moja siostra się męczyła z mdłościami i przy chłopcu, i przy dziewczynceSmoniczka, 3maj się biedaku..ja już nie pamiętam co to mdłości. Ciekawa jestem, czy się sprawdzi, że mocne mdłości są na chłopców?
reklama
Ja w sumie mdłości to miałam bardzo sporadycznie, a przytulanki z kibelkiem to mogę na palcach jednej ręki policzyć, więc nie było tak tragicznie. Ale rzadko czy często to przyjemne nie są
domikcw mnie tez coś ciągnie w środku i plecy w okolicy lędźwiowej. Mam nadzieję, że to tylko dzidziulek się rozpycha
domikcw mnie tez coś ciągnie w środku i plecy w okolicy lędźwiowej. Mam nadzieję, że to tylko dzidziulek się rozpycha
hej dziewczyny, jestem nowa , bo tak szczerze mowiac to sie balam wczesniej zapisac... zabobony itp
glupio mi sie przyznac, ale nawet nie wiem jak tutaj swoje zdjecie wstawic, nie mowiac juz nic o suwaczku
czy moglaby mi ktoras z Was pomoc?
Bede wielce wdzieczna))
glupio mi sie przyznac, ale nawet nie wiem jak tutaj swoje zdjecie wstawic, nie mowiac juz nic o suwaczku
czy moglaby mi ktoras z Was pomoc?
Bede wielce wdzieczna))
kasiadz
Fanka BB :)
paulafikusna witaj
wszelkie info znajdziesz w wątku "sprawy techniczne" tu link: https://www.babyboom.pl/forum/luty-2013-f465/sprawy-techniczne-60103/
annaroksana super wieści:|)
a ja zmykam na frytki z ketchupem i majonezem
wszelkie info znajdziesz w wątku "sprawy techniczne" tu link: https://www.babyboom.pl/forum/luty-2013-f465/sprawy-techniczne-60103/
annaroksana super wieści:|)
a ja zmykam na frytki z ketchupem i majonezem
Poli co do mdloci i płci to jaslyszalam odwrotnie i się sprawdza. Moja sis nie wie nawet co to mdłości i chloptas jak malowany. Moja przyjaciółka w pierwszej wymiotowala i laska jest a teraz może raz i chłop urodzony. Ją mialam belty i w tej i w tej...zobaczymy))
Choć oczywiście wymioty to sprawka hormonów))
Choć oczywiście wymioty to sprawka hormonów))
hej , dzieki Gosia
dopiero teraz dolaczam, bo jak wczesniej pisalam strasznie sie balam
ale teraz koniec pierwszego trymestru i mam nadzieje, ze bedzie super
w sumie nie mialam zadnych zlych dolegliwosci(no, poza tymi ciazowymi) ale zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, chyba zbyt duzo zlych rzeczy sie na ten temat nasluchalam...
Juz od dluzszego czasu Was czytam,Dziewczyny!
Fajnie sie czuje przez to, bo takie wsparcie, poznaje tez zdanie innych osob w mojej sytuacji... ogolnie mam nadzieje ze bede z Wami do konca
pozdrawiam
dopiero teraz dolaczam, bo jak wczesniej pisalam strasznie sie balam
ale teraz koniec pierwszego trymestru i mam nadzieje, ze bedzie super
w sumie nie mialam zadnych zlych dolegliwosci(no, poza tymi ciazowymi) ale zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, chyba zbyt duzo zlych rzeczy sie na ten temat nasluchalam...
Juz od dluzszego czasu Was czytam,Dziewczyny!
Fajnie sie czuje przez to, bo takie wsparcie, poznaje tez zdanie innych osob w mojej sytuacji... ogolnie mam nadzieje ze bede z Wami do konca
pozdrawiam
ps - jak wlasnie zauwazylam, ani moje zdjecie, ani suwaczek sie nie zapisal prawidlowo... ;(
reklama
kasiadz
Fanka BB :)
ja w pierwszej ciąży nie miałam mdłości i urodziła się dziewczynka
gin powiedział że jak teraz mam to na pewno chłopak będzie
gin powiedział że jak teraz mam to na pewno chłopak będzie