reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Klowee - gratulacje:-)

Co do grilla to pogoda faktycznie odpowiednia, ale niestety nie posiedzieliśmy długo, bo naszemu pieskowi zaczęła puchnąć mordka i pojechaliśmy do weterynarza. Tam nam zeszło ok 2 godz. Mnie z tego wszystkiego rozbolał brzuch więc już nie wracaliśmy na imprezkę. Psiurek dostał 3 zastrzyki i już ma się lepiej, ja zresztą też. Teraz odpoczywamy.

reklama
Witam się wieczornie.

Ja dziś czułam się dużo lepiej niż wczoraj. Ból brzuszka znacznie odpuścił :) Zrobiłam porządek w szafie synka. Musze robić listę potrzebnych rzeczy do przedszkola i zacząć szykować mu wyprawkę. Kurcze... ale te 3 lata minęły...

klowee - gratuluję :-) Chłopaki to słodziaki :-D

Mykam pod prysznic i do wyrka, spokojnej przespanej nocy Wam zyczę ( ja poprzedniej nocy wstawałam chyba z 5 razy. Tak mnie suszyło, ze szkoda gadać)

Witam sie z rana

jestem jak wyjęta z pralki pomieta i pogięta.

Plecy mnie bolą i do tego pupa i prawe udo... ledwo chodzę, mielismy iść na malą imprezkę 20 rocznica ślubu znajomych, ale oddeleguję męża, niech posiedzi jakieś dobre jedzonko podrzuci a ja będę leżeć odpoczywać...

Miłego dla was

Witajcie :happy2:
krótko jak było na usg opisałam w wątku lekarskim .Jadę dzisiaj na 1,5 tygodnia do rodziców będę bez internetu więc po powrocie będę miała co nadrabiać:) wczoraj usg mi się przeciągnęło usg do 21 i jechaliśmy na kolację z okazji 4 rocznicy ślubu na 22;-)ale jaki pyszny pstrąg był i sałatka a na niej pomarańcze dla Wrocławianek pub- restauracja 4 pory roku na mickiewicza kameralnie i romantycznie :happy2: lece jeszcze odkupić ciuszki ciążowe;-)
miłego dnia

Dziewczyny, nic nie mówię ale z tymi chłopcami to różnie bywa. Moja siostra do prawie 8 miesiąca myślała,że będzie Bartuś a tu Kasia ;D

My o 1 z kawałkiem wyjeżdzamy do Zakopanego ;D wracamy w niedziele :D

Trzymajcie się :)

Ja słyszałam że to z dziewczynkami jest nie do końca, że lekarz nigdy nie mówi na100% bo zawsze może coś urosnąć ;-)

Klowee zapraszam nastepnym razem, zrobię więcej i pójdzie nam na zdrowie:))
Gratuluję chłopca!!
Skoro Wam już w 14 tyg. Mówią jaką płeć to może moja się nie pomyliła. Jutro idę do mojej gim. Na planowana wizytę ciekawe czy potwierdzi płeć, będę się smiala jak powie że chłop hihi
Też słyszałam, że częściej mozna się pomylić co do dziewczynki, chłopcy są raczej pewni:))
a ostatnio pomyslam, że może bym nawet chciala chłopca...martwię się czy moja Iza nie będzie zazdrosna i jak ja podziele ta miłość do niej na dwie dziewczynki...takie mam głupie myśli ostatnio hihi

Dzień dobry!

zapomniałam że dzisiaj święto i nie zrobiłam żadnych zakupów:sorry2: najgorsze że nie mam ani kromki pieczywa, bo emek na nocce miał kupić w piekarni i wrócił z pustymi rękami. Wymyśliłam, że może jakieś bułeczki upiekę, ale reszte mąki zużyłam wczoraj na muffinki z serem:dry: eh ciąża odmóżdża:zawstydzona/y:

i dopadła mnie jakaś infekcja buuu muszę jutro skontaktować się z ginkiem

nie śpię od 4.30 - moja Zosia mnie tak ostatnio rozpieszcza, zołza mała zasneła o 7 a ja już nie umiałam:-(

bella wiesz że jak wróciłam z Zosią do domu ze szpitala to nie umiałam sobie poradzić z dziwnymi myślami dotyczącymi właśnie miłości do dwojga dzieci:sorry2: miałam wrażenie że poniekąd zdradziłam moja Hanulkę, że już nie będzie ta jedyna, że ją zaniedbuje, że nie mogę teraz robić tego wszystkiego z nią co wcześniej. Trwało to kilka tygodni zanim jakoś sobie to wszystko w głowie poukładałam:tak:

i CHŁOPAK !!!!!! ma być, mąż pęka z dumy;) od początku miałam takie przeczucie

klowee gratuluję synka :) ja mam nadzieję w następną sobotę się dowiedzieć bo już wytrzymać nie mogę. Ale rodzina i znajomi wróżą mi chłopaka mimo, że większość z nich życzyła córki. I mnie przeczucia co do siusiaka nie opuszczają :)
Na Kujawach dzisiaj brzydko i pochmurnie. Mąż poszedł do teściowej remontować- wiem, że święto ale niestety czas goni. Jutro idę do ulubionej fryzjerki poprawić sobie samopoczucie a potem zakupy tapetowe z teściową.

Witam!
Klowee Gratulacje my też marzymy o synku ale w sumie bez różnicy byle by zdrowiutkie;)
U nas też dziś pada więc z łóżka wyjść się niechce:(
zrobię tylko barszczyk czerwony i odpoczywamy z córcią . Miłego dnia.

reklama
hej
wszystkim wakacjującym życzę udanych wakacji!!
Ania a miałaś kiedyś problemy z rwą kulszową? bo taki ból też może to oznaczać...
annaroksana też tak wieje u was? bo u nas chwilowo przestało lać, ale wieje nadal tak, że masakra. a tu dzisiaj głupi cyganie mają swoje wielkie święto i coś im się pogoda nie udała hehehehe moje dziecko też na tą wielką imprezę miało iść z sąsiadami (bo ja jestem padnięta), ale w tą pogodą nigdzie nie pójdą.

Do góry