reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Bella- a nie bierzesz magnezu? Bierz codziennie, czy sa bóle czy nie. Lekarz mi powiedział, że nawet można przez całą ciążę brać i to 3x1. Kasiadz ma rację, jak przeszkadza Ci leżenie na plecach, to na lewym boku pomoże.

Ania1973G- wg mojego gina w ciąży będą nam się zdarzać wszelkiej maści kolki, taki los;)

Widzę, że znów wróciły bóle brzucha u wielu z nas.. Ja mam to samo co wcześniej, czyli takie jakby kłucie oraz ciągnięcie w podbrzuszu i pachwinach. Wczoraj było najgorzej, dziś trochę lepiej.

reklama
hejjo !

dla bolacych brzuchow moc zdrowia :)

moj brzuch aktualnie je kolacje :p

wiecie ze ja jeszcze spie na brzuchu, poki go nie ma to korzystam bo inaczej spac nie umiem :baffled:

wpadłam się przywitać
urlopuje bardzo intensywnie - a miałam odpoczywać :/ no ale z dzieckiem to się jednak nie da odpocząć bo trzeba mu jakieś atrakcje zapewnić. dobrze, że dzisiaj padało to był dzień odpoczynku...
trochę was poczytałam, ale nie mam już siły i weny na odpisywanie. po wakacjach obiecuję poprawę:)

Kasiadz, dzięki za radę:) ja zawsze na lewym bo tak mi najwygodniej:)Poli no wyjadlam opakowanie, zrobiło mi się lepiej i pomyślałam że nie muszę ale lepsze to niż nospaMnie boli przez nerwy zaserwowane przez męża;((((Ale dziś mu przeczytałam o tym nienarodzonym dziecku co czuje jak rodzice się kłócą....i zrobiło mu się okropnie głupio obiecał, że juz tak nie zrobi, przynajmniej w ciąży heheJa zajadam czekoladę i oglądam harrego pottera baaardzo go lubię hehe

:-) opowieść z brzucha rewelacyjna:happy: co do pepco fajna sprawa ale ja chyba będę czekać jak mi ciuszki takie uniwersalne oddadzą znajomi część poszła już w świat dalej ale coś zostało a jak będzie duga dziewczynka to wszystko po Julci porzyczam kuzynowi więc też do mnie wróci :happy:

widzialam ze bylo o body z pepco widzialam, macalam i powiem ze jak dla mnie takie sobie, ja dla Mai kupowalam na allegro angielskie bodziaki bo tanio wychodzily w 7 paku np i super sie nosily !
w C&A i H&M tez maja super gatunkowe pajace i bodziaki ktore po intensywnym noszeniu wciaz wygladaja fajnie :tak:

najadlam sie jak swinka :baffled: zaraz pekneeee ....

hej dziewczyny, wpadam tylko życzyć dobrej nocy i zmykam do wyrka. Senna jestem dzisiaj cały dzień a jeszcze ta pogoda nie pomaga. Wróciliśmy z zakupów, rozpakowałam, wykąpałam się i zrobiłam gorące kakao :) teraz kończę pić i hop do wyrka

kolorowych snów!

Smoniczka ja też, mój mąż go nieznosi ale wie że ja uwielbiam więc powiedział mi że leci, ale nie mogl odszukać tvn na tej antenie i zaczęłam się śmiać że na dvd puszczę sobie haha
Czasem jak go oglądam to stoję w kuchni i gadam razem z tv i też się mąż śmieje, że mogłabym głos podkladac hihi:))

reklama
Ha ha mam to samo:-) Do niektórych filmów to już polskiego tłumaczenia nie potrzebuję:-) A mój mąż ma takiego samego frika na Harrego jak ja, więc mam wsparcie:-)

Do góry