reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
ja też polecam te książki co aga chociaż na niektóre rzeczy patrze przez palce mam dystans do amerykańskich psychologów
z tej serii jedynie nie sprawdziła mi się dieta ciężarnej wszystko dziwne amerykańskie i nic nie skorzystałam.
Polecam W GŁĘBI KONTINUM Jean Liedloff jestem w trakcie bardzo polecam.
Nie przekonała mnie Trecy Hogg dla mnie trochę tresura choć pewne rzeczy dobre.
Ja jestem bardziej za rodzicielstwem bliskości ,noszeniem w chustach Jule też nosiłam:happy2:

Dziennik prowadziłam przy Julci fajna sprawa muszę teraz też kupić.Zaczęłam też taki prowadzić co kiedy zaczęła robić ale nie regularnie i dawno przestałam a szkoda.Teściowa pokazała mi taki męża aż do pójścia do szkoły rewelacja:happy2:

boze jestem zla matka !!! :baffled:

- jem sery typu brie bo sa z mleka pasteryzowanego
- jem fete bo jest na mleku pasteryzowanym
- pije cole i pepsi i wszelkie napoje gazowane bo po sokach mam wymioty
- jak mi sie chce pizzzy czy kebaba nie odmawiam, dzis wciagnelam pol malej i prawie wylizalam naczynie po sosie czosnkowym :sorry2:
- naduzywam ketchupu i musztardy, najbardziej smakuje mi chleb z konserwa turystyczna czym wieksze litery na puszce z napisem KONSERWA TURYSTYCZNA tym bardziej mi smakuje
- po owocach mnie mdli (z wyjatkiem arbuza) z owocow to mi smakuja ogorki w kazdej postaci w occei rowniez i kapusta kiszona ta woda z kapusty mmmm :dry:

jak ide do lekarza a ten mnie pyta "jak sie pani odzywia" to odpowiadam "dobrze" :tak: bo wstyd sie przyznac :sorry2:

wiecej grzechow na chwile obecna nie pamietam ale napewno jeszcze jakies popelniam :zawstydzona/y::sorry2::dry:

Cortina wyznałaś grzechy jak na spowiedzi:-D należy Ci się rozgrzeszenie:-D
smoniczka ja dziękuję za kebaba, ale mój emek nie pogardziłby o żadnej porze dnia i nocy:tak::-D niestety mieszkam w takiej "dziurze" że nikt budki z kebabami jeszcze nie postawił:-p

Ja fast foody rzadko jem, a teraz mnie odrzuciło- podobnie jak wy tylko czasem chęć na pizze przyjdzie;) Kawka z mlekiem raz na dwa dni, ale zawsze piłam tylko max jedna na dzień. Gazowanych też nie pijam, jedynie raz na jakiś czas.

reklama
Do góry