je zażywać bo mam wyrzuty sumienia, że się lekarza nie słucham a on taki fajny jest :-D:-D

smoniczka to pozytywnych wrażeń na szkole życzę
kwasia mąż "rzecz" święta:tak:
a jeśli ten lekarz taki fajny to ja bym w ciemno polecenia wykonywała heheeh;-)

reklama
dreamuś przydałby się słuchać lekarza :D tym bardziej, że on przewrażliwiony na punkcie żelaza jest. Swoją drogą ciekawe dlaczego Ci lekarze tak strasznie nalegają na zażywanie tego żelaza...tym bardziej, że ja nie miałam złych wyników, norma była 11 a ja miałam 10,8 i lekarz od razu 2x1 żelaza kazał łykać..

Do góry