reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Hello Orki i Nietoperze niespiace w nocy :szok:

ja wczoraj spalam jak dziecko, ani razu na siku nie wstalam ! :eek:
dzis za to 4x wstawalam i mnie suszylo w nocy :-p odwodnilam sie przez to wstawanie do wc :rofl2:

POLI !
spoznione zyczenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego Kochana :-D
tu masz prezencik
i-roche-nichol-rennie-antacidum-x-48-tabl.jpg

Agisan dawaj do doma ! bedzie cie wiecej na forum, na ploteczkach przynajmiej ;-)

Bella idz pobiegaj po schodach, napij sie herbatki z lisci malin, wykorzystaj meza, rozumiem ze uczysz sie chinskiego pewnie cale dnie ale olej kumpelke i wez sie za wyganianie Natali z brzucha :-p hihi albo wracaj do dom ! masz dwa wyjscia :rofl2:

ja mam dzis mula, pogoda fatalna bo leje deszcz i jest zimno, sklepy pozamykane wiec nie wiem co bede robic :eek:
pozatym maly funduje mi takie mdlosci ze masakra !

reklama
Siemka!
Ja dziś dzien zaczynam od bólu głowy:-(Koszmar, do wieczora pewnie będę umierać :-(

Agaod-ciekawe co chrzestny na chrzciny i na komunię kupi? Przecież on bezrobotny i krucho z kaską....Taki trochę bez perspektyw....Ale za to wierny....:-) Uśmiałam się :-)

Coś miałam napisać, ale zapomniałam.....:eek:

Witam niedzielnie:tak:

Poli spóźnione życzenia urodzinowe ślę - dużo zdrówka, radości, szczęścia i miłości, no i oczywiście lekkiego porodu:tak:
domikcw stwierdzam że 200 zł za takie warunki to super promocja - choć za dużo kaski nie mam i każdy grosz się liczy to jednak brałabym w ciemno:tak:
Agisan jupppi ! w końcu do domku:-)
Bella może my jakieś tańce rytualne lutówek odprawimy, żeby Natalka chciała szybciej wyjść Ci na spotkanie;-) wiem, że Ci źle i każdy dzień to udręka, ale może lepiej spokojnie i pod nadzorem dotrwać do tego 37 tyg., może sami zdecydują rozwiązać ciążę szybciej - przecież zależy Ci na cc...

Za mną ciężki wczorajszy dzień, ból brzucha i krzyża towarzyszyły cały dzień, tyle że to taki jednostajny ból, a nie typowe skurcze. Mama dotarła, więc mam spokojną głowę:tak: Nocka taka sobie - bez skurczy,ale z 2 godzinnymi cyrkami ze strony Zosi - coś mi się wydaje że gorsze noce ostatnio to wynik przebijania się nieszczęsnych trójek:sorry:

Tulki dla wszystkich cierpiących Lutówek! Z posiadaczkami wrednych rozstępów łączę się w bólu:sorry: jeszcze trochę i będziemy testować wszystkie dostępne środki do likwidacji dziadów wstrętnych:wściekła/y:

Patik Ty tam z obajwami porodowymi nie szalej bo cie nie umiescilam w mojej Top 3 wiec nie szalej dziwczynko :rofl2::laugh2::eek:

spokojnie - ja tam wcale na podium się nie wybieram:-D liczę że to wszystko straszaki, a wynagrodzeniem będzie szybki poród - bo jakaś sprawiedliwość musi być jak teraz już się męczę, no nie?:sorry:

Staram się nadrabiać, ale mozolnie mi to idzie.

Wczoraj najpierw balet z Młodą, później zakupy (mama dzisiaj ma urodziny- kupiłam jej zestaw komedii, bo od jutra zaczyna chemię, to chociaż będzie miała co oglądać...), później obiad i padłam. Małż sprzątał, bo wieczorem mieliśmy znajomych u siebie i dowiedzieliśmy się, że zaciążyli :-D Ten rok to normalnie jakiś wysyp wśród znajomych :-) Spać szłam o 2 i dzięki temu przespałam do rana. Chociaż takie siedzenie odbiło się na moim brzuchu (ciągnął, bolał) i plecach (auććć).

Madziku mi w miarę pomagają hektolitry wody i migdały, ale czasem pali okrutnie :/

Agisan- super wieści, gratuluję :tak:

Bella- trzymam kciuki za szybką akcję!

Idę rozpracować melona... mniam!

Hejo:-)
Agisan super, że do domku:-D
Bellu już nie długo, odpoczywaj sobie;-)i nie drap:-)
dołaczam do nie śpioszków:crazy: duża córa znowu pobudke zrobiła i trzy godziny się męczyłyśmy, brzuch boli naciągnięty jak struna, wnętrzności po jedzeniu wychodzą przez żebra:no: masakra jakaś:shocked2:. A jak usnęłam to mi się poród śnił brrrrr
Gosia mebelki zamówiłam w polskim sklepie w Dublinie( dowiezione z Polski), miały być przed świętami ale załadowani to nie dali rady, to na 10 nie dadzą rady bo na palecie i dopiero 18 albo 25 więc u nas będą 28 stycznia:wściekła/y:. Dobrze, że mam koszyczek gotowy do spania:-) zaraz wrzucę zdjęcie. Troszkę wyprasowałam wczoraj i już lżej na duszy.
U nas zaczyna się 36 tydzień w środę wizyta i pewnie szew za dwa tyg zdejmą:-)
miłej niedzieli my rozbieramy choinkę dziś buziaki

bella biegaj po schodach i to już! :-D ja tą taktykę zacznę stosować za 3 tygodnie w domu hehe bo nie chcę chodzić z brzuchem do 40 tygodnia, a po tych wszystkich moich problemach nagle zapanowała wielka cisza! skurczy brak, z łożyskiem ok.... ale to dobrze bo w tej chwili i tak za wcześnie na poród u mnie.
no i nie wyprałam nic wczoraj. chyba jutro kupię te dziecięce ciuszki
i jutro zamówię w końcu wózek - kopnijcie mnie, żebym nie zapomniała!! poli jaki ty kolor brałaś tego wózka? bo zamawiam ten sam :-D choć na żywo go nie widziałam ale ufam opiniom, że ok. Ty go chwalisz, moja koleżanka też go była oglądać i też mówiła, że ok i najważniejsze, że się zmieści do naszego auta hehe

aaaa i po nocy zauważyłam kolejne rozstępy :wściekła/y: normalnie miodzio hehe ale będzie walka po ciąży z tymi cholerami!! tylko na co mi to smarowanie obecne skoro i tak ich jest coraz więcej :wściekła/y:
te nasze chłopy to nas po tych rozstępach powinny całować za to, że my te wszystkie dolegliwości tak dzielnie znosimy :-D

Witajcie lutówki!lutowniczki? :rofl2:
właśnie odkryłam Wasze forum. przyłączam się do szlachetnej ekipy dzielnych mam i melduję, że wkupuję się właśnie w Wasze grono;-) będzie synek, jeśli się nie pospieszy bądź opóźni to pojawi się 21 lutego.ahoj przygodo!

reklama
Do góry