reklama
poli0105
Fanka BB :)
Bella, wg mnie we wszystkim, co napisałaś, masz rację. Niczego nie da się przewidzieć przecież. Można planować sobie różne piękne rzeczy, ale życie uczy pokory. I dziewczyny nie krępujcie się- my pierworódki powinnyśmy wiedzieć co nas czeka A na ciasto z owocami zapraszam, właśnie stygnie
Żanetka- brawo za piękne zestawienie
A bóle głowy, widzę na całego zaczynają nie tylko mnie męczyć..
Żanetka- brawo za piękne zestawienie
A bóle głowy, widzę na całego zaczynają nie tylko mnie męczyć..
Więc Poli nadchodzę)
mój mężuś ma dziś urodzinki) jest dokładnie 25 lat młodszy od mojego tatuńcia pierdeluńcia (jak zwykłam go z sis pieszczotliwie nazywać) fajnie tak)
powiedziałam, że z okazji urodzin może mi jakieś pyszne ciasto z owockami kupić hihihi
mój mężuś ma dziś urodzinki) jest dokładnie 25 lat młodszy od mojego tatuńcia pierdeluńcia (jak zwykłam go z sis pieszczotliwie nazywać) fajnie tak)
powiedziałam, że z okazji urodzin może mi jakieś pyszne ciasto z owockami kupić hihihi
Ania1973G
Żanetka lista faktycznie na full wypasie czytelna az miło czytać taką.
O wy niedobre mi tu z ciastami wyskakujecie a u nas burza i popaduje i gdzie ja mam kupić ciasto?
Piec nie piekę bo rzadko mi wychodzą.
Poproszę bratowa bo ma talent w tej kwestii to mi upiecze i podrzuci, albo zawitam do tej lutówki do której najbliżej
O wy niedobre mi tu z ciastami wyskakujecie a u nas burza i popaduje i gdzie ja mam kupić ciasto?
Piec nie piekę bo rzadko mi wychodzą.
Poproszę bratowa bo ma talent w tej kwestii to mi upiecze i podrzuci, albo zawitam do tej lutówki do której najbliżej
Ania1973G
Bella nie kuś nie kus bo jeszcze zajadę...
Dziewczyny,mam mega głupie pytanie ;P
Czy zmieniły się Wam jakoś sutki? Bo nigdzie nie mogę znaleźć info odnośnie tego. Jestem ciekawa czy powinny się w nich robić jakieś dziurki czy coś xD
Mam dziwne problemy ;P
PS: Można się śmiać
Czy zmieniły się Wam jakoś sutki? Bo nigdzie nie mogę znaleźć info odnośnie tego. Jestem ciekawa czy powinny się w nich robić jakieś dziurki czy coś xD
Mam dziwne problemy ;P
PS: Można się śmiać
sylwia_m18
Witam nową mamusie, mamy ten sam termin porodu:-)
Ja jestem na l4 odkąd dowiedziałam się o ciąży, pracuje na produkcji przy tworzywach sztucznych więc i tak nie miałam wyjścia ;-)
Burza przywędrowała i do mnie, może wreszcie będzie czym oddychać
Ja mam ogromne brodawki co jest straszne.
Ja jestem na l4 odkąd dowiedziałam się o ciąży, pracuje na produkcji przy tworzywach sztucznych więc i tak nie miałam wyjścia ;-)
Burza przywędrowała i do mnie, może wreszcie będzie czym oddychać
Ja mam ogromne brodawki co jest straszne.
reklama
Ania1973G
Ja mam tylko brodawki ciemniejsze i większe plus kilka grudek,pryszczy, ale to normalne produkcja mleka rusza niebawem a wraz z zapłodnieniem hala produkcyjna się buduje