reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Ogolona pachnaca czekam na doktora:zawstydzona/y: a takie mam wypieki po sterydach i już 24h nie spałam a tu następna dawka za godzinę i następne 24 h w plecy. Jutro będę zombie:rofl2: dziewczynki nie rodzom, narazie się uspokoiły i nie jęczå ale zobaczymy co noc przyniesie:szok:
Wy też grzecznie bez bóli i skurczy spać!!
dobranoc ;-)
klowee witam w klubie;)

reklama
Ogolona pachnaca czekam na doktora:zawstydzona/y:

o matko! :szok:
:-):-):-)

Anna, Klowee- dobrze, że juz stres minął!

Paolinka- ja tez się dziś usmiałam z siebie. Bo jak M. z pracy wrócił, to aż nie mógł mówić, tak się smiał, że zadzwonilam do niego w takim szale przez tego delfina i tak się podobno darłam- jak by conajmniej cegły przysłali zamiast rzeczy dla dzidziusia :-D

Kwasia- alez proszę cię bardzo:

zamówiłam taką żółtą żyrafkę
2vvp8bo.jpg

a dostałam niebbieskie paskudztwo:
2hn4yug.jpg

w dodatku teraz doczytałam się że to nawet nie jest delfin.....tylko ryba:evil:

Dobry wieczór!

Miałam już dzisiaj jedno podejście z pisaniem i sobie długiego posta skasowałam:angry: a 10 sekund później Zośka się z drzemki obudziła i tyle mojego czasu wolnego:crazy:

Agisan póki jeszcze północ nie wybiła, spieszę z życzeniami urodzinowymi! Wszystkiego Naj kochana:-) cieszę się że wyniki są ok!!!
Cortinka zdrowiej szybciutko, żebyś tych antybiotyków nie musiała brać!
klowee znikasz i wracasz znowu z przebojami:sorry:
annaroksana trzymaj się w 2 paku i melduj co lekarz powiedział &&&&
Poli a więc spokojnie możesz szykować wyprawkę i czekać na Leosia - żaden kupiec nie zmąci teraz Twojego spokoju;-)
eve jak Cię coś bardzo nurtuje to pisz na priv;-) a szkołą rodzenia się nie martw - pewnie kilka zajęć zdążysz zaliczyć, będziemy trzymać kciuki :-) grunt to pozytywne podejście jak się już zacznie finał:tak: choć sama w obliczu porodu dziwię się że to piszę:szok:
martuszka doskonale rozumiem Twoją złość:angry: nie po to wybierasz konkretne wzory, żeby ktoś to zupełnie olał:wściekła/y:
a.m.g. jesteś? co lekarz powiedział??

za mną dzisiaj dwie puszczone praleczki Jaśkowych ciuszków, co najmniej dwie jeszcze będą...tyle rzeczy do zrobienia, przygotowania a tu siły brak:sorry: zaczynam się wkurzać na te swoje ograniczenia fizyczne:-(

Emek wymyślił prezent dla dziewczynek - duży kartonowy domek do zabawy - który będziemy musieli sami pomalować:tak: jestem ciekawa reakcji dziewczynek:-) coś takiego DOMEK z kartonu - zabawka edukacyjna PRODUCENT (2862793682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. one uwielbiają robić sobie skrytki, chować się - mam nadzieję że im się spodoba:-)

Patik- jak Ty zawsze wszystkim ładnie odpisujesz! Ja po przeczytaniu kilku postów juz nie wiem, co kto pisał i jaki nick do jakiego tematu:sorry: A taki domek super sprawa, ja tez chcę kupić dla dzieciaków siostry takie cos- ale one jeszcze za małe. A ten model co pokazałas jest wyjątkowo ładny.

Za mało tu mamy emotikonek! Nie mogę wyrazić wszystkich swoich emocji:wściekła/y:

Juz kilka razy byłam wąchać pranie co wisi i schnie. Bo kupiłam płyn do płukania dzidziusiowy i teraz tak tam ładnie pachnie maluszkiem. I te pieluszki tak wiszą...I tak pachną....Aż się wzruszyłam...

Ostatnia edycja:
martuszka nie wąchaj tyle bo wszystko wywąchasz:-D ja prałam tylko w Loveli, bez płynu i jakoś mało co czuję, albo mam węch upośledzony :sorry:
wszystkim odpisywać się nie da, za dużo nas tutaj;-) a buziek rzeczywiście za mało - szczególnie tych wyrażających wielkie wku..:-D

Patik- super pomysł z tym domkiem!

Przybyłam tylko z 1 historyjką, którą się wzruszyłam:
leżę jak wieloryb na kanapie i nagle słyszę otwierające się drzwi pokoju Młodej. Małż sobie strzela w innym pokoju i pomyślałam sobie: idą kłopoty, wszystko na mojej głowie, o co chodzi, co się stało. Na horyzoncie pojawił się mój zaspany Aniołek, wskoczył mi na ręce, na pytanie czy coś się stało odpowiedziała: chciałam Ci tylko powiedzieć, że baldzo Cię kocham...i zasnęła mi na ramieniu... zaniosłam ją do wyra i zalałam się łzami. to są właśnie te chwile, które wynagradzają wszystkie trudy ciąży i macierzyństwa!

Przybyłam tylko z 1 historyjką, którą się wzruszyłam:
leżę jak wieloryb na kanapie i nagle słyszę otwierające się drzwi pokoju Młodej. Małż sobie strzela w innym pokoju i pomyślałam sobie: idą kłopoty, wszystko na mojej głowie, o co chodzi, co się stało. Na horyzoncie pojawił się mój zaspany Aniołek, wskoczył mi na ręce, na pytanie czy coś się stało odpowiedziała: chciałam Ci tylko powiedzieć, że baldzo Cię kocham...i zasnęła mi na ramieniu... zaniosłam ją do wyra i zalałam się łzami. to są właśnie te chwile, które wynagradzają wszystkie trudy ciąży i macierzyństwa!

tak o to dzieci potrafią zmiękczyć w ciągu sekundy:tak: przypomnij mi ile ma lat? albo najlepiej zrób suwaczek od córci;-)

martuszka mam taką niebieską żyrafkę :szok: kupiłam w Pepco.
Nie mam siły każdej odpisywać...sory
Wizyta w odpowiednim wątku.
Humor słaby.
Idę spać.
Dobrej nocy!

reklama
Narazie zostaje w domu, jakby coś sie działo mam sie nie zastanawiać tylko na IP jechać. No najważniejsze że nic sie nie pogorszyło czyli zostalo bez zmian, lekarz kazał dalej mi leżeć i pachnieć :-)

wiecie ze ja mam już całą karte ciążową zapisaną tzn. zostało jeszcze jedno miejsce, zastanawiam sie czy aby mój lekarz nie za często chce sie ze mną widzieć.

Lekarz mi powiedział że raczej nie jest możliwym abym urodziła w terminie ;/

Do góry