reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Zanetka tabelka jest piękna:)) widać, że całą masę pracy z siebie dałaś:**

Martuszka mnie też ostatnio boli głowa i ogólnie jakaś apatyczna i zmęczona jestem taka;/

reklama
Bella, wg mnie we wszystkim, co napisałaś, masz rację. Niczego nie da się przewidzieć przecież. Można planować sobie różne piękne rzeczy, ale życie uczy pokory. I dziewczyny nie krępujcie się- my pierworódki powinnyśmy wiedzieć co nas czeka:) A na ciasto z owocami zapraszam, właśnie stygnie:)

Żanetka- brawo za piękne zestawienie:)

A bóle głowy, widzę na całego zaczynają nie tylko mnie męczyć..

Więc Poli nadchodzę:))

mój mężuś ma dziś urodzinki:)) jest dokładnie 25 lat młodszy od mojego tatuńcia pierdeluńcia (jak zwykłam go z sis pieszczotliwie nazywać) fajnie tak:))

powiedziałam, że z okazji urodzin może mi jakieś pyszne ciasto z owockami kupić hihihi

Żanetka lista faktycznie na full wypasie czytelna az miło czytać taką.

O wy niedobre mi tu z ciastami wyskakujecie a u nas burza i popaduje i gdzie ja mam kupić ciasto?

Piec nie piekę bo rzadko mi wychodzą.

Poproszę bratowa bo ma talent w tej kwestii to mi upiecze i podrzuci, albo zawitam do tej lutówki do której najbliżej

Dziewczyny,mam mega głupie pytanie ;P
Czy zmieniły się Wam jakoś sutki? Bo nigdzie nie mogę znaleźć info odnośnie tego. Jestem ciekawa czy powinny się w nich robić jakieś dziurki czy coś xD
Mam dziwne problemy ;P
PS: Można się śmiać ;)

Witam nową mamusie, mamy ten sam termin porodu:-)
Ja jestem na l4 odkąd dowiedziałam się o ciąży, pracuje na produkcji przy tworzywach sztucznych więc i tak nie miałam wyjścia ;-)
Burza przywędrowała i do mnie, może wreszcie będzie czym oddychać
Ja mam ogromne brodawki :sorry2: co jest straszne.

reklama
Do góry