reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Paula witaj

chyba jakos nie jasno napisalam w watku sprawy techniczne sciąge dotyczącą fot, avatarow i suwaczków.:-:)-:)-(

Dziewczynie nie mogę zasnąc znów a rano zapewne o 5 pobudka mega zmęczenie i jak tu funkcjonować...? coś mi się poprzestawiało...

Ps fajne mopy są w Biedronce za 17.99 zł ja zakupiłam bo stary, już ledwo żywy a np w Kauflandzie są o wiele droższe.

Mykam odpoczywać z zamkniętymi oczami może zasnę...

dzis wizyta u lekarza potem wypad do znajomych a ja chyba zasnę na stojąco...:-D:-D:-D

ehhh ciężkie jest życie ciężarówki... pod tym względem

z plusów to bąbelki czuję częściej najwięcej jak leżę wieczorem w łóżku to se okruszek balety urządza...:-D:szok:

reklama
Ja nie mogę z rana spać, dzisiaj znowu była pobudka o 5, zaczęło się niewinnie od wizyty w wc, ale jak się położyłam to zaczęło ssać w żołądku i jak narazie po spaniu.
Witam nową mamusię;-)
annaroksana super wieści.
Frytki mi w ciąży nie smakują a już placków ziemniaczanych nie tknę, nigdy nie lubiłam

Ostatnia edycja:
Witajcie

wstałam o 4.30 zjadłam banana bo mnie ssało poleżałam siusiu i zasnęłam do 6.30 i tak mnie głód dopadł,że 2 bułki już zjadlam a teraz nektaryna i porcja winogron czekają...

Gosia, widzę,że i ty masz problemy ze spaniem a Sylwia też wstaje skoro świt.

My to się mamy :-D

Witam słoneczka poranne:-)
ja też wstałam o 5.30 i razem z mężem wypiłam mleczko a tu nagle:szok: znowu rozwolnienie. Wczoraj mąż jadł kuksu i troszkę mu podjadłam więc myślę, że to jest winowajca.
Dziś zapowiadają piękne słoneczko i 22 stopnie ale odczuwalna pewnie ze 35 trzeba wziąć dziecko nad ocean a wieczorkiem grilek. Miłego dzionka!!!

Witam z rana:tak:
współczuję Wam problemów z tym lichym spaniem:-( ja to mogę spać i do 10 - gorzej z dziewczynkami:-p Zochulka dzisiaj obudziła mnie o 6.30 i nie chciała się przekonać do dalszej drzemki więc skapitulowałam i zeszłam z nią na dół, Haneczka się przed chwilą obudziła:tak: a ja z kubkiem kawy szukam weny żeby kontynuować wielkie porządki - jutro moi rodzice przyjeżdżają więc chcąc nie chcąc muszę zabrać się do pracy:baffled:

Witam się i ja:)
od czwartku też pobolewa mnie brzuch i biorę nospe;/
ale czuje tez taki dziwny ból w pochwie, boje się, żeby szyjka mi sie nie zaczęła skracać;/

Patik za tydzień w czwartek, nie z szyjką nie miałam... jedno z niewielu z czym nie miałam hehe
ale na ostatniej wizycie gin . powiedziała coś, ze szyjka krótka. i tyle, pielęgniarka zapisała w karcie i już ale nie dała zaleceń, że nie dzwigać, leżeć czy brak seksu, więc może tylko stwierdziła moją budowę... ale wiesz już niepewność jest;/

reklama
mnie od wczorajszego popołudnia strasznie boli głowa :( najpierw się położyłam, miałam nadzieję że przez sen przejdzie, ale nie :( wzięłam tabletkę, nie pomogła... mąż wpadł na godzinkę do domu, namówił mnie na drugą, tyle co pojechał a ja do kibelka i zwracam :( lekko ulżyło, położyłam się dalej spać ale dalej nie pomogło :( i tak mnie boli do tej pory :( a na 11 do pracy, nie wiem jak te kilka godzin przeżyję :( bolą mnie też oczy i ogólnie głowa nad oczami (wczoraj to z każdej strony bolało :( ) i się zastanawiam czy nie jechać na pogotowie okulistyczne, bo przecież do okulisty tak z marszu się nie dostanę :/ gdyby nie ciąża to wzięłabym ketonal i by mi pewnie przeszło, a tak się męczę już niedługo będzie cała doba :(

Do góry