reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Martuszka - toż ty tam mogłaś zawału dostać, współczuję przeżyć i cieszę się, że wszystko dobrze.

Co to tych kolejek to też mnie zawsze zadziwiają, jakby miała być wojna a to tylko jeden dzień wolny się szykuje.
Ja zaraz zmykam na grillka, do jedzonka uszykowałam bułki z masełkiem czosnkowym:-)

reklama
ja już po wizycie...u nas wszystko ok, serducho bije a brzucho rośnie...na szczęście waga stoi
yes2.gif

Jula tez skonsultowana....mamy wykaszleć to co nam przeszkadza i będzie dobrze....

my powoli szykujemy się na krotki wypad w województwo świętokrzyskie, mamy w planach zahaczyć o Bałtów....
więc trzymajcie kciuki za pogodę...
wink2.gif

hej mamuśki !!
serdecznie Was pozdrawiam i żegnam się na czas urlopu!!!!!
do "zobaczenia" we wrześniu!!!!
:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D

udanego urlopu....odpoczywaj ile się da....

Madzienka- ja na Lubartowskiej. Jakoś nie mogę się do Kraśnickich przekonać.

ja na Jaczewskiego...

ale miałam dziś horror :-( pojechałam do lekarza po zwolnienie (nie ma mojej gin więc do pierwszego lepszego). Krotki wywiad i pan się spytał czy może posłuchamy chociaz bicia serduszka. Ja od razu banan na twarzy, szybciutko połozylam się. Pan przyłozyl to urządzenie i mijają minuty a on nic. Pytam się czy to bicie serca a on że nie i że nie słyszy!!!! Malo nie zeszłam!! Myslałam ze zemdleje! jeszcze trochę jezdził po brzuchu i w koncu złapał ale słabo i właczył monitor (pewnie żeby lepiej widzieć gdzie jeździć po brzuchu). Zapytałam czy słychać i było słychac, przez chwilkę pokazał mi dzidziusia i serduszko. Ale strasznie się strachu najadłam!
Może to przez tą sałatkę, może brzuch zagazowany w środku, alboco...
wogole jakoś mnie dziś brzuszek lekko kłuje, juz rano przed badaniem.
Powiedziałam do dzidziusia żeby więcej mnie tak nie straszył :)

współczuje przeżyć....najważniejsze że wszystko ok....

Witam moje Panie:) Ja dziś jem mega niezdrowo, az wstyd- w południe ogromne lody w Mcdonaldsie a na obiad pizza Giuseppe:zawstydzona/y:

pychota....

Witam moje Panie:) Ja dziś jem mega niezdrowo, az wstyd- w południe ogromne lody w Mcdonaldsie a na obiad pizza Giuseppe:zawstydzona/y: Brat jest to nie ma czasu gotować:) Byłam nawet na krótkim spacerze i nic mnie nie boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ladydo- odpoczywaj!!!:)
ja tam giuseppe bardzo lubię szczególnie pieczarkowo-szynkową:)
a moja tarta wyszła pyszna, nawet się nie spodziewałam-więc polecam:tak:
a jutro obiad u teściów a później u nich gril:)

bella to sie wymieńmy ja te bitki wolę;) a urzędujemy na Marysinie
smoniczka u was grill a unas cały dzień leje:-(

Świętokrzyskie jakie cudne;) Madzienka zapraszam zapraszam... przepiękna okolica;) a w Bałtowie byłam ze 2 lata temu podobno teraz rozbudowali, bo nie było zbyt dużo ale dla dzieci polecam... sama się jeszcze kiedyś ze szkrabem wybiorę

my własnie wróciliśmy z USG, no wszystko idealnie aż miło słyszeć jak tak lekarz mówi dobrze w porządku :-), i dzidzia przepiękna, tylko spokojna bardzo była, więc co i rusz dostawałam kuksańca w brzuch żeby się ładnie do zdjęcia ustawiła.

i CHŁOPAK !!!!!! ma być, mąż pęka z dumy;) od początku miałam takie przeczucie

klowee gratuluję synka i pozytywnych wieści z wizyty:-)
Lady Do udanych wakacji:-)
Kasiulec i jak samopoczucie? plamienia ustały?

ale exstra klowee
samopoczucie prawie ok, nie mogę się już doczekać końca wymiotów, cały dzień przeleżałam(próbowałam iść spać,żeby mi szybciej czas zleciał,ale nie wyszło),wieczorem tylko z mężem do sklepów śmignęłam, plamień w ciągu dnia dzisiaj to była tylko końcóweczka, więc nawet już nie jechałam do szpitala, a jutro to już powinno być normalnie

reklama
Dziewczyny, nic nie mówię ale z tymi chłopcami to różnie bywa. Moja siostra do prawie 8 miesiąca myślała,że będzie Bartuś a tu Kasia ;D

My o 1 z kawałkiem wyjeżdzamy do Zakopanego ;D wracamy w niedziele :D

Trzymajcie się :)

Do góry